- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Размер: 34. Цвет: Белый
Не встигла й разу вигуляти, як відірвалась застібка на рукаві, тому трохи розчарована.
Соответствие размерной сетке
Большемерит
- Сидорович О***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Размер: 50. Цвет: Белый
Дякую все підійшло, вишите супер, доставка 2а дні в Кровоградську обл.
- Продавец vKarakUliLux
Ольга, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що Ви задоволені вишиванкою та нашим сервісом! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Размер: 48. Цвет: Белый
Вишиванка дуже красива і святкова. По розмірам все підійшло. Дуже задоволена своїм вибором.
- Продавец vKarakUliLux
Юлія, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Размер: 48. Цвет: Белый
Дуже якісно, але з комунікації вийшли невеликі проблеми.
- Продавец vKarakUliLux
Микита, Добрий день! Дякуємо за відгук та оцінку! Нам приємно, що Вишиванка Вам до вподоби. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин vKarakUliLux.
- Дарія У***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Размер: 50. Цвет: Белый
брала на подарунок для подруги, їй дуже сподобалась вишиванка!
дуже дякую за швидку доставку та найкращий сервіс!- Достоинства:
- приємна тканина, гарні шви, красива вишивка
- Недостатки:
- поки що не виявила
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец vKarakUliLux
Дарыя, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин vKarakUliLux.