Отзывы покупателей о Мышь Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed Black (RZ01-04130100-R3G1) USB

Оценка пользователей 4.18/5
  • Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Подвійне проклацування після 2,5 місяців користування в офісному режимі.
    Сміття, перший і останній раз купую razer.

Достоинства:
    наявність двох різних способів підключення дає певну гнучкість коли не хватає портів
    Недостатки:
    якість виробу
  • Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якісний товар, зручна форма, програма інформативна та легка у користуванні

• Трещун В***

Відгук після 3х років користування
    Придбав виключно за її ергономіку, адже звик до попередньої дротової DA, яка віпрацювала десь 7 років. Використовую з акумулятором eneloop, дуже зручно, тримає заряд місяць при щоденному використанні по 8-10 годин.
    Трохи розчарувала відсутність підсвітки логотипу. Колесо прокрутки потребує постійного очищення, інакше виникає scroll jitter, що дуже дратує при роботі з графікою. Використовую тільки з usb dongle, конект через bluetooth нестабільний.

Чи придбав би вдруге - сумніваюсь, давно вже не граю, а для роботи починаю дивитись в сторону вертикальних мишей. Залишилось дочекатись коли цей DA помре :)

Достоинства:
    Ергономіка, класична форма deathadder для великих рук.
    Недостатки:
    Типові болячки усіх DA - чутливість колеса до забруднень
  • Дмитрий Д***

норм мышка.

Недостатки:
    логотип не светится.
  • Влад К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь цією мишкою дуже активно майже два роки і можу написати про неї відгук.
    Спочатку був дуже задоволений, але згодом почали вилазити її "болячки", які не замотивують її купити ще раз.
    Один з небагатьох варіантів, який підходить для великої руки, плюс до того ще й входить до сегменту "вище середнього", тому були надії на роботу без нарікань. Можливо втрапилась бракована, або це її реальний термін експлуатації. За нагоди рекомендую пошукати щось інакше, або хоча би порівняти з іншою фірмою. Сподіваюсь мій відгук буде вам корисним і зможе змінити думку.

Достоинства:
    Гарно підійде для великої руки, наявність додаткових клавіш, зміна DPI за одним кліком
    Недостатки:
    При нетривалому користуванні відходить сенсор, внаслідок чого потрібно мишку вимикати й вмикати щоби вона "ожила", зміна DPI коли мишці захочеться,
    скролл скрипить.
  • Світлана В***

Хорошая мишка

Достоинства:
    Лучшая
    Недостатки:
    Нету
  • Ігор Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SpaceFox. Цвет: Черный

Дуже швидко відправили)
    гарно упакували
    мишкою задоволений

Достоинства:
    Зручна. гарно працює
    Недостатки:
    поки що не знайшов
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Була така ж на проводі, шикарна мишка!

Достоинства:
    Ергономіка, можливість підключення по блютуз і через usb коректор.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

хорошо зручна мишка, досить великого розміру, трохи важка, наклеїв по бокам ризинові полоски бо коли перекладаєш її в сторону при переміщенні курсора то висдизала з рук, а так ідеально

Достоинства:
    зручна, стабільна
    Недостатки:
    трохи важка, потребує допрацювання для ідеалу
  • Дарія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Досі жива, легко чистити і зручно як грати так і виділяти великі шматки тексту.

• Діма Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

1. Пропрацювала нормально 1 рік, після чого стала довго вмикатися.

2. Ще через час перестала працювати вбудована пам'ять, в якій зберігаються профілі, із-за цього без софту Razer не працювало коліщатко, замість нього натискався ЛКМ.

3. І через 1 рік і 8 місяців мишка стала вимикатися під час використання, після цього користуватися мишкою не зручно, особливо грати в ігри, для чого ця мишка і купувалася.

4. Також можна відмітити якість збірки мишки, вона скрипить при стисканні.

Можливо, мені попався невдалий екземпляр.

Достоинства:
    1. Форма мишки дуже зручна
    2. Razer (ілюзія статусу)
    Недостатки:
    1. Пропрацювала менше 2 років
    2. Якість збірки
  • Ярослав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oasis trade. Цвет: Черный

Чудова мишка!

