Отзывы покупателей о Рюкзак городской в гладкой коже 27х31,5х14,5 см Vintage (2000001583418)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже класний рюкзак

• Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shoporia. Цвет: Черный

Якісний пошив, дуже міський, вигляд охайний та класичний

Достоинства:
    Дуже швидко доставлено
    Недостатки:
    Шлейки на плечах не повністю шкіряні
  • Данил Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Покупал маме, очень понравился, был не самый приятный запах сначала, но кожа есть кожа. Очень понравился, думаю себе заказать такой же

Достоинства:
    Кожа, цена/качество, внешний вид очень впечатлил
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Іван Ф***

Не дуже

Недостатки:
    Ціна була дуже висока!

Іван, доброго дня. Дякуємо за відгук.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудовий рюкзак, шкіра дійсно натуральна( хоча під питанням деякі вставочки). Фурнітура добротна, виглядає дуже гарно, зручний, стильний. Особисто я в захваті! Те, що шукала. Вартий своїх грошей.

Достоинства:
    Зручний, місткий, зручні кишені, виглядає дорого
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Інна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Файний рюкзак, мені подобається. Якимсь чудом купив його за 1935грн, але жодного дефекту не бачу, мабуть натрапив на дійсно велику знижку

Достоинства:
    Якісна шкіра, гарно виглядає сама сумка, безліч карманів
    Недостатки:
    Меньша ніж я собі уявляв
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже непоганий рюкзак, охайно зроблений, досить міцний та місткий. Особливо сподобались глибокі кишені.

Достоинства:
    співвідношення ціна якість
    Недостатки:
    поки не виявлено
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Галина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Черный

Дякую, товар якісний!!!

• Продавец  Carry Central

Євгенія, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Світлана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Товар відповідає заявленому. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Гарний, якісний, зручний, вмісткий рюкзак.

Соответствует

Свтілана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Рюкзак гарний. Як раз такий, як я давно шукала. Дійсно, справжня шкіра, не пресована. Рівні шви.