Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Детские наушники с ушками беспроводные наушники для детей с микрофоном подсветкой радио игровые складные блютуз гарнитура детская Bluetooth ушки кота накладные BT028C DobraMAMA Голубой 54114

Есть в наличии

4.6/5
Оценка пользователей 4.6/5
на основе 171 отзыв
  • Александр К***

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашим дитячим навушникам! Раді, що товар вам сподобався та виправдав очікування. Нехай навушники дарують дитині комфорт, гарний звук і приємні емоції щодня. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Надія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Beige

Все працює. Дитина задоволена.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що навушники сподобалися та добре працюють, а дитина задоволена. Це найкращий орієнтир, що товар обрано вдало. Бажаємо приємного користування, яскравих вражень від музики та ігор і лише позитивних емоцій!

• Богдан Р***

Дитині сподобалися

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно чути, що навушники сподобалися дитині. Раді, що обрали саме цей товар у нашому асортименті. Нехай користування буде комфортним, а улюблені мультфільми, ігри та музика приносять лише задоволення.

• Наташа П***

Якісний товар

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку навушників! Раді, що якість товару та швидка доставка виправдали очікування, а користування приносить лише позитивні враження. Нехай навушники радують дитину щодня та дарують комфорт і гарний настрій під час прослуховування.

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Beige

Навушники непогані, за ці гроші навіть краще чим очікувалося. Підключились легко. Приємно порадувало наявність зарядки через Type-C

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що навушники перевершили очікування, легко підключилися та сподобалась зарядка через Type-C. Дякуємо за вибір саме цього товару. Нехай користування буде комфортним, а звук тішить щодня.

• Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Light Blue

Чудові навушники! Блютуз працює, підсвічування є, звук також досить гарний. Дитина задоволена, рекомендую!

Достоинства:
    Якість за ціну
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за такий приємний відгук і високу оцінку! Раді, що навушники сподобалися дитині, добре працює Bluetooth, підсвічування та звук, а якість відповідає ціні. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Бажаємо комфортного користування та яскравих вражень!

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Blue

Швидка відправка, товар відповідає опису

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що навушники повністю відповідають опису, а відправка була швидкою. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай покупка дарує дитині яскраві емоції та комфорт під час прослуховування та ігор.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Blue

Все добре. Навушники працюють.
    Дуже гучні. Звук скоріше для дорослого. Дитині, як на мене дуже гучні...

Достоинства:
    Гучність. Звук непоганий.
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і за те, що обрали ці навушники. Раді, що якість звуку та гучність вам сподобалися. Зауваження щодо надмірної гучності для дитини дуже корисне, врахуємо його надалі. Бажаємо комфортного користування та приємного прослуховування.

• Анна Д***

Всем довольны )

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що дитячі навушники вам сподобалися й усе відповідає очікуванням. Нехай гарнітура дарує комфорт, яскраві емоції та багато приємних моментів під час ігор і навчання. Завжди раді бути корисними для вас.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Beige

Навушники гарні та зручні. Можуть використовувати і дорослі. На новий рік брали вже такі на подарунок. Взяли другі молодшій дитині. Також швидке відправлення.

Достоинства:
    Ціна, гарні, зручні
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що навушники сподобалися і дітям, і дорослим, а також що ви вже обрали їх вдруге як подарунок. Приємно, що відзначили зручність, дизайн та швидке відправлення. Бажаємо комфортного користування щодня!

• Елена Т***

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку навушників! Раді, що товар вам сподобався. Нехай навушники дарують дитині комфорт, гарний звук та гарний настрій щодня. Якщо в процесі користування виникнуть питання – завжди відкриті до зворотного звʼязку.

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Blue

Купив у березні зараз червень вже не вмикаються.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і перепрошуємо, що навушники перестали вмикатись за такий короткий час. Це точно не той досвід, який хотілося б мати від покупки. Інформацію вже передано відповідальним спеціалістам, менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей і вирішення ситуації.

• Ірина В***

Все добре

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що дитячі навушники з вушками повністю виправдали очікування. Нехай користування приносить задоволення та гарний настрій під час прослуховування музики й ігор. Завжди готові допомогти з наступними покупками.

• Надежда З***

Покупали на подарок,именинница довольна

Достоинства:
    Нормальное качество за свою цену
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали цю модель навушників як подарунок. Раді чути, що іменинниці сподобався товар та якість відповідає очікуванням за свою ціну. Нехай навушники довго тішать комфортом та приємним звучанням.

