Отзывы покупателей о Тумба под телевизор с дверями и полкой 1400x361x403 мм Бетон (mgt-106-bt)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Отзывы про товар продавца isellcomod
  • Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Высота: 36.1. Глубина: 40.3. Ширина: 140. Цвет: Венге темный

Швидка доставка і хороша якість матеріалів, але жахлива інструкція. Уважно дивіться на зображення зібраної тумби перед тим як слідувати інструкції

Достоинства:
    Якість матеріалів
    Недостатки:
    Інструкція
  • Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Высота: 36.1. Глубина: 40.3. Ширина: 140. Цвет: Бетон

Побиті дошки швидко замінили, тумба хороша за свої гроші

Достоинства:
    Сервіс та працівники які швидко виправили недоліки.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Денис М***

Я не знаю, хто саме так накосячив, чи сам магазин чи наша доставка нової пошти. Збиті кути якраз, ще й на лицьовій стороні.
    Бо батьки кажуть, що упаковка була потрепана. Трохи розчарування.

Достоинства:
    Ціна та оперативність магазину
    Недостатки:
    Показані на фото
  • Євгеній Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Высота: 36. Глубина: 40. Ширина: 140. Цвет: Дуб Сонома

Хороша тумба, надійно спакована, легко збирається, не дорога

• Тетяна К***

Можу рекомендувати продавця. Тумба прийшла швидко, все відповідає опису. Була певна ситуація з комплектацією, дуже швидко все вирішилося, без додаткових витрат. Приємно.

Достоинства:
    Досить симпатична та вмістка, відповідає опису та характеристикам
    • Продавец  Morelos Official

Вітаємо, дякуємо за замовлення!

• Лилия
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Высота: 36.1. Глубина: 40.3. Ширина: 140. Цвет: Дуб Сонома

Дуже хороша якість, швидка відправка, замовила дві. Трохи занизькі, поставили одна на одну, можна придумати вище ніжки. Економ варіант. Або для невеличкої кімнати.