- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Отлично... Яркий экран лучше чем у note 12
- Достоинства:
- Мама довольна.что ещё надо?
- Продавец DMS
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром і сервісом. Чекаємо на нові звернення!
- Ганна З***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон гарний, все подобається
- Достоинства:
- Гарно тримає заряд, комфортно тримати в руці, насичений колір, гарний звук, хороша камера, пам'яті вистачає, відбиток пальця працює добре
- Продавец DMS
Дуже дякуємо за те, що приділили час тому, щоб залишити нам такий чудовий відгук!
- Александра В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Встроенная память: 128 ГБ
Телефоном задоволені,дякую
- Продавец WOWS
Олександра, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Богдан И***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ
Смартфон хороший вцелом, но хозяин товара не указывает что до блока питания нету адаптера, под наши розетки ето минус!!(((
- Достоинства:
- Зборка хорошая смартфоном доволен,хорошая батарея и процессор
- Недостатки:
- пока работает, все ,а там посмотрим
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ
Комплектація - більш-менш: навіть чохол є, хоча і не силікон. І плівка захисна наклеїна. Але, це перепрошита модель для китаю (багато англійського неперекладу в меню налаштувань) та голімий перехідник з Китаю на євро-розетку. Для Helio G88 взагалі не існує Global RN 11. Вона є для Snapdragon 680, що стоять в RN 11 бези літер '4G'. З цими літерами RN 11 - це, фактично, Redmi 10 (залізо те саме) але навіть не Global і не Note.
- Достоинства:
- Новий.
- Недостатки:
- Не global, хоча і написано що "global". Щоб став саме global, треба перепрошивати прошивкою для Туреччини від R 10.
- Продавец DMS
Добрий день!
Дякуємо за зворотній зв'язок по вашому замовленню.
По смартфону, який представлений на сайті, ми не вказуємо "global" саме тому, що версія для азіатського ринку з міжнародною прошивкою.
Для нас важливе кожне звернення, тому ми прийняли до уваги ваш відгук і будемо намагатися більш детально інформувати клієнтів про товари.
Гарного Вам дня!
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ
пришло все отлічно , вся комплектація не глобальної версію , до блока зарядки також положили переходнік ec вилку
- Богдан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ
Проблема решена
Коли дзвонив чоловік від магазину я уточнював версію, він сказав що глобальна. Нагла брехня.
Те що поцупили чохол, я ще такого не бачив.
Не рекомендую купувати в цьому магазині.- Достоинства:
- Швидко прийшов телефон
- Недостатки:
- Азіатська версія, в описі не вказано. Зняті заодські пломби, забрали чохол який був в комплектації.
- Продавец DMS
Добрий день! Нам шкода, що у Вас виникли проблеми з замовленням.
Скоріш за все мало місце просто непорозуміння, адже в телефоні глобальна версія прошивки.
По всім моделям Xiaomi, які для для міжнародного ринку, вказується в назві Global.
Комплектація залежить від поставки, у виробника Xiaomi не завжди є в комплекті силіконовий чохол.
Приносимо вибачення за незручності і сподіваємось, що у вас більше не трпаиться подібних ситуацій.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Встроенная память: 128 ГБ
Рекомендую
- Достоинства:
- Чудовий телефон, отримав вчасно, все добре
- Недостатки:
- Поки не виявив, все влаштовує
- Продавец WOWS
Олександр, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Встроенная память: 128 ГБ
Нормальный бюджетный телефон.
- Продавец WOWS
Сергій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Встроенная память: 128 ГБ
Всё супер.
- Продавец WOWS
Андрій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.