Достоинства:
    Бездротова, якісна
  • Віктор Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав на заміну своєї старої 1st player, по формі звик до неї, ця працює чудово, підключається і до Bluetooth і по радіо, хоча з радіо має інколи "телепортацію" курсова. Може це через те що живу в густонаселенному жк, або через wifi, але я користуюсь Bluetooth на пк, а радіо на ноуті, таким чином не потрібно перепідклбчатись програмно, а просто знизу миші змінити режим. Загалом гуд.

Достоинства:
    Приємно сидить, довго тримає заряд на ААА акумах
    Недостатки:
    Радіо може вести себе іноді дивно
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша перестала вимикати я, індикатор весь час блимає. Відповідно, батарейки вистачає на 2 дні. Здали в сервіс, чекали 3 тижні, прийшла миша з відповіддю, що все працює. Перевірили зразу з приймальник, все як було і здали знову в сервіс. Знову чекати 3 тижні.

• Валерій

та як ви розряжаэте ААА батерейку за 2 дні, це впринціпі неможливо, навіть якщо постійно мишою шось робити =) Я цю мишу впринціпі ніколи не вирубаю, бо в цьому немає сенсу, і вона не розряжається так швидко)

• Дмитро

Такое возможно если использовать плохую батарейку, например дешевую. У меня точно такое было

• Олег Ш***

Доброго дня, в мене мишка вже більше року, використоваю акамуляторні батарейки філіпся. Однієї зарядки вистачає на місяць а то і більше. Перевірти можливо у вас накладаються сигнали з якимись іншими девайсами

• Валерій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша непогана, але якщо у вас є звичка піднімати її час від часу, як у мене, то дуже скоро у вас буде боліти рука, бо форма миші дуже полога, особливо правий край, а вага трохи більша біля зап’ястя, там де батарейка, тож піднімати її дуже і дуже не зручно, вона просто вислизає, і доводиться сильніше напрягати руку. Якщо ви звикли до мишок середнього розміру, які часто використувують з ноутбуками через зручність їх тримати у висячому положенні, то з перших хвилин ця миша викличе у вас біль у руці.

Кліки трохи гучні як на мене, моя попередня миша була майже безшумною порівняно з цією.

Достоинства:
    Працює. Підключається коннектором 2,4 або через блутуз. Багато режимів швидкості. Якісний сенсор. Чітке позіціонування курсору.
    Недостатки:
    Ергономіка погана, трохи гучні кліки.
  • Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша крута, подобається матеріал, змінив провідний deathadder на цю.
    Якщо є питання про батарейки, то сиджу за компом по 15 годин на добу і за 3 тижні лише на чверть розряджена, тобто витрачати на них багато не доведеться

Достоинства:
    Провірено часом модель, усе влаштовує і подобається
    Недостатки:
    Не виявив
  • Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь тиждень , доволі хороша мишка , до цього користувався такою самою тільки на проводі , поки не виявив недоліків .

Достоинства:
    Приємні для руки матеріали
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Родин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я активно використовую цю мишку як для програмування, так і для геймінгу, і можу впевнено сказати — це один із найвдаліших аксесуарів, які мені доводилося купувати.

Зручність і ергономіка
    Мишка дуже зручно лежить у руці. Форма продумана до дрібниць — долоня не напружується, навіть якщо працювати або грати кілька годин поспіль. Поверхня приємна на дотик, нічого не ковзає, натискання чіткі та приємні. Ідеально підходить для середньої або великої руки.

Продуктивність у роботі
    Як програміст, я ціную точність і надійність. Мишка чудово поводиться в щоденній роботі: точний курсор, без збоїв, швидке реагування. Додаткові кнопки стали корисним доповненням — налаштував макроси через Razer Synapse і реально пришвидшив робочі процеси.

Ігровий досвід
    У бездротовому режимі мишка працює дуже стабільно — немає відчутної різниці порівняно з дротовими моделями. Висока точність, швидкий відгук, відсутність лагів — усе, що потрібно для комфортної гри.

Технічні плюси
    Можливість підключення як по Bluetooth, так і через радіоканал 2.4 GHz — зручно перемикатися між ноутбуком і ПК. Мишка підтримує як AA, так і AAA батарейки, що дає гнучкість. Заряду вистачає надовго, навіть при щоденному використанні.

Дизайн і якість збірки
    Мінімалістичний і сучасний вигляд без яскравого підсвічування — доречно виглядає як вдома, так і в офісі. Матеріали якісні, збірка надійна, нічого не люфтить і не скрипить.

