- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Я фарбуюсь хною вже багато років , ця хна найгірша з усіх які я пробувала вона зовсім не фарбує …Я нікому її не раджу результат фарбування нульовий
- Недостатки:
- Не фарбує зовсім
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Не перший раз замовляю. Якісна хна. З-за алергії не можу використовувати краску для волосся. Ця хна гарно зафарбовує сивину і не змивається з волосся.
- Продавец Pani-market
Ольга, щиро дякуємо за довіру! Дуже раді, що хна вам підходить і дарує гарний колір без шкоди. Нехай волосся буде здоровим і красивим щодня!
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Добре зафарбовує волосся. Не притримуюсь інструкції щодо фарбування, одразу розводжу водою і фарбуюсь, бо не вистачає часу ще 2 години чекати додатково,поки хна настоїться. Колір виходить гарний мідно-рудий, насичений.
- Оля К***
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, який у вас колір волосся? Чи вийде пофарбувати темно-коричневий колір в рудий?
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Ця найкраще мені підійшла з яких я пробувала, вона дійсно руда без червоного відтінку.
- Достоинства:
- Гарно закрашує сивину.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Замовляв для мами, вона ще з молоду користується басмою та хною. Мама дуже задоволена! Не сушить шкіру та волосся! Укріплює корені волосся! Якість відмінна!
Щодо кольору та відтінку... Є гарна інструкція в упаковці, все по класиці, хто користується той знає.
Рекомендую товар та продавця!- Достоинства:
- Натуральний продукт!
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Pani-market
Олександр дуже вдячні за Ваш позитивний відгук. Мама це святе і це дуже важливо, що вона задоволена.
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Насичений колір.
- Достоинства:
- Якісна, гарно фарбує волосся
- Недостатки:
- не має
- Ірана Л***
Який кінцевий відтінок виходить?