- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Pink
Чудовий товар. Купувався від колір чохла до телефону. Прийшов швидко. Дитина задоволена.
- Оля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Violet
Приємний на дотик, не злітає
- Ніна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spearmint
Приїхав не той колір який замовляла. Хоч на на коробці вказаний вірний.
Загалом по якості ок, але будьте більш уважні до пакування.
Коробка була не запакована (тобто не заклеєна).
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Grey
Гарний чохол, сів плотно. Приємний на дотик.
- Достоинства:
- гарний чохол
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Відмінно
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Женя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класний чохол матова ризина да ще коробка приїхала чудова без подряпин та вмятин
- Достоинства:
- Пушка
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Женя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Класний чохол, і колір-лаванди, матовий і на дотик приємний, сподобався. По розміру як раз.. Дякую)
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink Sand
Хороший чохол
Представник постачальникаДоброго дня, Олеся! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Noctilucent
Колір не відповідає заявленому на фото. Замовляв саме заради кольору. Розчарування.
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Класний чохол тактильно відчувається приємно до навушників прилягає міцно ніяка пилюка непопаде туди
- Достоинства:
- Гарний,міцний
- Недостатки:
- Збирає шерсть кота
Представник постачальникаДоброго дня, Святослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купувала в прозорому кольорі - швидко жовтіють. Вирішила придбати в чорному - та матове покриття притягує до себе бруд і дуже не гарно..
- Достоинства:
- Захищає навушники від пошкоджень, зручне кріплення
- Недостатки:
- Недовговічний
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Крістіна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Чохол не поганий, колір гарний, затичка для гнізда зарядки, картки обʼєднаний з основою. Але дуже поганий карабін. Загалом користуюся чохлом близько місяця, за весь час разів зо 5 задіяла карабін. Щойно він розсипався у мене в руках.
- Недостатки:
- Карабін слабкий.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Підійшов відмінно
- Достоинства:
- Колір яскравий, на дотик приємний
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Atrovirens
Чоход супер) відлитий грано, сидить чітко заглушка на зарядний порт.
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Узбек Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Noctilucent
Найкращій чохол! Карабін якісний. Дуже сподобався матовий білий колір. Тепер завжди буду такий купувати
- Достоинства:
- Щільно прилягає, тримається ідеально.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Аня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Noctilucent
Отличный чехол
- Достоинства:
- Качество и цена
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Noctilucent
Гарний
- Достоинства:
- За 100 грн топ
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender Grey
Очень хороший чехол.
Розетка приятно удивили, заказ пришел на 3 дня раньше)- Достоинства:
- Качество отличное
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Все дуже чудово, рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Дуже класний чохол! Ще і за таку приємну ціну по акції. Силікон щільний, міцний, приємний на дотик. Яскравий колір. Навушники сидять в ньому добре.
- Достоинства:
- Якість, ціна, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Не знайшла
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Atrovirens
Якість супер, підійшов ідеально
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Noctilucent
місяць як користуюся, весь корпус під щохлом став подряпаний. краще без нього
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- подряпини
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Хороший товар
Представник постачальникаДоброго дня, Лілія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДамирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Noctilucent
Чохол приємний на дотик!
- Достоинства:
- Світиться у темряві!
Представник постачальникаДоброго дня, Дамир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Noctilucent
Гарний чохол, який добре підійшов.В темряві має люмінісентні властивості
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Noctilucent
Колір «noctilucent» на малюнку зображений голубеньким, що задовольняло. По факту він прозорий і мав бути флюоресцентний. Вирішили забрати товар, бо вже не було часу шукати і замовляти новий, і сподівались, що буде світитись. Нажаль не світиться і виглядає убого. Не раджу.
- Достоинства:
- Функцію захисту від подряпин виконує
- Недостатки:
- Не відповідає описанню. Не голубенький і не світиться флюоресцентом.
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Sky Blue
Зручний, приємний на дотик, колір відповідає фото, практично не брудниться. Не дивлячись на виступ кришечки ззаду, дозволяє використовувати бездротову зарядку.
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Hermes
Порвалась сзади резинка спустя полтора месяца
- Недостатки:
- Порвалась сзади резинка спустя полтора месяца
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Spearmint
Гарна якість, гарна ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Sky Blue
Отличный чехол. Брала небесно голубой, цвет очень приятный.
Представник постачальникаДоброго дня, Карина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Sky Blue
Шикарний чохлик, підійшов для кейсу airpods 2 ідеально.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
за такий кошт ідеальний товар
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Брала червоного кольору. Дуже гарна якість! Дякую
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Advanced Ash
Хороший чехол за такие деньги
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все ок!!
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Елена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender Grey
Супер, ідеально підійшов, колір вогонь!
- Достоинства:
- Колір, якість, ціна
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.