Висновок
    Razer вдалося створити збалансовану мишку, яка однаково добре підходить як для роботи, так і для ігор.

Достоинства:
    зручна, економічна, комфортна для ігор та роботи
    Недостатки:
    поки не знайшов
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сама мишка хороша, але підключення через 2.4 донгл повністю вбиває вайфай на ноуті. 2 мбіт з підключеною мишкою, і 70 без неї. Якщо берете для компʼютера виключно на езернеті – тоді є сенс, а якщо для ноута на вайфаї – немає

• Валерій О***

Перевірив. Не вбиває 2,4 коннектор вайфай. Ваша проблема в чомусь іншому)

• Олег Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Складно описати товар, тому що за 2 місяці до того як має вийти гарантія (він поїхав на сервіс)
    Опишу до цього:
    1.Працював без нарікань
    2.Батарейки вистачало на 2 - тижні роботи (залежить скільки ви за ПК)
    3.Кліки спрацьовують адекватно, не занадто швидко і не в останній момент

4.Ціна, за 2000 я не бачив мишку з подібними характеристиками
    5.Можу сказати, що свої кошти від робила, але не той Razer який був колись(
    Під кінець

Достоинства:
    Ціна, функціональна
    Недостатки:
    За два місяці до кінця Гарантійного терміну, почав інколи пропадати звʼязок
  • Тарас Г***

Поки що хороша

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сам працюю на макбуці, а мишку обирав для ігор на Windows — насамперед через бездротове підключення і те, що це ігровий бренд. В руці лежить відмінно, кисть не втомлюється навіть після кількох годин гри.

• Іван Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через два тижні скрипить колесо.

Достоинства:
    Були дешевші. Переваг перед ними не помітив.
    Недостатки:
    Нема кнопки подвійного кліку. Незрозуміло, нащо аж дві кнопки переключення чутливості (одна плюс інша в мінус).
  • Дима Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишкою задоволений, але опис не відповідає товару. В описі вказано що є підсвітка, але в даній моделі її немає

• Владислав С***

Помилка в описі, але підсвідки і не має/не може бути. Бо та 1 батарейка помре в ній за один день

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка хороша, разом з нею йде і батарейка, думав що її не буде, але це проста, яка не перезаряджається, хоча це і не дивноя бо було б зажирно.
    фото не буде мені ліньки робити, але вона доволі величенька, і тому для моєї руки підходить, доволі зручна, 103 грама це 103 грама, а це не багато на мою думку

Достоинства:
    Я усім задоволений, брат також
    Недостатки:
    Не помічено
  • Олександр

Брав для користування з Макбук про 2021-2022 працює як треба

Достоинства:
    Два вида батарейок, матеріал, як відчувається в руці
  • Дворак Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка гарно працює. Але донгл дуже швидко зламався, заміну важко знайти, але то через те що я його не витягав з порта коли лептоп носив.
    4 зірки бо блютуз режим хоч і хороший, але час від часу глючить

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В цілому наче миша непогана, але чим більше я нею користуюсь тим більше шкодую, що взяв.

По-перше, я бажаю дизайнеру цієї мишки, до кінця своїх днів грати лише шутери від першої особи, щоб відчути всю безглуздість ідеї поставити кнопки керування DPI на край лівої кнопки миші. Постійно маю їх зачепити в найбільш непідходящий момент. Кому взагалі треба ці кнопки на такому швидкому доступі? Ніхто не міняє DPI 20 раз на хвилину, можна було їх як і всі нормальні виробники поставити за колесом прокрутки.

По-друге, колесо прокрутки тріщить як задня втулка на гірському велосипеді, в перемішку з якимось скреготом - максимально противний звук.

По-третє, кнопки (особливо бічні, але в цілому всі) іноді за одне натиснення чомусь зчитує два кліки. Хотів виділити папку - клікнуло 2 рази, відкрив. Нажав "назад" (бокову кнопку) - клікнуло 2 рази - вернулось дальше ніж треба. Та за шо?..

Ну і на закуску, батарейки до неї треба акумуляторні. Я працюю і після роботи ще можу пограти кілька годин, сумарно в мене ця мишка працює по 10-12 годин на добу. Батарейки зжерає за два-три тижні. В такому ритмі одноразових ненакупишся.

