- AI аналіз відгуків55 відгуків: 81% позитивних, 11% нейтральних, 8% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Гарні катриджі
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Отримав швидко та вчасно. Добре голить, але це перше гоління. Цікаво на скільки вистачить касети. Це покаже тільки час
- Достоинства:
- Гострі леза
- Недостатки:
- Наразі не має
- Продавец Smart Shopping
Дякуємо, за ваш відгук і високу оцінку!
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Гострі дуже тривалий термін.
Краще ніж в наших магазинах - Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Як виявилося через декілька діб після замовлення товару ,саме який я хотів придбати не має. Запропонували аналогічний , новинку, запевняючи в більш кращій якості, дорожчій ціні . Доплачувати повідомили, що не потрібно так , як компанія не виконала первинні зобов'язання і створила незручності клієнту. Приходить сьогодні замовлення в поштомат і бачу я касету з чотирма лезами запаковану в стік (див фото). Про якість товару я поки нічого сказати не можу, але відсутність упаковки (про що доречі мене ніхто не попереджав) , і відповідно загальної інформації про товар, мене не те що неприємно здивувало , а навіть трохи розізлило. Продавець сам виробляє і фасує леза, чи придбав їх на вулиці на лотку і переслав їх мені попередньо знявши упаковку ,щоб я не міг дізнатися характеристики, країну походження... Для себе зрозумів,що допустив дві помилки. По-перше, попередньо сплатив (але ж раніше вже купував у цього продавця). По-друге доставка в поштомат (забирав би на точці відмовився б). Для мене це остання покупка в даного продавця, дуже не приємний осад залишився
- Недостатки:
- Відсутність упаковки та інформації про товар. Придбав "кота в мішку".
- Продавец Smart Shopping
Добрий день .Сергій нам дуже прикро за цей інцидент менеджер вже зв'язався з вами у зв'язку великим навантаженням перед святами вам просто переплутали замовлення з іншим клієнтом . Тому ми вам вишлемо новий товар. Приносимо свої вибачеення
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Упаковка інша, слова power не має. Вважаю це обманом з боку продавця. Сподіваюсь буде не підробкою.
- Продавец Smart Shopping
Добрий день Денис менеджер зв'яжеться з вами для уточнення що саме вам вислали. але в нас була схожа ситуація і виявилось що на упаковці слово power просто заклеєне штрих кодом від виробника
- Продавец Smart Shopping
І якщо цю наклейку відірвати слово power повинно з'явитись
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Дякую ! Швидко відправили. Чоловік користується, задоволений якістю.
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Все швидко і якісно
- Анатолий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Чудові леза, оригінал!
- Продавец Smart Shopping
Добрий день, дякуємо за ваш відгук завжди вам раді.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Дякую ! Вчасно зв’язались , швидко відправили. Товар якісний. Чоловік користується і скарг немає
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Очень хорошие лезвия гладко бреют, после них нет раздражения на коже!!!!! Они крутые
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Якість картриджів залишає бажати кращого... Вистачає максимум на місяць гоління (з натяжкою). Попередніх встачало на два і більше місяці.
- Продавец Smart Shopping
Шановний Олександр, 1 картриджа Gillette повинно вистачати на 1 місяць гоління. Цю інформацію Ви можете почитати на офіційному сайті компанії. Інших забовязань щодо своїх картриджів Gillette ніколи не брала.
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Хорошее качество
Добрий день . Дякуємо за ваш відгук . Завжди вам раді
- ІГОР А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Купив. Не знаю як будуть брити, але товар зроблений для продажу в Індії,так написано на пакуванні.
Почну користуватися, відпишуся по якості.- Продавец Smart Shopping
Доброго дня, так товар зроблений в Німеччині для продажу в Індії. Всю свою продукцію на всіх заводах Gillette робить одинаково якісно. користуйтесь в задоволення
- Зайченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Дякую компанії ! Вчасно зв’язались , швидко відправили товар. Товар якісний. Задоволений покупкою.
Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді
- Рудаков Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Якісній товар.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Smart Shopping
Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Всё отлично.
Товар пришёл быстро)- Продавец Smart Shopping
Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді
- Настя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Чудова якість, хлопець залишився задоволений))
- Достоинства:
- Дуже швидко відправили,приємна ціна)
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Smart Shopping
Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді
- Назар Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Прийшло те що й замовляв, леза гарної якості, адекватна ціна
- Достоинства:
- Швидко відправили, хороша ціна
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Все добре!
- Достоинства:
- Швидко
- Продавец Smart Shopping
Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Товар пришел вовремя. Лезвия качественные. Штрих-код (498) - Япония.
Рекомендую.- Достоинства:
- Качество
Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді
- Алена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Товар прийшов не той взагалі. Замість змінних лез, прислали станок. Після того я к написала, відповіли що менеджер звядедться, пройшло 2 тижні, тиша. Перед цим теж писала, щоб скинули номер карти для миттєвої оплати, сказали зв’яжеться менеджер і знову тиша! Ніхто не реагує на прохання ТВ проблеми! Магазин не рекомендую зовсім!
- Достоинства:
- Немає!
- Недостатки:
- Прийшов не той товар, менеджер не зв’язувався, щоб вирішити питання. Немає способу оплату відразу.
- Алена Ч***
Спасибо большое, что отреагировали на отзыв, связались и разрешили проблему с приятным бонусом.
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Рекомендував цього продавця, купляю у нього не в перший раз
- Достоинства:
- Якісний товар, замовив два рази підряд по 4 картриджі
- Недостатки:
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Леза якісні. Швидка доставка. На товар нарікань немає
- Недостатки:
- коваленко о***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Товар пришел вовремя и соответствует заявленному. Продавца рекомендую!
- Недостатки:
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Лезвия хорошие, думаю хватит на долго!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Лезвия супер, очень качественный товар! Буду заказывать ещё.
- Достоинства:
- Быстрая доставка, качественный товар.
Дякуємо за ваш відгук. Завжди раді вам
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Доставили швидко, товар якісний, без проблем
- Достоинства:
- Якісний товар
Дякуємо за ваш відгук. Завжди раді вам
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Комунікація організована добре, доставили швидко, на товар нарікань немає.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Alena A***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
Комунікація організована добре, доставили швидко, на товар нарікань немає.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Приємне обслуговування,швидка відповідь і відправлення,якісний товар
- Достоинства:
- Все відмінно
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Якісний товар, гарне обслуговування та швидка доставка, рекомендую!
- Достоинства:
- Все
Доброго дня . Дякуємо за відгук. Завжди раді вам.
- Егор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Все здорово
- Достоинства:
- Швидко зв’язались
- Алексей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Замовив у четвер даний товар і наступного дня вже прийшов Новою поштою. Задоволений, що швидко. Товар якісний, леза гострі.
- Достоинства:
- Гострі леза. Швидкість доставки.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец Smart Shopping
Доброго дня . Дякуємо за відгук. Завжди раді вам.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Швидка доставка. Товар відповідає заявленому. Все супер.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Товар відповідає заявленому. Все супер
Доброго дня . Дякуємо за відгук. Завжди раді вам.
- Станіслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Количество в упаковке: 4
Замовив, зранку передзвонили, хоча я поставив, що не хочу щоб мені дзвонили, але це дрібниця. Через три дні забрав з відділення, всім задоволений.
- Достоинства:
- Дуже гладке гоління, ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Smart Shopping