Отзывы покупателей о Пеленки для младенцев Seni Soft Basic 40х60 см 10 шт (5900516692445)

Оценка пользователей 4.23/5
  • Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x90. Количество в упаковке: 10. Цвет: Белый

Базові поглинаючі пелюшки. Зі своєю задачею справляютьсч

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мамина Валізка. Размер: 60x90

Якість супер. Комунікація з продавцем дуже приємна)
    Повернусь)

• Продавец  Мамина Валізка

Катерина, дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалося!

• Анастасьева Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый

Немає що додати: пелюшки як пелюшки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість

Доброго дня, Анастасіє! Щиро дякуємо за ваш відгук.
      Баланс доступної ціни та базових характеристик — це саме те, що вирізняє серію Seni Soft Basic. Ми дуже цінуємо, що ви підійшли до оцінки реалістично і відзначили її головну перевагу — економічність. Якщо ж для вас у пріоритеті вища якість, більша щільність рекомендуємо наступного разу спробувати класичні пелюшки Seni Soft Normal або преміальні Seni Soft Super.

• Наташа К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый

Пелюшки виявилися досить тонкими, швидко промокають і не тримають форму. Якість, на жаль, посередня — для тривалого використання не підходять.

Достоинства:
    Недостатки:
    Тонкі

Доброго дня, Наталіє,
      Нам дуже прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань.
      Дозвольте пояснити: ви придбали пелюшки серії Seni Soft Basic. Це полегшений економ-варіант, призначений насамперед для захисту поверхонь під час зміни підгузка або проведення гігієнічних процедур, а не для утримання великої кількості рідини протягом тривалого часу. Радимо обирати серію Seni Soft Super. Вони значно щільніші, краще тримають форму, але так само не є самостійним поглинаючим виробом. Дякуємо за вашу думку!

• Анастасия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x90. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый

Все добре поглинають

Добрий день, Анастасіє,
      Дякуємо за відгук.

• Іван

Чудові, м'які та добре поглинаючі пелюшки!)

Достоинства:
    Якість)
    Недостатки:
    Ціна без акції дуже висока(

Добрий день, Іване,
      Дякуємо за ваш відгук. Ми розуміємо ваше зауваження щодо повної вартості. Ціна зумовлена використанням якісних та безпечних матеріалів, які й забезпечують таку м'якість і надійність. Тому ми дуже раді, коли наші клієнти встигають скористатися акційними пропозиціями! Дякуємо, що обираєте нас!

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60. Количество в упаковке: 10. Цвет: Белый

Хороші

Добрий день, Анно,
      Дякуємо за вашу оцінку.

• Світлана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Размер: 60x90

Купую постійно для лежачої, дорослої людини. Задоволена якістю.

Достоинства:
    захищають від протікання.
  • Дарія К***

Хороші пелюшки, по розміру для пеленатора, все вбирають

Добрий день, Даріє,
      Дякуємо за Ваш відгук. Раді бути корисними!

• Олеся С***

Якість не найкраща.

Добрий день, Олесе,
      Шкода, що пелюшки Seni Soft Basic не виправдали ваших очікувань. Нажаль, ви не вказали, що саме вас не задовільнило, тому нам складно вам відповісти.

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Puris. Размер: 60x60. Количество в упаковке: 10. Цвет: Белый

• Продавец  Puris

Дякуємо за відгук, дуже раді,що Вам все сподобалось,мирного неба!

• Світлана К***

Брали на пеленатор для немовляти. Пелюшки суперові. Розмір- якраз те що треба . Дякую

Достоинства:
    Ціна, розмір, якість
    Недостатки:
    ----

Добрий день, Світлано,
      Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що пелюшки вам сподобались. Нехай служать на здоров'я вашому малюку!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Размер: 60x90

Заказываем для инсультного больного не первый раз, все отлично

• Альона Ш***

Пелюшки чудові гарно впитують

Добрий день, Альоно,
      Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції.

• Катерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Puris. Размер: 60x90. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый

Все супер)

• Продавец  Puris

Дякуємо за відгук, нам дуже приємно чекаємо на наступні замовлення від Вас!

• Гончарова М***

Добрий день, Марино,
      Дякуємо за вашу оцінку.

