- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Отличные подгузники Спасибо
- Ісайко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Підходить
- Олександра З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Дякую.Сподобались, розмiр Lпiдiйшов.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Я думав що навіть бюджетні памперси цієї марки якісні, але ні. Таке враження що вони виготовлені з плівки і більше нічого. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Парять.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію,
Щиро дякуємо за ваш чесний відгук. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Справа в тому, що Seni Basic — це найбюджетніша (економ) лінійка в асортименті бренду. Щоб зробити ціну максимально доступною, зовнішній шар у ній виготовляється з вологонепроникної плівки. Вона надійно утримує рідину, проте такий матеріал перешкоджає циркуляції повітря. Для того, щоб шкіра дихала у виробника є лінійки Seni Classiс та Seni Super, які не містять плівки та є повністю дихаючими виробами.
Сподіваємося, ця інформація допоможе вам у майбутньому підібрати комфортний варіант для ваших потреб.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Рекомендую. Нормальні за свою ціну
- Достоинства:
- Не дорогі
- Ксенія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Ліпучки не дуже добре тримають, часто рвуться
Представник постачальникаДоброго дня, Ксеніє,
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою під час використання виробу.
Сподіваємось, що ви користуєтесь інструкцією, яка зображена на пакуванні щодо перестібання липучок. Дублюємо її сюди: Застібки можна використовувати повторно: спочатку виріб застібається на сині липучки, при переклеюванні потрібно від синіх відокремити білі липучки, на яких зображено лого Seni, та переклеювати підгузок на білі. Сині ж залишаються в місці першого клеєння. Цей спосіб переклеювання зображено на упаковці у вигляді піктограм. Сподіваємось, ця інформація допоможе вам у щоденному догляді за близькою людиною! Бажаємо здоров'я!- Ксенія
Доброго дня,
Дивно читати коментар: "Сподіваємося, Ви правильно користуєтесь....."
Так, на жаль, ми користуємося дорослими підгузками більше 10 років, думаю, що за цей час точно можна навчитись "користуватися" дорослими підгузками.
На скільки я розумію, цінується чесний та правдивий коментар, який я написала, після використання. Можливо були якісь браковані партії, це також не виключаю, але на даний момент є так.
Представник постачальникаДоброго дня, Ксеніє! Просимо вибачення за те, що наша попередня відповідь викликала у вас неприємні емоції. Ми беззаперечно довіряємо вашій експертизі та дуже вдячні за те, що ви прямо написали про погіршення якості. Оскільки ви користуєтеся цією продукцією давно і добре знаєте її властивості, раптова зміна дійсно може свідчити про виробничий брак конкретної партії. Якщо у вас збереглося пакування, будемо вдячні, якщо ви зможете передати нам номер партії (надрукований на пачці), щоб ми могли направити офіційну рекламацію виробнику. Просимо надіслати повідомлення на адресу [email protected], ми з вами зв'яжимось для вирішення всіх деталей.
Ще раз перепрошуємо за непорозуміння. Дякуємо за вашу багаторічну довіру та неймовірну працю!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Відповідають вимогам. Зручні у використанні.
- Достоинства:
- Хвора людина має можливість перевдюгнутись самостійно
- Недостатки:
- Не помітив
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Швидко доставили,дякую
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Хороші підгузки.
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Все добре
- Достоинства:
- Хороші підгузки, ціна-якість
- Недостатки:
- Не виявили
- Вера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Працюють
- Достоинства:
- Працюють
- Недостатки:
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Ще не використовували, сподіваюся, що будуть добре поглинати вологу
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Не сподобалися.клійончасті.взяла перший раз і більше брати не буду
- Достоинства:
- Ніяких
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Серія Seni Basic дійсно має зовнішній шар з ізолюючої плівки, щоб зробити ціну максимально доступною. Якщо такий формат вам не підходить і ви шукаєте м'які вироби, які не парять шкіру, радимо звернути увагу на преміальну, повністю "дихаючу" лінійку Seni Super. Сподіваємося, ця інформація допоможе вам у майбутньому виборі. Всього вам найкращого!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Найкраща ціна. Швидка доставка
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я і комфорту щодня!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Гарна якість
Представник постачальникаДоброго дня, Марино,
Дякуємо за вашу високу оцінку!
Бажаємо вам та вашим близьким здоров'я і комфорту!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Товар відмінний,гарна якість.
- Достоинства:
- Гарні защіпки.
- Недостатки:
- Недоліків не виявила.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я і комфорту!
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Товаром задоволені.
Все чудово прилягає. Не протікає.
На Seni завжди можна покластися.
Представник постачальникаДоброго дня, Даріє,
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Ваша лояльність до бренду Seni є безцінною для нас. Дякуємо, що обираєте нас. Бажаємо вам та вашим близьким здоров'я і комфорту!
- Антонина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Проблем немає. Треба міняти вчасно, якщо ні, то потечуть будь- які
Представник постачальникаДоброго дня, Антоніно,
Щиро дякуємо за ваш відгук. Ми дуже цінуємо ваш прагматичний підхід до справи. Дійсно, ресурс будь-якого виробу має свої межі, і своєчасна заміна — найкраща профілактика протікань. Дякуємо за вашу довіру та чудову пораду для інших покупців!