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Pink

Брала на подарок, ребенок доволен

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що навушники сподобалися і подарунок приніс дитині радість. Раді, що обрали саме цю модель. Нехай користування буде комфортним, а улюблені ігри та музика дарують лише позитивні емоції.

• Хрома В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Pink

Дитина в захваті, добра якість

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що навушники сподобалися дитині й якість виправдала очікування. Нехай гарнітура дарує комфорт і гарний настрій під час прослуховування музики та ігор. Завжди раді бути корисними для вас і вашої родини.

• Лідія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Blue

Навушники дуже якісні, дитина у захваті))

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що навушники сподобалися та дитина у захваті — це найкращий для нас результат. Дякуємо, що обрали саме цю модель. Нехай гаджет дарує комфорт, гарний звук і лише приємні емоції під час користування.

• Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Pink

Хороші, досить якісні навушники. Дитина задоволена.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук та вибір цих дитячих навушників. Раді, що якість товару відповідає очікуванням і дитина задоволена покупкою. Нехай навушники дарують комфорт і гарний настрій щодня. Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.

• Віктор К***

Рекомендую хороші наушники

Достоинства:
    Бистро доставили гарні наушники дитині сподотались
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що навушники сподобалися дитині та що доставка пройшла швидко. Вдячні за довіру до нашого товару. Нехай навушники дарують комфорт і гарний настрій під час музики, ігор та навчання.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Pink

Класні навушники для дитини) Світяться, чути нормально, але як на свою вартість - прикольні. Складаються, є різні кабелі в комплекті. Вийшов гарний подарунок

Достоинства:
    Візуал, світяться
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що навушники сподобалися дитині, добре виглядають, світяться та стали вдалим подарунком. Бажаємо приємного користування і багато яскравих вражень!

• Кристина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Light Blue

Чудові навушники, дитині дуже сподобалися. Звук гарний, заряд тримають довго. Доставка була дуже швидкою. Дякуємо.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що навушники сподобалися дитині, а звук, автономність і швидка доставка залишили приємні враження. Бажаємо комфортного користування та гарного настрою щодня!

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Pink

Брала на подарунок. Чудові, гарні та добре працюють.

Достоинства:
    Чудові
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що навушники сподобалися, мають гарний вигляд і добре працюють. Нехай подарунок приносить дитині приємні емоції та зручність у користуванні.

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Blue

Навушники за відповідністю ціна-якість досить гарні. Подарую синові на день народження за декілька днів,сподіваюся, дитина буде задоволена подарунком.

Достоинства:
    Все відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Не відразу змогли підключити по блютус
    • Продавец  kidsDM

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Beige

Наушники за эту цену топ !
    Звук хороший !

Достоинства:
    Цена качество.

• Богдана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Pink

Купила навушники дуже гарні і робочі.

• Олександр О***

Класні ,,

• Христина Л***

Товар відповідає дійсності. Ціна - якість
    Дитина щаслива)

Достоинства:
    Хороша ціна
    • Продавец  kidsDM

• Ярослав П***

Доня щаслива!!!!
    Дякую Вам!)

• Юлія М***

Дина у захваті

Достоинства:
    200

• Владислава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Violet

Навушники супер! Дитина в захваті!

Достоинства:
    Якість відмінна
    • Продавец  kidsDM

• Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Violet

Гарні навушники з гарним звучанням. Колір прийшов такий який замовляла.

Добре тримає зарядку навіть з підсвіткою.

У комплекції йшли кабель зарядки, Aux кабель, інструкція і саме навушники.

Пластик здається крихким, але при належному використанні має прослужити довго.
    Не давить на голову але і не злітає під час фіз. активності.

Достоинства:
    Ціна, якість, колір, обслуговування.
    Недостатки:
    Aux кабель не дуже якість, ( в мене при підключенні спочатку поганіший звук ніж з блютуз а потім пристрої починають збоїти викручуючи звук на максимум)
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Pink

Свою функцію виконують, не дорогі

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Violet

Навушники яскраві, звук чіткий. Недоліків поки не виявлено

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Beige

Відповідає фото на картинці. Звук чіткий. Все справне. Єдине коробка трішки примята

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Violet

За свою ціну навушники супер. Дитина в захваті. Все працює, швидко відправили. Дякую

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Особисто для мене немає
    • Продавец  kidsDM

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Pink

Навушнички супер, працюють, світяться, все як на фото!