Отзывы покупателей о ББ крем тройного действия с витамином U и пептидами CUSKIN Vitamin U BB Cream SPF 28/PA++ 45 мл

Оценка пользователей 4.92/5
  • Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Дуже сподобався. Гарно, рівномірно розтушовується вологим спонжем, не створює ефект маски, чудово перекриває почервоніння. Ідеальний для моєї сухої шкіри
    Окремо дякую продавцю за швидку відправку, я отримала товар менш ніж за добу

Достоинства:
    Рівномірно розтушовується вологим спонжем, не створює ефект маски, чудово перекриває почервоніння, економний у використанні
  • Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty

Крем дуже хороший за якістю. Підлаштовується під шкіру. Не видно на обличчі. Фаворит мій

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty

Це кращий BB крем....він вартує кожної своєї копійки. Дякую за швидку доставку та цукерочку. Було приємно

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Гарний крем.Чудово лягає на шкіру.
    Єдиний мінус,це темний тон під мою шкіру.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Він гарний, але ніфіга він не підлаштовується! Чекала чекала, я бліда, стала як жовтувата-грязно-коричнева. Тобто треба згоріти, хоча б трошки. Мені б на пару тонів світліша. А так: маскує супер! На кожну лягає як тональний, пілотний для мене. Після ВВ Холіка Холіка - вадкуватиц. Грошей своїх не коштує, гривень 700 - це ок. Щев мене жирна шкіра, а він щільний такий, ще мінус у скарбничку.

Достоинства:
    Нормально маскує, рівно лягає
    Недостатки:
    Не підлаштувався під мою світлу шкіру, щільний, на мою жирну - заважкий. На літо не підійде однозначно.
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Крем просто чудовий — ніжний, легкий і дійсно вартує своїх коштів .Приємно вражена сервісом: від замовлення до отримання пройшло менше доби. Все швидко, чітко і з турботою про клієнта. Дякую за професіоналізм.

• Віталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmuri

Дуже гарно лягає на шкіру. Не залишає відчуття маски.

Достоинства:
    Гарно лягає і підходить під любий тон шкіри.
    Недостатки:
    Наразі немає.
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Гарний крем, має зволожувальне та матове покриття. Робить обличчя свіжим та доглянутим.

Достоинства:
    Зволоження
    Недостатки:
    Не має
  • Катерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Гарний, лягає легко, через хвилин 10-15 повністю підлаштовується під колір шкіри. Тримається добре, але легко змивається. Пори чисті.

• Інна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Найкращий засіб який може бути , скриє все і нічого не підкреслить , без ефекту маски , кожа жива доглянута

• Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Гарно підлаштовуються під колір шкіри, добре перекриває недоліки (купероз), дає неймовірний фініш. Купую втретє.

Достоинства:
    Колір, якість
  • Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty

Це найкращий ВВ крем який в мене був. Наношу після сиворотки з вітаміном С та сонцезахисного крему - лягає класно. Добре прибирає почервоніння та недоліки.
    Замовлення швидко відправили, за що окремо дякую)