Отзывы покупателей о Набор из 3 -х прозрачных сумок S, M, XL в роддом с серыми ручками
Есть в наличии
- Юля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Тоненькі
- Продавец Есенька
Дякуємо за відгук!!! Але, що саме тоненькє? Розміри? Ручки? Блискавка? Собачка на блискавці? Чи сама плівка пвх не досить товста?
- Елизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Сумки отличного качества. Не порвались. После роддома использую их складывая в их маленькие вещи ребенка
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
- Неприятный запах. Выветривался неделю на балконе
- Мушинська М***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Рекомендую
- Достоинства:
- Якість, вигляд
- Недостатки:
- Трошки є запах резини/пластику та не критичний
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Доволі не погана якість.
Рекомендую - Каріна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Сумки дуже класні, запаху немає, пахнуть як звичайний силікон, окремо дякую за подарунок
Якістю задоволення - Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Отримала набір сумок. Якість хороша. Єдине, що трохи є сторонній запах. А в цілому товаром задоволена. Дякую!
- Достоинства:
- Доставка в указані терміни.
- Недостатки:
- Сторонній запах від товару.
- Продавец Есенька
Дякуємо за відгук! Це, на жаль, запах нового виробу із ПВХ матеріалу з якого і саме зроблені сумки. Запах зникне після того, як покупаєте їх з милом та просушите на свіжому повітрі.
- Антонина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Товар на свою цену, ниже написали, что одноразовые, но тогда и цена будет раза в 3 больше, а так на 1 раз в роддом - отлично! Замочки работают, сумки вместительные...
- Тетяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Одноразові
- Продавец Есенька
Вибачте, але це не правда. Я брала сама такі 3 сумочки пів року тому назад в пологовий будинок, там і було зроблене фото сумки біля мого хлопчика (останнє фото в переліку до товару). Зараз в сумках зберігаються різні мої та дитячі речі. Потрібно поводится з ними обережно, як і з усіма своїми речами, не перевантажувати їх, не класти речі з гострими кутами і сумочки будуть зберігати речі ще багато років після виписки з пологового будинку. Всім всього найкращого!!!
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Відправка і доставка швидка. Все ціленьке. Особливого запаху не мають. Для пологового саме те що потрібно. Окрема подяка за подаруночок ) приємно
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Наталя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Дуже класні сумки, досить міцні.
- Достоинства:
- Невеликі але дуже вмісткі, та якість хороша
- Недостатки:
- Має при відкритті запах, але без того ніяк. Все вивітрюється і миється
- Дар'я М***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Дякую за швидку доставку і приємні ціни!) Гарних продажів!
- Достоинства:
- Якість чудова, всі замочки працюють добре
- Недостатки:
- Трохи є запах, але не критично.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Продавець відповідальний. Зв'язалися і відправили швидко. Якість сумочок відмінна. Запах вивітрився буквально через декілька годин після розпаковки.
- Продавец Есенька
Дякуємо за відгук!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Сумки якісні, цупкі та зручні. Запах легко вивітрився. В дійсності кращі, ніж на фото
- Достоинства:
- Ціна, якість
Дякуємо за відгук!
- Кристина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Все отлично
дякуємо за відгук!!!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Матеріал не самий тонкий, запаху майже немає
- Достоинства:
- Спочатку, коли отримала, хотіла похвалитися, що якість сумок нормальна та і немає сильного запаху, але коли роздивилася, виявилося, що середня трохи порвана (брак по шву внизу).
- Недостатки:
- Середня порвана по шву(((
- Продавец Есенька
вибачте, будь ласка, відправили нову сумочку
- Анна
Продавець дуже швидко зв'язався та відправив нову сумку. Одразу помітно, що люди порядні та дбають про свою репутацію.
Перепрошую за не дуже схвальний відгук, виправляюся:
Сумки дійсно хороші по якості, запаху майже немає, тому, хто ще сумнівається чи обирає, рекомендую брати.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Отличные сумочки, качественный замок с двумя собачками, крепкие надежные ручки
- Достоинства:
- Качество. Цена
- Недостатки:
- Немного с запахом, но не страшно
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Есенька
Средняя сумка пришла порванная
- Продавец Есенька
вибачте за пошкоджену сумочку, сьогодні відправимо нову.
- Татьяна Н***
Очень быстро связались и прислали новую сумку , спасибо!)