Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Туристическая газовая плита

Оценка пользователей 4.18/5
на основе 721 отзыв
  • Отзывы про товар продавца ОПТІМА
  • Олексій Р***

Дякую постачальнику!
    Прилад працює, зауважень немає, все сподобалося.
    Окрема подяка менеджеру, відразу передзвонив та все дуже детально розповів стосовно даного замовлення.

Достоинства:
    Постачальник залишив ДУЖЕ приємні враження! Велика ПОДЯКА!
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ОПТІМА

посылка пришла на "Новую почту" запакованную в плёнку. И вот как не распаковывая проверить комплектацию и исправность устройства? Рискнул, и, даже если продавцы специально так упаковали хлам - всё равно соберу. Но за интригу "5" уже не поставлю. А может мне просто повезло - всё работает безотказно, по крайне мере в день получения посылки.Тем не менее мои рекомендации советую будущим покупателям учесть. Слава Украине!

Достоинства:
    всё работает, по крайне мере "из коробки". Есть кейс для хранения и штуцер для подключения большого газового баллона.
    Недостатки:
    сделано из толстой фольги и тяжелее что-то литрового чайника ставить стрёмно. Кейс - одно название, хлипкий, пальцем проткнуть случайно можно.
  • Евгений З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ОПТІМА

Щодо сервісу постачальника зауважень немає.
    А от щодо самого приладу так.
    Товар м'яко кажучи г...
    Все зроблено з дуже тонкого металу і вистачило приладу на два рази....

Достоинства:
    Не знайдено
    Недостатки:
    Жалюгідна копія непоганого за задумом приладу(((
    • Продавец  ОПТІМА

Доброго дня. Якщо прилад використовувати згідно призначення (а не забивати їм гвіздки або танцювати на ньому) то його вистачає на значно більший період! Це ТУРИСТИЧНА газова плитка! Вона має бути ЛЕГКОЮ!!!! Для підігріву води в невеличкому казані або приготування їжі в невеликій ємності вона чудово підходить! Якщо Вам потрібно щось надійніше - є побутові газові плитки на 1 камфорку, вартість яких стартує з 3000грн (за більш менш якісний товар)! Тому Ваш відгук вважаю недоречним!

• Ирина Ф***
    Продавец: ОПТІМА

Проблема решена

ответ для менеджера Александра - согласно принятой ОПТІМА заявке я ожидаю товар в комплектации, указанной на сайте. Прошу отнестись ответственно к проверке наличия заявленной комплектации, отсутствие составных частей или ненадлежащее качество согласно правил РОЗЕТКА является основанием для возврата товара. С уважением.

Достоинства:
    пока не могу оценить
    Недостатки:
    предполагаемое несоответствие комплектации
  • Сергій Б***

Плитка супер, голодними не залишимось! Є нюанс, пʼєзо вмикається поворотом ручки до упора, я трішки не докрутив і думав вже повертати її, але усе ок, не будьте як я.

Достоинства:
    ціна та якість
    Недостатки:
    поки ні
    • Юлия Г***

Це особливість не тільки цієї плитки, а всіх таких портативних плит.

• Евгений А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

Работает, пока толком не пользовался, взял на всякий случай

Достоинства:
    Маленькая, легкая, с кейсом
    • Продавец  BrightSun

Дякуємо за відео. Всім гарного дня

• Дар'я К***

Отличная плита, особенно в наших реалиях. В прошлом году брала туристическую, так она не выдерживала тяжелые кастрюли, а на этой и борщ сварила, и жарила картошку! Так что плита на все сто! Балон подключается легко, много мозгов не надо) Рекомендую к покупке!

Достоинства:
    Легкая, хороший огонь, легко установить балон
    Недостатки:
    Без кейса, но это не критичный минус
  • Іванна Р***

Товаром задоволена, доставили вчасно, ввечері вже готувала на ній і сама з усім розібралась. Трішки переживала, адже раніше такими плитками не користувалась, але все виявилось простіше нікуди

Достоинства:
    швидкість доставки, якість товару

Доброго дня, дякуємо за відгук!

• Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

Замовив 2, собі та метері, повністю задоволений.
    Гарна плитка на випадок локдауну, або потім для кемпінгу святкувати перемогу)
    Стосовно затримки у постачанні продавець попередив одразу, та відправили як і обіцяли, за що дякую.

Достоинства:
    Легка, зручний кейс для зберігання, пьезоподжиг, має адаптер під великі балони. Працює)
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Тимофей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

Дуже гарна портативна плитка. Приїхала в кейсі як має бути.
    Легка та мобільна.
    Окрема подяка продавцеві, за швидку доставку, та консультацію

Достоинства:
    Мобільність
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: СпецШланг

Добре підходить для походних умов: є пластикова коробка-переноска (жахливої якості, але ж є), потужне полум'я підійде для казанка.
    Для домашнього використання - теж можна, але деякий посуд доводиться тримати в руках на висоті, бо навіть мінімальне полум'я надто сильне.

Достоинства:
    Проста у використанні, автоматичне п'єзо-запалювання.
    Недостатки:
    Полум'я велике і майже не регулюється.
  • Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

Це знахідка. В нашому місті немає світла з 6 ранку. Плита дуже виручає. Можно і каву заварити, і філе приготувати. Задоволені

Достоинства:
    Мобільна та практична
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

На момент заказа таких плиток уже не было в наличии (разобрали очень быстро). Продавец связался, объяснил, что ожидается доп. поставка - я оставила бронь (ждала около недели). После, продавец связался и подтвердил, что приехали плиты, скинул по моей просьбе фото в живую - мы оформили заказа. Пришло всё оперативно, товар соответствовал тому, что указано на сайте.