- Антонина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Нормальні підгузки. Якщо міняти вчасно, то проблем не буде. На ніч хватає.
- Недостатки:
- Хотілося б трохи дешевше, або частіше акції
Представник постачальникаДоброго дня, Антоніно,
Дякуємо за ваш об'єктивний та практичний відгук.
Сподіваємось, наступного разу ми зможемо порадувати вас ще приємнішою ціною. Бажаємо вам та вашим близьким здоров'я!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Зручний та якісний товар
- Достоинства:
- Тримає вологу
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано,
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Найкращий результат для нас — це знати, що клієнт задоволений зручністю та якістю товару.
Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я!
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Купували ці підгузки не одноразово. Якість приємно здивувала: добре вбирають вологу, не протікають і не подразнюють шкіру. Матеріал м’який і дихаючий. Розмір відповідає опису. Будемо замовляти ще.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Аліно.
Дякуємо за вашу довіру та постійність! Бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров'я!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: СleanMix. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Швидко, якісно.
- Продавец СleanMix
Добрий день, дякуємо за відгук, нам важлива Ваша думка, всього найкращого
- Саша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Хороші
- Достоинства:
- Забертають вологу
Представник постачальникаДоброго дня,
Щиро дякуємо за ваш вибір! Бажаємо вам і вашим близьким здоров'я та комфорту!
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S
Найкращі
- Достоинства:
- Якісні
Представник постачальникаДоброго дня, Яно,
Вдячні за вашу високу оцінку. Бажаємо здоров'я!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Гарні та якісні.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрію,
Дякуємо, що обираєте Seni!
Бажаємо здоров'я!
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Найкращі з усіх
- Достоинства:
- Усі
Представник постачальникаДоброго дня, Яно,
Щиро дякуємо за таку високу та безапеляційну оцінку! Всього вам найкращого!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Не погані підгузки за хорошою ціною
Представник постачальникаДоброго дня, Олено,
Дякуємо за ваш відгук.
Бажаємо здоров'я!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Добре тримають вологу. Не протікають.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино,
Дякуємо за високу оцінку якості! Бажаємо всього найкращого.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Вчасно.
- Достоинства:
- Не побачив
Представник постачальникаДобрий день, Володимире,
Дякуємо за оцінку сервісу!
Оперативність — це важливо. Сподіваємося, що і якість товару вас не розчарує та стане надійним помічником у догляді.
Бажаємо всього найкращого!
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СleanMix. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
до товару претензій немає.
- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Швидко доставили, гарна ціна,
- Достоинства:
- Не підтікають
- Недостатки:
- Відсутніс
Представник постачальникаДоброго дня, Руслано,
Дякуємо за високу оцінку!
Раді чути, що покупка була вдалою. Серія Seni Basic розроблена саме для того, щоб запропонувати надійний захист від протікань за розумною ціною. Дякуємо за довіру!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Гарні підгузки, купуємо для лежачої людини
- Достоинства:
- Якісні
Представник постачальникаДобрий день, Юліє,
Щиро дякуємо за ваш відгук.
Догляд за лежачою людиною — це велика відповідальність, і нам важливо знати, що наші підгузки полегшують цю задачу.
Дякуємо за довіру! Бажаємо сил вам та здоров'я пацієнту.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Все ОК !!!
Все добре
Швидко та якісно- Достоинства:
- Так
- Недостатки:
- Ні
Представник постачальникаДобрий день, Сергію,
Дякуємо за ваш відгук та цінуємо ваш вибір.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Замовила підгузки для дорослих, для лежачого хворого!
Надіслали і доставили швидко, дякую.
Але ЯКІСТЬ підгузків - м'яко кажучи - не те, чого очікували: зовнішня частина підгузка виготовлена, наче з КЛЕЙОНКИ! Все б нічого, але: Липучки-застібки один раз приліпиш, а повторно вже не вийде цього зробити. Тому що вони відривають клейонку "з м'ясом" у тому місці, де пристебнеш. Отож, якщо ви хочете просто щільніше перестебнути липучку, цього зробити ви також не зможете !
Шкодую, що замовила тут підгузки!
Представник постачальникаДобрий день, Олено,
Шкода, що підгузки не виправдали ваших очікувань. Seni Basic - це економічна лінійка підгузків, яка має зовнішній шар із ізоляційної плівки. Якщо ви шукаєте дихаючі підгузки, радимо спробувати повністю повітропроникні вироби лінійок Super Seni, Super Seni Plus, Super Seni Trio та Seni Classic, або ж частково повітропроникні Seni Standard Air. Застібки можна використовувати повторно: спочатку виріб застібається на сині липучки, при переклеюванні потрібно від синіх відокремити білі липучки, на яких зображено лого Seni, та переклеювати підгузок на білі. Сині ж залишаються в місці першого клеєння. Цей спосіб переклеювання зображено на упаковці у вигляді піктограм.
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Хорошие подгузники
Представник постачальникаДобрий день, Галино,
Дякуємо, що обираєте Seni.
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S
Дякую за швидку доставку. Ціна хороша, якість відповідає вимогам. Дякую
Представник постачальникаДобрий день, Алло,
Дякуємо за ваш відгук та цінуємо ваш вибір.