- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Я вже використовую навушники більш року і можу сказати що вони досі дуже добре працюють та вони дуже довго тримають зарядку
- Достоинства:
- Дуже пріємний звук, довго тримають заряд,
- Недостатки:
- Я не знайшов
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Дякую за швидку доставку та якісне пакування.
- Достоинства:
- Чудові навушники!
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Я сьогодні получив товар. Товар дуже сподобався
- Достоинства:
- Дуже добрий звук також зручні та є кнопки на навушниках які могут ставити пісню на паузу
- Недостатки:
- Довго заряджаеться навушники
- Алексей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Пользуюсь до сих пор и нареканий не имею. Звук отличный! Правда, пару раз голосовые команды на китайский переключались и обратно, я так и не понял из-за чего.
- Достоинства:
- Хороший звук и приличный заряд батареи наушников.
- Недостатки:
- Не нашёл
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Через півтора року зламались
- Недостатки:
- Не надійні за таку ціну
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Чудовий Динамічний звук ,батареї вистачає досить надовго ,один недолік вказано що три силіконові змінні вкладиші присутні ну прийшов Тільки один.
- Іван Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Придбав навушники в лютому. Нещодавно в середині кейсу щось почало стукати, а наразі кейс взагалі перестав заряджатись. Куди я можу звернутись з приводу ремонту або гарантійного обслуговування?
- Достоинства:
- Звук, кріплення на вухах, стабільність передачі сигналу
- Недостатки:
- Підозрілий стук в кейсі, кейс перестав заряджатись через відносно невеликий проміжок часу
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Навушники чудові, чудова якість звуку та дизайн та ручне в обслуговувані.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
За такую цену ожидаешь лучшего качества звука, чем есть. Кроме того, наушники тихие и нет шумодава. Всего один размер запасных накладок для ушей. Размер дужки для меня оказался великоват...когда заказывал, сказали что можно только новой почтой, хотя сейчас спокойно возят бесплатно в пункты выдачи розетки...
- Достоинства:
- Время работы действительно соответствует описанию, около 7-8 часов. Качественно выполнен кейс для зарядки.
- Недостатки:
- Наушники тихие... на максимальной громкости намного тише, чем многие, которыми пользовался ранее.
Работы или настройки активного шумоподавления нет. При заказе уточнял о наличии этой опции..
- Григорчук Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Питання. Чому заряд не підіймається вище 90%?
- Достоинства:
- Зручні дужки, механічні кнопки
- Недостатки:
- Не заряджаються вище 90%
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Брав дочці на подарунок, бо дуже хотіла собі такі ("зацінила" у однокласника). Донька звісно задоволена усім.
Взяв їх на днях в неї в зал на тренування, тепер замовив і собі такі, доволі зручні.- Достоинства:
- Зручні, хороша якість музики, при розмові співрозмовника чути добре, мікрофон нормальний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Петро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Хороші навушники.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Звук отличный, но мне не подошли. Слишком большая душка, плохо держится на ухе, а вкладышь маленький не плотно садится в ухо из- за этого звук искажается. Еще и продавец подвел. Попросила сделать предоплату, обещали прислать реквизиты, а в итоге прислали наложным.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Нет возможности поменять на вкладышь большего размера т.к. не заряжается. Приходится постоянно снимать перед зарядкой.
- Леонид К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Я і не очікував Hi-Fi звучання, але і не такого як є за 1500 грн!
- Достоинства:
- Не побачив...
- Недостатки:
- Через 2 дні відмовив лівий навушник : не працює взагалі! Гучності вистачає тільки для прослуховування вночі - дуже тихий звук.
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Наушники не очень громкие по описанию они должны быть громче . Время покажет как долго они прослужат . За такие деньги ожидала лучший результат .
- Достоинства:
- Дужки очень удобные ; нет давления на уши .
- Недостатки:
- Не хватает громкости !!!
- Продавец Globus M
Ви замовили доставку в точку видачі розетки. При оформленні товару ви мали б звернути увагу, що термін доставки складає 5-7 діб, це вказано на сайті. По гучності яби не сказав, що вони тихо грають. Взагалі гучність і частоти ви можете налаштувати під себе скачавши еквалайзер.
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
В комплекті до навушників йде провід, який не підходить до самих навушників, роз'єм на зарядному чохлі - usb type-c, роз'єм на проводі - micro usb.
В описі зазначена довжина провода - 1м, по факту, я отримав провід довжиною в 10 см.
Не критично, але я платив за ось це гроші. В іншому - все добре.- Достоинства:
- Зручність, швидка доставка.
- Недостатки:
- Неякісна комплектація.
- Продавец Globus M
В комлекті до наушників завжди йде кабель USB на тайп-си довжиною 20 см, то є технічна помилка в описі товара яку ми виправимо.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
користуюсь більше місяця,працюють без нарікань.
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Користуюсь місяць. Цілком задоволений)
- Достоинства:
- Чудово тримаються у вусі під час руху, добре ізолюють. Довго тримають заряд. Звук досить гарний, якщо відрегулювати еквалайзером)
- Недостатки:
- Механічні кнопки не надто зручні. Низькі частоти доводиться еквалайзером дуже сильно прибирати, та це все мій збочений музичний слух, певно)
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
- Достоинства:
- Достатньо зручні
- Недостатки:
- Через місяць користування перестав працювати лівий навушник. Продавець не виходить на зв'язок
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Навушники отримала , вони дуже класні Дякую покупкою дуже задоволена
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Отлично упакованы, быстро отправлены, современный разьем питания, хороший кейс, удобное отображение информации о заряде батарей. Так же порадовало довольно маленькая крепежная дужка. Первое впечатление на 5+
- Достоинства:
- Не громоздкие, аккуратные, удобное отображение заряда батареи
- Недостатки:
- Механическая кнопка, сенсорная может кому то более интересней, но дело вкуса.
- Станислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Гарні навушники, чисте звучання та зручна посадка
- Достоинства:
- Чисте звучання, зручна посадка і класний дизайн
- Татьяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Навушники рекомендую. Швидка доставка, якісний звук, зручні. Сподіваюсь, вони мені довго пропрацюють )
- Достоинства:
- Чудовий звук, час звучання, зручні
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Заказ отримала дуже швидко. Продавець перезвонив , узгодив деталі, і через добу я отримала наушники. Навушники прийшли гарно упаковані, в наборі кабель зарядки( коротенький) , запасні вкладки в уши, чохлик для зарядки та зберігання навушників і самі навушники. Якість звучання гарна, без рипіння. Виконання чохла та самих навушників дуже висока. Дужки приємні на дотик і не відчуваються на вухах))). А остальне- час покаже.
- Достоинства:
- Гарне звучання, проста настройка, приємний вигляд.
- Продавец Globus M
Величезне Вам спасибі, за позитивний відгук) Ми раді, що навушники Вам сподобалися) Відгуки наших клієнтів - це найкраща похвала!
- Сергій
Шановна Тетяна! З огляду на фото, Ви собі замовили в двох різних кольорах, інакше як розуміти, що вони різного кольору на одному столі під вашим коментарем? Або все ж такі від вашого імені цей коментар залишив продавець, та ще і сам собі подякував за такий чудовий вибір
- Назар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Все чудово
- Достоинства:
- Вигляд, функціонал
- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
отличные наушники!
- Достоинства:
- дизайн, звук
- Недостатки:
- не обнаружено