ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Рюкзак школьный ортопедический YES S-30 JUNO ULTRA Premium Blaster (553155U)

Есть в наличии

4.9/5
Оценка пользователей 4.9/5
  • Отзывы про товар продавца X-ART
  • Руслана К***

Дуже практичний все сподобалося

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-ART

Рюкзак дуже гарний, дуже яскравий. В живу кращий як на фото. Для дітей початкової школи те що треба!

• Наталя Б***

Рюкзак чудовий, вмісткий, має багато відділів. Важить 980г

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Сергій

Рюкзак суперовий

• Люба К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-ART

Дуже гарний та якісний рюкзачок. Для першокласника саме те!!!

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-ART

Рюкзаком задоволені. Фурнітура, шви, тканина - все ідеально. Місткий, зручний.

Недостатки:
    Тяжкий
  • Дрозд С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Загалом матеріал рюкзака дуже гарної якості. Він має жорсткий каркас, тому тримає форму. АЛЕ! Якість застібок дуже погана. Перша розійшлась за 2 тижні, друга ще за 2. Треба постійно піджимати. "Собачка" бігунок з м'якої сталі, постійно розходиться.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Якість
  • Лілія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Рюкзак, чудовий! Дивлячись на фото, виглядав нібито занадто об'ємний, але синові сподобався дизайн і замовили. Насправді він супер підійшов! Якість гарна! Залишились дуже задоволені. Прийшов досить швидко.

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Вітаю! Рюкзак відправили у день замовлення, на наступний день уже оглядав його на новій пошті. Всі застібки і бігунки замотані захисним папером. Рюкзак у фірмовому пакуванні. До доставки відносяться з розумінням. Все по опису співпадає. Світло відбивні елементи, яскравий дизайн, зручні ручки і лямки все супер. Чудова річь для 1-3 класу. Можливо єдиний момент що не дуже сподобався то це маленькі бокові кишені для води ( пляшка 0.5 залазе дуже туго, дитині буде не зручно постійно її запихати туди), але це більше питання до виробника.

Достоинства:
    Стильний, зручний.
    Недостатки:
    Маленький боковий відділ для води
  • Альона Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Рюкзак чудовий та гарної якості. Купувала дитині на перший клас, зручний та багато відділень. Дуже дякую!

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Якісний і красивий рюкзак!
    Дякую

• Шамрай Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Классный рюкзак. Быстрая доставка, спасибо продавцу.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Рюкзак не надійшов, поїхав у інше місто, зв'язатися з продавцем поки не можу, не відповідають, напевно шукатиму інший варіант, прикро, що так, бо дійсно сподобався

• Ірина П***

Ситуацію прояснили, зі мною зв'язалися, чекатиму рюкзак)

• Тетяна К***

Сподобалось дитині дуже класний

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Товар відповідає опису. Прийшов швидко. Товар якісний. Приємний бонус - безкоштовна доставка в поштомат ;). Ціна дешевше ніж в інших продавців.

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Купувала сину на 1 вересня у 1 клас. Дитині подобається. Носить сам із задоволенням. Зручно сидить на спині у дитини. Є різні відділи для різних речей. Дуже сподобалося обслуговування. Отримали швидко. Дякую!

Достоинства:
    Рюкзак класний. Багато місця. Різні відділи.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Дуже гарний рюкзак,якісний, дитині подобається. Продавець чудовий, все розповів, відео та фото рюкзака вислали, швидко відправили. Дякую, дитина в перший клас іде із задоволенням

Достоинства:
    Дуже класний рюкзак
  • Сергій

Все сподобалось, рюкзак гарний

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy

Рюкзак гарної якості, дитині сподобався. Сподіваюсь буде довго служити. Продавець надав додаткову інформацію та оперативно відправив. Дякую!

• Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: school-style

Дякую! Рюкзак чудовий! Зручний, яскравий,дуже класний

Достоинства:
    Зручний