- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Товар цілком класний, але є свої нюанси за 5 місяців на 1 кабелі розшатався лайтнінг, тому заряджається під певним кутом. Але в наборі 2 кабелі це є великий . За не велику ціну кабель цілком вартий уваги.
- Достоинства:
- 2 кабелі, цілком довго служить
- Недостатки:
- З часом розходиться кабель з боку лайтнінгу
- Продавец kostor
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Пропрацювали декілька місяців супер, останнім часом треба трохи підправляти кабель
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все супер! Рекомендую )
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Яніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Якість задоволена, все добре!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Довго заряджають телефон
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Добрий день мені здається переплутали замовлення мені прийшло магнітний кабель а мав прийти ці два кабелі. Що з мною робити думайте самі.
- Продавец kostor
Добрий день. Нам прикро, що виникла така ситуація, дякуємо за повідомлення. Ймовірно, під час комплектації замовлення сталася помилка. Просимо вибачення за незручності. Ми вже готові вирішити питання: будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або зателефонуйте за номером, вказаним у замовленні, щоб ми могли або відправити вам потрібні кабелі, або запропонувати інше зручне для вас рішення. Ми обов’язково доведемо ситуацію до логічного та справедливого завершення.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Заряджає добре,майже не відрізняється від оригінального.
- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Прийшло швидко та якісно, дякую за товар все працює!
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все добре
- Світлана У***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все чудово!)
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Замовленням задоволень все добре
- Едера П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
замовленням задоволена все дуже швидко пройшло
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Працюють
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Михаил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
получил один кабель вместо двух указаных в обьявлении и накладной
- Достоинства:
- кабель длиный
- Недостатки:
- пока не обнаружил по кабелю
- Дмитрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Цена отличная, но:
1) за месяц умер первый кабель, ушатался коннектор
2) продавец сказал, что мощность 20вт, но по скорости зарядки, могу сказать, что точно нет
В итоге купил новый на 20вт, а оставшийся один живой из двух оставил как запасной.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не рекоменду как основное зарядное устройство
- Глеб В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
2 классных кабеля, отличная цена
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Глеб, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший кабель, швидко заряджає, купив за хорошою ціною!
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Микола, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Крутой зарядный кабель, 2 метра длина и качество хорошее
- Достоинства:
- цена
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Оксана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший і якісний кабель для зарядки-ка, велике спасибі за швидке опрацювання замовлення
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Анна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Макс Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Прочные и качественные лайтинги, спасибо большое!
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Максим, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Відмінний лайтінг за доступною вартістю
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Аліна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Заряджае зі швидкістью 10% за годину
- Продавец kostor
Шановний Богдан. Нам прикро що у вас виникло проблеми з товаром. У вас є гарнтія зверніться будь ласка в питання по замовлення або в сервісну підримку і ми вам допоможемо обміном або повренемо кошти.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Очень быстро расшатался usb-c коннектор
- Продавец Ovollovo
Доброго дня, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, так у вас є гарантія напишіть нам на сервісну підтримку (червона візитка є телеграм вайбер) або в чат з продавцем
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
За 178 грн потрясающий набор, действительно классное предложение.
По качеству — лучше чем ожидал, пользуюсь больше недели, все хорошо, но как только выйдут из строя, дополню отзыв.- Достоинства:
- Цена, длина 2 метра, сгибаются и не трескаются)