Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Беруши для сна работы защита от храпа взрывов и выстрелов беруши для плавания стрельбы Pavlysh IM-90WH

Есть в наличии

4.6/5
Оценка пользователей 4.6/5
  • Ілля

Все добре.

• Дмитро С***

Мені підійшло, все норм.

Достоинства:
    Все підійшло
    • Продавец  kostor

• Ярослав К***

Ціна -якість.

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все добре, зручні беруші та мають багато насадок

Достоинства:
    Зручні
    • Продавец  kostor

• Богдан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все супер. Вже другий раз замовляю.

• Ілля Р***

Якість просто жахлива
    Не допомогають ніяк
    Не беріть
    І не пишіть що не правильно їх ставив

Достоинства:
    Немає і бути не може
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Не сказати, що вони прямо все глушать але ефект все ж є. Трішки гуркіт та стуки від гучних сусідів зверху зрізати можуть, але не повністю. Гарно сідають у вуха. Уцілому, задоволений.

Достоинства:
    Компактні, зручні.
    • Продавец  kostor

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороші беруші, зручно спати, трохи менше спасають від храпу ніж очікувала але якість хороша, гарний та зручний чехол

• Михаил Г***

Чудові бервущі

• Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Раджу зразу знайти іншу ємність для зберігання

Достоинства:
    товар отримала швидко, з доставкою все гаразд. Перевага беруш у виборі моделі і розміру, форми і матеріалу виготовлення. Обов’язково підберуться найбільш зручні.
    Недостатки:
    Кейс для зберігання таки незручний, дуже важко відкрити. Особливо для тих, хто має не зовсім короткі нігті)))
    • Продавец  kostor

• Людмила П***

Дякую дуже зручні беруші

• Іван В***

Гарний товар

Достоинства:
    Велика кількість насадок, зручні

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Товар дуже допоміг, дуже якісний та комфортний. Рекомендую

Достоинства:
    Комфорт, немає сторонніх звуків, матеріал
    • Продавец  kostor

• Настя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Беруши очень симпатичные, но звук все равно немного проходит. Может для другой формы ушей

Достоинства:
    Качественно выполнены
    Недостатки:
    Пропускают шумы
    • Продавец  kostor

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Покупкой осталась недовольна, описание и реальность оказались кардинально противоположные.В ушах не держатся и свои функции не выполняют , выброшенные деньги , не рекомендую.

• Продавец  kostor

Шановна Ірина. Нам прикро що вам не сподобалися беруші, в комплекті є багато насадок для того щоб задовольнити ваші функції і потреби наші беруші поглинають до 40 дБ що є в описі і характеристиках, бажаєте використовувати для плавання або активного спорту силіконові насадки вам в цьому допоможуть, якщо вам вони необхідні для сну радимо обрати з 6 насадок найбільш комфортнішу і зручніші.

• Юрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Быстро связались и отправили товар

Достоинства:
    Комфортные, хорошо сидят в ухе
    Недостатки:
    Пока не обнаружено