• Ольга С***

Хороші пеленки, брала в пологовий, все супер)

Добрий день, Ольго,
      Дякуємо за ваш відгук.
      Нам дуже приємно, що наші пелюшки стали в нагоді в такий важливий момент вашого життя! Бажаємо здоров'я вам і малюку!

• Лоскутова Е***

Якість супер!

Добрий день, Елена,
      Дякуємо за високу оцінку якості пелюшок Seni Soft Basic.

• Минфин М***

Заказала оплатила эти, зеленые, они дороже и лучше. Прислали серые, тонкие и они дешевле

Достоинства:
    Прислали тонкие другие
    Недостатки:
    Не те прислали

• Мария П***

Замовила, прийшов не той розмір, який зазначений в описі товару

Дуже сподобались , гарна якість

Добрий день, Інно,
      Дякуємо за вашу високу оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені нашими пелюшками!

• Катерина Б***

Все добре) дякую за товар) тільки упаковка іншого кольору)

Дякуємо, Катерино, за ваш відгук!
      Раді, що товар вам сподобався. Щодо упаковки — іноді виробник може змінювати дизайн, але якість залишається на відповідному рівні.
      Дякуємо за розуміння і будемо раді новим замовленням!

• Клавдія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60. Количество в упаковке: 10. Цвет: Белый

Все б супер, якщо б не дуже довга доставка. Хоть би менеджер подзвонив та попередив, але ніхто навіть смс не написав

Достоинства:
    Товар належної якості
    Недостатки:
    Дуже довга доставка
  • Інна Я***

Уже гарні

• Ірина І***

Рекомендую! Отличные пелёнки.

Добрий день, Ірино,
      Дякуємо за відгук та рекомендацію пелюшок Seni Soft Basic іншим споживачам.

• Сергей Л***

Все ОК

Достоинства:
    Якісний товар

Добрий день, Сергію,
      Дякуємо за вашу високу оцінку якості пелюшок Seni Soft Basic.

• Зборовская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Размер: 40x60

Хороші пелюшки,заказую часто, не протікають.Дякую

Уже зручні пелюшки

Добрий день, Інно,
      Дяакуємо, що ділитися досвідом використання пелюшок Seni Soft Basic.

• Інна Т***

Пелюшки - суперові!

Добрий день, Інно,
      Дякуємо за високу оцінку якості пелюшок Seni Soft Basic.

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Размер: 40x60

все добре

• Тетяна Г***

Найгірші пелюшки для немовлят зовсім не підходять. Малеча трішки попісяла і лежить в калюжі так як пелюшки не поглинають вологу.

Добрий день, Тетяно,
      Звертаємо вашу увагу, що пелюшки Seni Soft Basic призначені для додаткового захисту ліжка/інших поверхонь від протікань, вони не є самостійним поглинаючим виробом і не можуть використовуватися замість підгузка. Підгузки зазвичай мають кілька поглинаючих і розподіляючих вологу шарів, а також спеціальні складники, які прискорюють поглинання і зменшують вологовіддачу. На відміну від них, пелюшка - це простіший виріб, який не передбачає таких "навантажень".

• Катерина Г***

Пелюшки гарної якості, брала для пологового будинку. Все сподобалось

Добрий день, Катерино,
      Дякуємо, що ділитесь досвідом використання пелюшок Seni Soft Basic.
      Раді бути корисними.

• Ксана

Якість- ціна.

Достоинства:
    Багато

Добрий день, Ксано,
      Вдячні за вашу високу оцінку пелюшкам Seni Soft Basic.

• Філоненко М***

Пелюшки дуже приємні на дотик ,гарно поглинають вологу,не збиваються

Достоинства:
    Гарно поглинають

Добрий день, Марино,
      Дякуємо, що ділитесь досвідом використання одноразових пелюшок Seni Soft Basic.

• Зоряна

Все ок, дякую

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x90. Количество в упаковке: 120. Цвет: Белый

Робив замовлення, оплатив з другогої спроби, але по факту, перший платіж з картки також гроші списав, тож досить дорого вийшло

Достоинства:
    З товаром все ок
    Недостатки:
    Два рази зняло орлату