Отзывы покупателей о Спальное место для кошки кровать лежанка оконная гамак Sunny Seat Window

Код:  347209428
Оценка пользователей 4.37/5
  • Отзывы про товар продавца EURO-UA
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Бежевый

На жаль, гамак не виправдав очікувань(

2 присоски з 4-х не тримаються на вікні зовсім. Навіть просто вагу однієї руки гамак не витримав, і присоски відпали, не кажучи вже про вагу котів. Ба більше, вони відпадали навіть без навантаження, просто через декілька хвилин після закріплення.

Одразу скажу, що вікно я вимила, поверхню та самі присоски знежирила (спиртом протерла, а до цього помила) — це не допомогло.
    Прочитала в інших відгуках, що люди кріпили їх на клей, але на клей звісно, що будуть триматися. Та повинно, щоб вони трималися самостійно. Мені шкода вікно, я не впевнена, що той клей зможу відмити потім.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Не тримається.
  • Артем Р***

По-перше коробка розірвана
    Думаю ну вже як є коробка то таке
    Ну то , що воно не тримає і ваші рекомендації не діють
    Я вам раджу прибрати взагалі цей товар з ваших продажів .

Достоинства:
    Недостатки:
    повна фігня - і як , що магазин допускає відправляти товар не якісний як мінімум (пакування )я вже не кажу за сам товар то і магаз не рекомендую!!!!
  • Олена Н***

Не сподобався.Самі присоски з неякісного матеріала.Пробували різні методи ,чим би їх приклеїти(і часник,і мило і т.д).Вийшло тільки на двосторонній скотч 3м для дзеркал.Тільки він держе

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Присоски потрібно чимось приклеювати
  • Наталія Ш***

Реальність перевершила очікування.
    Присоски не відразу пристали, але повторивши їх притискання кілька разів все вдалося без застосування клею.

Достоинства:
    Застосовпні добротні матеріали. Легке інтуїтивне збирання.
    • Продавец  EURO-UA

“Ми вдячні за ваш позитивний відгук. Сподіваємося побачити вас знову!“

• Татьяна Б***

Присоски не тримаються

• Продавец  EURO-UA

Рекомендації Установка на тіньову сторону без прямих сонячних променів, присоски змочити мильним розчином або для кращого скріплення додати гумовий клей.

• Катерина М***

Присоки не держат ,сразу же отпадают

• Дарія Ж***

Прекрасна річ. Кішка не одразу зацінила. Важливо, щоб їй було зручно забиратися на неї. У нас кішка залазить з полиць на стіні. Враховуйте, що вікно має бути достатньо широке і високе, щоб закріпити гамак.

Достоинства:
    Легко зібрати. Чудово тримається
    • Продавец  EURO-UA

• Продавец  EURO-UA

Легка збірка , та чудово тримається це найголовніше

• Войтенко Д***

Сама лежанка максимально проста, ламатися нема чому, має тросики що тримають всю конструкцію, кіт 6.5 кг норм поміщається, є питання до присосок, вони не тримають, рішення - наніс рідки гумовий клей ( для човнів гумових) і здається як норм.

Достоинства:
    Проста, підходить для великих котів
    Недостатки:
    Не тримаються присоски
  • Виктория Б***

Не клеится на окно, делала по инструкции (обезжирила окно, в кипяток перед установкой присоски опускала и вытирала)
    Короче говоря, качество такое себе присосок

Отпадало либо через пол часа, либо через несколько часов

Написала продавцу о возврате через розетку, сказал отправлять нп и оплачивать доставку

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не клеится к окну
    • Продавец  EURO-UA

• Василь П***

Присоски постійно відвалюються. Обезжирення спиртом нікого не дає

• Продавец  EURO-UA

Рекомендації до встановлення це тіньова сторона, щоб кріплення присоски від нагріву не відпадало , уникайте прямих сонячних променів.

• Дмитро І***

Присоски не держат вообще, стекло обезжиренное, мыльной водой на присоски делал тоже не помогает

• Анастасія

На жаль, не тримається на вікні, відпадає без навантаження. Вікно чисте та знежирене, але нічого не тримається

Достоинства:
    Класна ідея
    Недостатки:
    Падає навіть без навантаження
    • Продавец  EURO-UA

• Олександр Ш***

Товар прийшов з дефектом, дві з 4 липучок не прилипають.

