Отзывы покупателей о Подарочный набор Чистая красота Hillary Nude Beauty: Скраб для тела + Натуральный крем-гель для душа K-11-734

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Продукція добра, але на цей раз мене дуже засмутив продавець. В розетці не перевірила товар, бо завжди покупки робила у цього продавця. У мене питання, ви зовсім не цінуєте покупців? Я у вас завжди покупала продукцію, але тепер довіри немає.

Достоинства:
    Продукція хорошої якості.Брала на подарунок, але тепер залишаю собі.
    Недостатки:
    В коробку був покладений гель вже зі зламаною помпою, фіксатора та кришки в коробці не було. Дуже розчарована.
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо, що повідомили. Вибачте за незручності! Зв'яжемось з Вами для того, щоб узгодити заміну засобу.

• Тетяна

Дякую компанії за оперативність реагування на відгук! Звʼязався представник компанії і вони вислали новий гель і два пробника продукції. Питання вирішене, настрій не зіпсован, а запланований подарунок є. Тепер я знаю, що цій компанії можна довіряти 100%. Продукція дійсно гарна!

• Оксана В***

Зламаний дозатор

Недостатки:
    Зламаний дозатор
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за уточнюючі фото. Засіб замінимо.

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Замовляла на подарунок, відкриваю вдома коробку - бачу такий "сюрприз", розчарована (
    Це нормально, що дозатор просто тупо відламався при транспортуванні?
    В коробці повно вільного місця, засоби запаковані просто в фірмову паперову обгортку, мабуть через те і "вільно плавають" по коробці туди-сюди (

Достоинства:
    Поки не зрозуміло
    Недостатки:
    Зламаний дозатор
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Мій улюблений гель для душу та скраб)
    Постійно його купую - приємний запах, після використання шкіра стає шовковистою та ніжною)
    Обожнюю продукцію від Hillary)
    Всі засоби для догляду цього бренду)

Достоинства:
    Натуральний склад, неймовірний запах)
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо, щоб результат від використання косметики HILLARY завжди викликав у Вас захоплення!