- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Объем: 800 мл. Цвет: Темно-синий
Хочу подякувати менеджеру "Розетки" Анні, яка допомогла вирішити проблему із поверненням товару. Продавець повернув гроші. Дякую.
Замовила 3 термоси, один із них прийшов бракований, залили окріп, термос з зовнішньої сторони одразу став гарячий і через 6 годин вода була холодна. Інші два, взагалі не тримають тепло. Хочу повернути товар поки ще не минуло 14 днів, але зателефонувала продавцю, він відмовляється повертати гроші. Сказав , що товар якій був у використані, не підлягає поверненню. А як я мала його перевірити, не наливши туди гарячої води ? На сайті "Розетка" не працює сторінка "повернення товару", написала в чат бот, тиша. Мабуть чекають коли закінчиться термін діі повернення, 14 днів. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- не тримає тепло
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Объем: 500 мл. Цвет: Черный
Нормальний термос, добре тримає тепло, зручний у використанні, порція в самий раз, не багато і не мало.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, компактність, кнопка для спуску тиску
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pont. Объем: 500 мл. Цвет: Черный
години три бержить гарячим
- Недостатки:
- добу не держить кипяток, у деяких э пластмасове зверху покриття, ті держать
- Продавец Pont
Вітаємо! Радимо залити термос кип''ятком (щоб прогріти), злити і повторно вже налити те, що має зберігатися.
- Тарас К***Продавец: Skoobert. Объем: 1 л. Цвет: Черный
Термос ніякий, зовсім не тримає тепло, їжа повністю холодна за 4 год, не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримає тепло
- Виктория К***Продавец: Home Lidia. Объем: 500 мл. Цвет: Красный
цена неактуальная. продавец обманывает
- Достоинства:
- Недостатки:
- цена неактуальная
- Наталія Р***Продавец: Pont. Объем: 1 л. Цвет: Красный
Класний термос. Досить довго залишається вода майже кип'ятком до 12 годин.
- Достоинства:
- До 12 годин вода залишається дуже гарячою
- Анна Т***Продавец: TIMSTORE. Цвет: Черный
После того как написала отзыв,сразу отреагировали,позвонили,написали, попросили скинуть фото кришки и сказали что отправлят крышку. Отправили не одну кришку, а термоса! Очень хороший продавец! Спасибо большое! Рекомендую, заказывайте!
- Анна Т***Продавец: TIMSTORE. Цвет: Черный
Проверяйте товар на почте!!! Я не посмотрела, и пришёл с побитой кришкой.