- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Темно-фіолетовий і темно-зелений не витираються. Залишають капітальні розводи після себе. Витиралось не зразу, через кілька хвилин. Маркери на водній основі. Висновок - агресивний барвник добре всмоктується у поверхню дошки.
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- 2 кольори із 12 не витерлись
- Продавец БертМоль
Добрий день, так, за якість маркерів ми не можемо нести відповідальність.
Дякую вам за замовлення. - Продавец БертМоль
Маркери для дошки ми не продавали вам, тому, вибачте. але за якість цих маркерів ми не відповідаємо.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Отримали мольберт, товар гарної якості.Сину дуже сподобалось.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Хороший мольберт. Дитина ростом 80 см, висота мольберту для неї якраз. Швидка відправка, надійно запакований
- Достоинства:
- Висота
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Дякуємо, дошка подобається. Також гарно вписалась в інтерʼєр
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Важкувата, враховуйте це як отримуватимете
- Достоинства:
- Дуже добре зроблена
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Мольберт чудовий. Дерево оброблене. Продавець зв’язався в той же день. Ще була можливість до заказати магнітні букви та цифри. Все прийшло гарно запаковане, без пошкоджень. Брали на вік 4 роки. Дитина задовольна
- Недостатки:
- Довго доставка йшла
- Антонина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Дуже добра дошка.
- Достоинства:
- Велика
- Недостатки:
- Саморізів немає
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Чудовий мольберт,якість покриття хороша,швидко зв'язалися та відправили.Якісно упаковано.5* продавцю.Брали на День народження дитині на 3 роки,дуже задоволений.
- Достоинства:
- Ціна,якість покриття,вже зібраний в упаковці,залишається тільки закрутити 2 гвинта до підставки.
- Недостатки:
- "Голе" дерево,дуже не вистачає прозорого лаку на деревині.Після маркера дерево вже не відмити.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Прекрасна річ.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Гарна дошка для малювання, досить велика, дрібні зауваження до виконання, але у відношенні ціна якість просто супер.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Хороша дошка. Діти задоволені
- Достоинства:
- Гарна, велика
- Недостатки:
- Саморізи в кріпленні відлетіли
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Крутий подарунок для дитини від 4х років! Діти в захваті. Дерево гарно оброблене. Якість гарна.
- Достоинства:
- Легко збирається. Чітко стоїть, не хитається.
- Недостатки:
- Не забути зняти захисну плівку з металевої сторон)))))
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Мольбер супер, все відповідно опису. Зібрали за пару хвилин, у комплекті кріплення і ключик.
- Достоинства:
- Швидко збирається, все необхідне в комплекті. Досить великий.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Товар повністю відповідає опису, продавець швидко зв’язався і відправив в той же день. Дитині сподобався
Дякую - Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Дуже сподобався дитині! Великий, легко зібрати! Продавець швидко зв'язався і відправив товар! Рекомендую
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Дитині, дуже сподобався. Як на мене дуже великий, нам 2роки, але це як не недоліки, а зауваження, щоб звертали увагу на розміри.
- Катерина Р***
Здравствуйте) Подскажите пожалуйста он ей высокий слишком? Или широкий? Просто у меня 2-е деток и одной 4 второй как раз 2 года. И они рисовать будут почти всегда вместе.. мне главное чтобы ребенок доставал по высоте нормально, она 80см.
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Продавець швидко зв'язався. Посилка була нормально упакована. Мольберт в гарному стані, дитині подобається. Дякую.
- Достоинства:
- Хороша якість за невеликі гроші.
- Недостатки:
- Важко зняти захисну плівку з магнітної дошки.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Все добре
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Виріб не готовий до використання дітьми
Деревина шершава, не зашліфована, не покрита нічим.
Щоб дати дитині прийшлось самостійно все зашліфовути і покривати лаком.- Достоинства:
- Не висока ціна
- Недостатки:
- Деревина в чорновому виді.
З магнітної дошки погано стикається маркер.
- Продавец БертМоль
Добрий день, мольберти з дерева ніколи не покриваються лаком, тільки фарбою на водній основі, дерево тільки шлифується і всі мольберті в нас шлифовані гарно, може при доставці деревину пощкодили, а щоб маркери гарно стиралися-треба обовьязково зняти прозору захисну плівку з білої сторони мольберта та писати і малювати тільки маркерами на водній основі для дошки.!!!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Якісний мольберт! Виконаний добре! Дитина щаслива!
- Достоинства:
- Екологічно, безпечно, корисно для всебічного розвитку дитини!
- Руслан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Діти задоволенні
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Дуже гарний і якісний товар!Дякую за швидке обслуговування!
- Екатерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль
Мольберт отличный для своей ценовой категории. Хорошо упакован, быстрая доставка. При заказе почему-то не сработала скидка по промокоду. И в комплекте ожидались мелки и губка, но их не оказалось.
- Катерина Л***Продавец: БертМоль
Виріб не готовий до використання дітьми
Деревина шершава, не зашліфована, не покрита нічим.- Продавец БертМоль
Для того щоб оцінити правильно виріб-потрібно мольберт зібрати повністю, встановити на підлогу і далі вже давати оцінку.
Всі робочі поверхні мольберта шліфовані та готові до використання, а на фото показані тильні сторони полички, які не використовуються, взагалі деревьяні мольберти є 2х видів-фарбуються фарбою на водній основі або не покриті нічим, натуральне дерево. - Продавец БертМоль
Ми постійно працюємо над тим, щоб мольберти були завжди гарної якості.