- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
В принципі за свої кошти норм.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маленький
- Захар К***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Взірвався і почав диміти
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Чудовий маленький термо пістолет.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Зламався майже відразу гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маленький дуже
- Продавец MasterPrice
Вітаємо. Уточніть детальніше яким чином зламався. Ваш відгук не несе жодної корисної інформації для користувачів. Майже відразу це як? Сотні покупців придбали даний товар і користуються з задоволенням та вдячністю. Опишіть нам детальніше проблему, щоб ми змогли направити дану інформацію на виробництво для покращення.
- Любов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Зламався на третє влючаня
- Продавец MasterPrice
Дякуємо за ваш відгук та можливість виразити свою думку. Ми щиро вибачаємося, що товар не відповів вашим очікуванням. Ваша задоволеність є для нас важливою, і ми будемо в подальшому працювати по вирішенню цього питання.
Будь ласка, надішліть нам деталі та фотографії товару, якщо це можливо, для того, щоб ми могли краще зрозуміти проблему та вирішити її. Ми завжди готові взяти на себе відповідальність та зробити все можливе для того, щоб ви були задоволені нашим обслуговуванням та продукцією.
Будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів за вказаними контактами у замовленні.
- Мелешко И***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Коли натиснув на курок пружина яка була всередині злетіла після цього приблизно після 5 натискання злітала, а потім і сам курок зламався
- Достоинства:
- Працював
- Недостатки:
- Хрупкий курок
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Дякую ️ отримала цей клей
Він працює вже чудово - лілія м***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
незручний
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- дуже маленький
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Абсолютно неможливо використовувати. Марно витрачені кошти.
- Достоинства:
- Гріється, плавить стрижень
- Недостатки:
- Розплав іде не в сопло, а назад
- Продавец MasterPrice
Вітаємо. Чи можете Ви надіслати нам відео, в чому саме виникла проблема. Тому що трішки не зрозуміло як саме це відбувається. Зазвичай стержень фіксується в затискачі і попадає в спеціальний нагрівальний елемент, який під дією температури подає клей в сопло. Надзвичайно простий механізм. Єдине, що може бути, це коли пістолет не достатньо прогрівся і починаючи натискати на курок, клей може зіскочити з тримача та грітись об бокову частину нагрівального елементу витікати не з сопла. В будь-якому разі зв'яжіться через повідомлення в угоді, все вирішується. Даний товар не заслуговує Вашої оцінки.
- Ілля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Працює добре, швидко нагрівається
- Достоинства:
- Працює
- Семенец Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Проблема решена
Купила а він не працює!
- Наталия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Проблема решена
Бил хороший пару дней и взорвался
- Продавец MasterPrice
Вітаємо. Така ситуація може статись, якщо порушені правила експлуатації, а саме термопістолет не достатньо розігрітий до потрібної температури і під час натискання на кнопку подачі клею утворюється повітряна подушка в камері, яка і дає такий звуковий ефект. Зверніться за контактами магазину, наш сервісний центр зможе усунути дану проблему.
- Соловйова Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice
Все працює, маленький, ми його брали для декору, підійде вам якщо будете користуватись не дуже часто, конструкція не погана, але трохи хлибка. Нам такий в самий раз. Дякуємо
- Леся Д***Продавец: MasterPrice
як повернути кошти?
- Достоинства:
- Недостатки:
- отримала, підключила і він зірвався
- Продавец MasterPrice
Вітаємо. Чи не могли б ви детальніше уточнити що сталось, та номер вашого замовлення. Надайте інформацію щодо проблеми у чаті до замовлення, для допомоги у вирішенні вашого питання.