Достоинства:
    Обратная связь от продавца, держит слово.
  • Олена З***

Товар в належному стані та відповідає опису,швидко доставили

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Немає/ціна-якість
  • Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CordShop

Швидко відправили, швидко доставили, на НП отримав наступного дня. Дякую продавцю, на всі запитання відповідав швидко.
    Сама плитка цілком задовольняє. Взяв для резервного готування/розігріву їжі під час довготривалого відключення світла.
    Плітка в кейсі. Відповідає опису. Штуцер для побутового балону вже встановлено.
    На саму плиту достатньо оглядів на ютубі.
    Підходять балончики обох форм факторів, з високим і звичайним верхом. Перевірив.
    Якщо ричаг при новому/повному балончику не фіксується і відстрілюється через надмірний тиск, потрібно охолодити балончика.

Достоинства:
    Ціна/якість.
    Зручна і проста у використанні.
    Працює тихо.
    Недостатки:
    Для посуду невеликого розміру, тіпа турка, потрібна додаткова підставка. Відстань між лапками 105мм.
    • Продавец  CordShop

Дякуємо Вам за замовлення, та такий позитивний, розгорнутий відгук.

• Зеновий
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Хороша плитка, гарно горить підключається до великого балону все супер!

• Продавец  HappyLife

Зеновій, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що придбаний товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Плитка зроблена з хорошого металу, швидко та легко підключити великий балон!

• Продавец  HappyLife

Василь, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Гарно горить працює як від маленького балону так і від великого, я задоволена, саме тещо я хотіла

Достоинства:
    якісний метал
    Недостатки:
    поки немає
    • Продавец  HappyLife

Софія, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Оля
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Класна плитка за свою ціну, хороший якісний метал, не порівняти з попереднею ціновою політикою

• Продавец  HappyLife

Оля, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СеНа

Хорошая плитка. Единственный нюанс, конфорка на плитке метало-керамическая, а не такая как на фото. Но мне не принципиально было.

• Артем

И как она горит керамическая? Пробовали?

• Сергей О***

Дуже гарний товар.

• Марченко А***
    Продавец: Rozetka

Все ок, працює, є п'єзопідпал обертом ручки до кінця.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Плитка легка, зручна в управлінні, газовий балончик Campingaz стає без зусиль з приємним клацанням, газ не травить. Колір вогню свідчить про ідеальне змішування газу з повітрям.
    З великим газовим балоном ще не перевіряв, якщо будуть зауваження - згодом доповню відгук.
    Дякую продавцю за приємне враження від цієї покупки.

Достоинства:
    Див. вище
    Недостатки:
    Трохи смердить бокс для зберігання.
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Портативна газова плита Moltis_Home. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Черкашин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SANTARAY

Доброго дня . В комплекті пишуть ,,з зручним кейсом" . Товар прийшов , кейса немає .

Достоинства:
    Гарна річ для подорожей , риболовлі , та туризму .
    Недостатки:
    Відсутній кейс .
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Переходник продавец не положил. Комплектация не полная.

Достоинства:
    Хорошая плита,мне понравилась.
    Недостатки:
    Нет переходника.
    • Продавец  VilliniShop

Здравствуйте , проверьте должен быть . Если нету можем выслать . Спасибо за заказ

• Продавец  VilliniShop

У деяких модифікацій плит ,перехідник вбудован в плитку ( не розбірний) , подивитись уважніше на плитку .Дякуємо.

• Евгеній

Підкажіть, чи знайшовся перехідник?
      Бо в моїй моделі він вже йшов вкручений в редуктор. (правда брав не тут)

• Андріана
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Хороша плита працює добре газу багато не викоритовує

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Владислав

Хороша плита.

Достоинства:
    Кейс, можливість приєднання до великого баллону.
    Недостатки:
    Трошки туго відкривається кришка під баллон, але це не критично.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS

Нормально працює. Швидко відправили. За таку ціну норм. На мінімалочці газу проготував яєшню за 4 хвилини на сковороді.

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Пластиковий короб дуже сильно смердить, але з огляду на ціну за недолік можна не вважати.
  • Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

Плита прийшла в повній комплектації! Дякую!

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

Плита чудова.
    Довго обирали і не помилилися.
    Є виходи для під'єднання до вставних цангових газових балончиків і для великого балону.
    Рекомендую до купівлі!

• Наталя Б***

Я боялася цього девайсу, але вимушена покупка стала. Досить проста у використанні. Виручає.

• Руслан К***

Товар відповідає дійсності!
    Дуже швидко доставили!
    Все супер працює !
    Дякую!!!

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS

Приємний продавець, швидка доставка. Плитка працює

Достоинства:
    Продавець, вартість
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Антон Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart

Купил данную горелку, очень доволен, спасибо! В Одессе как раз с отключения и света, воды, газа то что нужно! Благодарю

Достоинства:
    Простота
    Недостатки:
    Не заметил
    • Продавец  EasyMart

Дякуємо за гарний вибір. Користуйтесь

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS

Все добре пьєза елємент є

• Віталій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

Все ок. Швидка доставка. Товар норм. Має приємний вигляд. Наявність авторозжигу є додатковим плюсом. Раджу.

Достоинства:
    Все ок. Швидка доставка. Товар норм. Має приємний вигляд.
    Недостатки:
    Поки не виявлено