- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: AutoBer. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Чудовий сервіс. Все швидко доставлено. Павербанком довольна, вже і користувалася.
- Достоинства:
- Швидкість
- Ольга Д***
Здравствуйте, скажите, все хорошо работает до сих пор?
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: MultiStore. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не рекомендую
Через пару місяців після покупки просто перестав працювати- Продавец MultiStore
Вітаю, таке частіше буває якщо повербанком не користувалися і залишили його розрядженим
Через два місяці перестав повністю заряджатися ( простояв добу на зарядці і все ще не зарядився)
Брала для чоловіка на фронт, звісно ж коробки вже немає, щоб повернути його.. не рекомендую - Юра П***Отзыв от покупателя. Продавец: KUDOM. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дуже погана збірка
- Достоинства:
- Гарно тримає заряд
- Недостатки:
- Провалилася плата для зарядки і не можливо більше його заряджати
- Марченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Швидко зв'язались і відправили. Працює добре. Подивимось як буде коли трошки покористуємось.
- Достоинства:
- Добре працює
- Недостатки:
- Не знайшла
- Бабинкина С***Отзыв от покупателя. Продавец: KUDOM. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
В комплекті не було кабеля живлення,як вказано в характеристиках
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik case. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Цілком пристойний пристрій. Відповідає заявленим критеріям. Врятував під час відключення світла
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Поки що задоволені повністю. Сервіс на висоті, товар прийшов дуже швидко. Після заряду телефону батарея на банці залишилася на тому ж рівні, тому думаю вистачить не на одну зарядку.
- Достоинства:
- Ціна, сервіс
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец NanoStorage
Дякуємо за позитивний відгук і вибір нашого магазину для покупок. Сподіваємося й надалі надавати Вам позитивні емоції від покупок в нашому магазині
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Все добре! Дякую Розетці!