Отзывы покупателей о Гигиенические прокладки Bella Nova Maxi soft 10 шт
Есть в наличии
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 10
Мої улюблені м'яки прокладки, які не натирають, добре тримають виділення.
- Достоинства:
- М'яки
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 10
Хороші надійні прокладки. Товар відповідає опису.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 10
Заказывали одни ,пришли другие
- Недостатки:
- Прислали не тот товар
- Продавец ВСЕМ24
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 10
Замовила прокладкі такі, як на фото станом на 06.06.2024 - нічні 5 крапель, а доставили не нічні на 5 крапель. Товар забрала, але мені потрібні були саме нічні прокладки на більше крапель. Їх зараз важко знайти, вони зникли з продажу і я дуже зраділа, що у вас вони є в наявності, тому замовила велику кількість. Замініть, будь ласка, фото прокладок, щоб не вводити в оману наступних покупців.
- Достоинства:
- Ще не знаю, бо користувалася такими на більше крапель - нічними
- Недостатки:
- Фото не відповідає товару
- Продавец ВСЕМ24
добрий день, прокладки однакові, лише різний дизайн - Bella Nova Maxi soft 10 шт на 5 крапель (на фото теж 5 крапель). фото оновемо. сподіваємось в якості будуть такіж самі.
- Наталія
В своєму коментарі я зазначала, що на фото були прокладкі 5 з плюсом крапель (тобто 6 крапель) нічні, а при публікації коментаря плюс кудись зник. Я замовляли на 6 крапель нічні, як були на фото, а прийшли такі, як на оновленому фото. В якості прокладок я не сумніваюсь, тому і забрала їх. Але все ж такі ще потрібні нічні на 6 крапель. В наявності в вашому магазині я їх не побачила. Коли у вас такі (бела софт на 6 крапель нічні) з'являтися в продажі, то розмістіть, будь ласка, посилання на них під цим коментарем. Дякую!
Отлично
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Количество в упаковке: 10