Отзывы покупателей о Наматрасник Aqua Stop 120*200*23 с бортом (8-13244) TM IDEIA

Оценка пользователей 3.75/5
  • Отзывы про товар продавца Elis Shop
  • Сердюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Elis Shop. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

З нами швидко зав'язалися все пояснили і вирішили.
    Дякуємо продавцю за порядність та позитивне вирішення питання!

Проблема решена

Отримали наматрацник і ми в шоці з його пакування!!!! Точніше у відсутності пакування - зверху чорний пакет замотаний скотчем в середині змотаний як футбольний м`яч наматрацник в прозорому пакеті замотаний скотчем!!!! Ні коробки, ні сертифікату якості, ні інструкції щодо використання та прання!!!! Таке враження, що хтось із невдоволених клієнтів його повернув, а магазин перенаправив нам!!!! За такі гроші можна й упакувати!!!!! І ми замовляли з покриттям хлопок, а прийшов з покриттям махрове полотно????!!!!!! Таке враження, що магазин нас нагло обдурив!!!! Можливо це модель наматрацника за 400 грн, а не за 1170 грн!? Відсутнє будь-яке пакування і маркування!!!!! Вимагаємо пояснень від магазину! І наматрцник який замовляли в належному пакуванні з відповідними документами!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутність фірмового пакування, сертифікату якості, інструкції щодо прання
    • Сердюк С***

З нами швидко зав'язалися все пояснили і вирішили.
      Дякуємо продавцю за порядність та позитивне вирішення питання!

• Продавец  Elis Shop

Доброго дня. Так, дійсно, сталася помилка при пакуванні товару на складі. Вам було надіслано готельний варіант товару. Це той самий товар, але у звичайному пакеті ПВХ, без вкладишу. Наматрацник є саме з махрового чохла, склад якого 100% бавовна. (Це вказано на фото до товару та в описі). Вибачаємось за доставлені незручності. Сподіваєємось, що Ви залишитеся задоволені покупкою і товар Вам довго прослужить.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 200x200

Якість пошиву бажає кращого. Резинку відірвались при першій фіксації простині на дивані

Достоинства:
    Воду тримає
    Недостатки:
    Пошив не якісний.

Дякуємо за ваш відгук
      Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.

Якість наших виробів є для нас пріоритетом, тому подібні випадки — виняток, а не норма. Обов’язково передамо ваш коментар у виробництво для додаткової перевірки.

Дякуємо, що звернули нашу увагу на це

• Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200

Наматрацник гарний. Чудово підійшов. Дякую. Бажаю успіхів.

Представник бренду

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Купляла на матрац 160*200*23. По ширині добре, а от по довжині малий запас, за рахунок чого весь час по бокам приходилося підтягувати та заправляти. Дуже незручно. Якість тканини гарна.

Представник бренду

Доброго ранку, Наталю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що використання наматрацника виявилось для Вас незручним. Зазвичай ці моделі точно відповідають заявленим розмірам, і скарг на невідповідність не виникає. Наматрацники завжди підбираються один в один до матраців і єдиним перемінним чинником може стати висота матрацу, якщо підібрати модель з недостатньою висотою борту, буде незручність під час використання.

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Наматрацник підійшов по розміру,все ідеально,

Дякуємо за вибір та схвальну оцінку

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x200

Сам наматрацник нормальний, але резинка пришита занадто близько до кута матрацу, і вона прото зіскочує з його кутка. В мене матрац високий(25см). Можливо на низький матрац вона підійде. Тепер прийдеться перешивати на нову резинку. Прикріпляю фото свого наматрацника, щоб було краще зрозуміло.

Достоинства:
    Дійсно непромокальний.
    Недостатки:
    Резинка пришита занадто близько до кутка наматрацника.

Дякуємо за вибір та високу оцінку, попри деякі виявлені незручності. Перепрошуємо за них...

• Татьяна

Чудовий наматрасник. Розмір 160*200 сів чітко на матрас. З однієї сторони махрова поверхня. З іншої як клейонка. Мені сподобався) Рекомендую

• Дарина О***

шуршить, шурхотить, мов целофан

Достоинства:
    розмір
    Недостатки:
    шурхотить

Дякуємо за ваш відгук.
      Варто розуміти, що на сьогодні легка промисловість ще не має матеріалів, які були б абсолютно безшумними і водночас на 100% затримували вологу. Це не недолік конкретного виробу, а особливість будь-якого водонепроникного шару — фізику матеріалів неможливо скасувати. Втім до звуку швидко звикаєш.

При цьому порівняння з целофаном є некоректним: у даному наматрацнику верхній шар — бавовняна махра, яка забезпечує приємні тактильні відчуття та добре фіксує простирадло, не даючи йому ковзати.

Наматрацник повністю виконує свою основну функцію — надійно захищає матрац від вологи. Якщо ж чутливість до звуків під час сну висока, практичним рішенням може бути використання зверху додаткового стьобаного наматрацника або простирадла — це зменшує будь-які сторонні звуки. Єдиний нюанс у такому випадку — під час неприємностей з рідиною прання потребуватимуть обидва вироби.

Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає іншим покупцям краще зрозуміти особливості водонепроникних виробів і зробити усвідомлений вибір.

• Віра
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Замовила наматрацник Ideia, але приїхав без упаковки, просто в кульку заклеєний скотчем, без жодної назви, не відомо де його шили і чи це справді виробник Ideia. Не розумію чому так. Не забирала, бо розраховувала отримати у фірмовій упаковці зі сертифікатами якості. Дуже розчарована(((

Достоинства:
    Не відомі
    Недостатки:
    Немає упаковки
      Представник бренду

Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою, однак ви абсолютно праві, що відмовилися від товару в точці видачі. Це саме той момент, коли можна оглянути товар і прийняти рішення, підходить він вам чи ні. Пізніше це зробити значно важче - для цього необхідні дуже вагомі причини.
      Вся фірмова продукція поставляється зі складу в упаковці та з необхідними етикетками. Ця модель відправляється зі складу у фірмовій коробці.

• Анастасия С***
    Продавец: Katrin. Размер: 160x200

На высоту матраса 27см подойдёт?

• Katrin

Вітаємо! Даний наматрацник підходить на висоту матраца 20 см.