З позитивного: легко замінювати батарейки; підтримує два формфактори батарейок: ААА та АА (хоча враховуючи, як вона їх зжирає то ААА тут взагалі нема сенсу ставити); достатньо велика і добре сидить в мої лапі.

В цілому НЕ рекомендую.

• Євген К***

Ці кнопки я використовую в мморпг та шутерах, бліндю їх на ті кнопки які мені потрібні, к слову "1 та 2", що дає змогу перемикати тип снарядів у танках, бокові 4 та 5, аптечку та ремкомплект, колесо на вогнегасник або 7-8, що дає змогу юзати бінт та аптечку у пабг, тут усі клавіши можна призначити на те що потрібно це дуже корисні кнопки.

• Євген К***

Ще доповню що поставив дюрасель, та замовив 24 грудня цю мишку, зараз 1 грудня - заряд 76, не знаю що за батарейки юзаєте але з зарядом усе добре

• Олександр С***

Так лол, у чому проблема забіндити клавіші DPI на лівий клік? Вам Razer Synapse навіщо бог дав, діду?

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Razer як завжди на висоті, не зважаючи на те що це не самий дорогий продукт, миша відпрацьовує кожну гривню.

Достоинства:
    Зручна у користуванні, красивий дизайн, швидка.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
  • Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класна миша, дуже зручна. Але підсвітки немає, хоча в характеристиках вказано інше. Також не весь функціонал доступний при підключенні через блютуз.

Достоинства:
    Зручність, 2 режими підключення
    Недостатки:
    Немає підсвітки
  • Антон О***

Дуже зручна!

Достоинства:
    Комфортно!!!
  • Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я би сказав, що ця мишка лягає в руку "на любителя" - до неї треба звикнути. Сама вона не велика, верхня кришка знімається повністю. Всередині є 2 слоти для батарейок AA та AAA якщо не помиляюся. Загалом, одна батарейка займає півтори слоти.
    Клавіші на горі, то регулятор DPI, гадки не маю навіщо, але най буде. Я його спеціально навіть зачепити не можу.
    Можливість підключення і по 2.4, і по блютузу це просто фентестік, а перемикач знаходиться у дуже зручному місці
    Боюся одного разу при заміні батарейки я просто відламаю шматок пластика і не буде у мене чи лівої, чи правої кнопки миші
    Сама мишка гучна, та щолкає на нерви, але це можна легко пофіксити, надягнувши навушники.

Доречі, усі мої 3 товари, котрі я замовляв прийшли у коробці з-під коньяку, на 12 одиниць 0.75мл. Але головне шо увесь товар вліз, приїхав у цілісності, а всередині ще було напхнуто щоб воно не побилося, сенк ю со мач

• Денис Т***

Додаю відгук, щоб підкріпити попередній, після довгого часу використання
      Верхня кришка - те, про що я дуже довго турбувався, все таки не зламалася і тримається дуже добре
      Дешеві батарейки всаджують акумулятор за тиждень, дорогі за півтори місяці
      З'явилася невелика проблема. Якщо вимкнути мишу механічно, то вона більше не вмикається. Єдиний спосіб увімкнути - увімкнути механічно, дістати та вставити батарейку
      Стосовно регуляторів DPI зліва зверху, то їх все ж таки як виявилося доволі легко зачепити, якщо дуже активно грати

Загалом я все ще задоволений цією мишею

• Валера К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

брал по скидке 20%. левая кнопка работает некорректно, нет нужного хода кнопки, нажимается через раз, только при сильном нажатии или ударе.

Недостатки:
    лкм по сути не работает
    • Валера К***

В общем виной был сильно толстая пальчивая батарейка, а точнее аккумулятор. из за этого крышка неправильно ставновилась и плохо работал клик. Убрал АА акумулятор и все заработало как нужно. Поменять предыдущую оценку не дает уже

• Ольга Х***

• Максим г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Razer як завжди на висоті

Достоинства:
    Офігена мишка. Якість на висоті
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якщо сумніватися брати чи ні - беріть, сенсор працює на любой поверхні, гарне працює у двох режимів що 2.4 що блютуз, я використовую блютуз.

Достоинства:
    Гарний хват, працює зразу с коробки, не рве сенсор.
    Недостатки:
    Верхня кришка, під сумнівом скільки протримається.
    • Ярослав І***

Дотепно ж ви рекомендуєте, а потім згадуєте про верхню кришку...