- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: TARABARA. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Девайс соответствует описанию. Приятный дизайн, материал. Быстрая зарядка телефона, удобная зарядка для часов. А вот для наушников зарядка не сработала...наушники AirPods 2. Что в чехле, что без него...и под любым углом, а не заряжает. Досадно, но ладно.
- Достоинства:
- Качество, дизайн, скорость зарядки
- Недостатки:
- Не заряжает AirPods 2.
- Продавец TARABARA
Дякуємо Вам за відгук! Що стосується не заряджання навушників AirPods 2, можливо у Вас серія навушників без підтримки функції бездротової зарядки, будь ласка перевірте дану інформацію в характеристиках вашого девайсу. Звертайтеся до нас ще, будемо раді допомогти!
- Валентин Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: TARABARA. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Після замовлення менеджер дуже швидко зв'язався зі мною, товаром задоволений, стильно виглядає в інтер'єрі, дуже зручна, прийшов додому, одразу поклав телефон, навушники та годинник на док-станцію і не шукаєш одразу 3 зарядки щоб зарядити всі свої пристрої, дуже зручно, раджу до покупки.
- Достоинства:
- Зручність, швидкість обробки замовлення, наявність, стильно виглядає в інтер'єрі
- Продавец TARABARA
Дякуємо Вам за такий детальний відгук! Звертайтеся до нас ще, будемо раді допомогти!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Замінили на інший товар , бо цього не було в наявності
Не працює зарядка на навушники
Хочу замінити на якісний товар- Продавец AMPERE
Оксана, вітаємо!)
Ви купували станцію ще в лютому.
Загалом, потрібен трохи детальніший опис пролеми для її рішення Та поки зорієнтуйте, будь ласка, по головному - зарядка на навушники перестала працювати нещодавно, чи одразу не працювала?
Далі з вами зв'яжемось для узгодження деталей
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetPulse
Дуже зручна.
- Сікорский Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Рекомендую продавця як надійного, всі питання узгодили по телефону, ще був приємно вражений подарунком до станції
- Анастасія
Доброго дня. Якісний товар чи ні? Як вона вам після місяця користування?