• Анастасія

Така сама ситуація, лежанка падає сама

• Маряна Ч***

Кіт шокований ,але все супер,дякую

• Дарина Т***

2 коти 6 і 8 кг спокійно витримує,навіть коли вони там вдвох граються.
    Дуже задоволена,котикам теж подобається.

Достоинства:
    Легко збирається,надійна.

• Олександра М***

Лежанці рік. Два коти спокійно сплять разом.

• Таня П***

Чудова річ для котика

• Сабіна Г***

Чудова річ!

• Наталя

Нажаль товар розчарував...Присоски не тримають, постійно відстають від скла, не кажучи про те, щоб тримати кота...Гроші на вітер!

Достоинства:
    Недостатки:
    Повністю непридатний для заявленого використання
  • Єлизавета М***

Добра лежанка, 2 котів витримує без проблем

Достоинства:
    Надійність, якість
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Продавец  EURO-UA

Дякую за ваш відгук .

• Вероника К***

Уже скоро год как приобрела гамак, кот в восторге, особенно теперь когда потеплело и можно греться на солнце с комфортом. Присоски держат крепко, кота 5 кг выдерживают на раз два

• Дар'я Б***

Все відповідає опису. Кіт балдіє

• Наталія П***

Собрали за 5 минут Кошка довольна - хороший обзор из окна. Спасибо

Достоинства:
    Гамак получили быстро, Обслуживание и товар прекрасные.
  • Александр Р***

Большое спасибо! Быстро получил. Хороший товар.

Достоинства:
    Быстро собрал. Легко закрепил на окне. Хорошо держится.
  • Ірина М***

Кошка очень довольна. Теперь это её любимое место. Буду искать теперь туда матрас, чтоб и зимой было комфортно

• Маргарита

Кіт не зовсім зрозумів що воно таке, але коли підклала подушку, то стало комфортно
    Хочу бути котом, щоб так лежати

• Едуард К***

Супер, сам би спав

Достоинства:
    Коти полюбляють
  • Наталя А***

Дуже гарний, великий, вмістовний і якісний гамак. Витримує нашого котика, а він понад 8кг ваги)
    Ще хочу звернути увагу, що дуже швидка доставка, сьогодні замовила-завтра кіт вже в гамачку, сервіс на висоті.

Достоинства:
    Якісний, великий, гарно кріпиться, підходить для великих котиків
    Недостатки:
    Не виявлено)
  • Наталия

Спасибо продавцу за отличный товар! Быстро связались, быстро отправили!
    Кот очень доволен!

• Веремієнко В***

Класна штука!) Швидко доставили, у комплекті детальна інструкція, збирати 2 хв, витрумує котика 7 кг спокійно, буду брати ще))

• Максим

Річ - супер! Велика дяка магазину за швидку відправку замовлення. Підставка гарно кріпиться до будь якого вікна, та витримує досить таки пухкенько-м‘якеньку кицю близько 4кг.

Достоинства:
    Швидка збірка, якість, максимальна вага.
    • Продавец  EURO-UA

Дякуємо вам за відгук, ми робимо все щоб наші клієнти були задоволені якісним товаром та вишуканою роботу менеджерів. Гарного вам дня та мирного неба ! Все буде УКРАЇНА !!!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM. Цвет: Бежевый

Дуже гарний гамак. Киці подобається

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  BendAM

Дякуємо за відгук

• Худенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Цвет: Бежевый

Присоски на стекле не тримаються постійно падают,на основани самого гамачка присоски из трубки випадають.Незадоволена,не рекомендую.

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Размеры (ДхШхВ): 54 x 32. Цвет: Бежевый

Лежанка супер. Кошеня спить, грає, полює на птахів через скло кожен день. Навіть не уявляла, що можна позбавити такого щастя кошеня, якби не купила лежанку. Щиро дякую продавцю!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BendAM. Цвет: Бежевый

Хороший гамак, все як на фото, легко кріпиться, киці подобається.

• Продавец  BendAM

Дякуемо за відгук