Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мышь A4Tech Bloody W90 Max Stone Black

Оценка пользователей 4.18/5
  • Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За два года своей работы, колесико окончательно начало жить своей жизнью и при прокрутке вниз, срабатывает на скролл вверх. Это первая мышка, которая прослужила у меня так мало времени

• Ян М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Все гуд, єдинний момент - це інколи колесико неправильно сприймає прокручування і "інвертує" рух

Достоинства:
    Зручна, важка
    Недостатки:
    Несправність колесика

Дякуємо за відгук. Якщо помічаєте суттєві зміни роботи пристроїв у процесі експлутації – радимо відразу звертатися до колег із нашого сервісного центру для усунення можливих несправностей. Контакти СЦ: bloody.com.ua/service-centers

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

4 роки щоденного використання, результат на фото, гумові накладки розсипаються, колесо стало прокручуватися приблизно через пів року використання
    За свою ціну піде під пиво

Достоинства:
    Поки що працює
    Недостатки:
    Гумові накладки розсираються з часом, колесо прокручується
  • Олександр Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ідеальна мишка за свої гроші.
    Перед цим була P30 Pro, їй 7 років, побачимо що ця покаже далі.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На фото - зовнішній вигляд мишки, яка використовувалась щоденно протягом трьох з гаком років, по 8-12 годин. Трохи більше року тому почало барахлити колесо і жити своїм життям. Рандомні прокрути в протилежний бік від того, в який тобі треба щоб воно крутилось. Зараз воно вже майже мертве, щоб доскролити до кінця сторінку цієї мишки на розетці мені потрібно майже 30 секунд безперервно крутити колесико у швидкому темпі. Але загалом, при такому використанні, я не скаржусь) хоча лоджитех на батарейках за 10 баксів працює без проблем вже років 12-15. Але тут і так ясно, що чим простіший девайс, тим довше він живе.
    Коротше, аналогів за такі гроші толкових - немає. Беріть, не пошкодуєте. Зараз замовив таку саму на заміну трупіку

Достоинства:
    Їх справді багато, особливо ціна і функціональність
    Недостатки:
    Надійність, неможливість розібрати без відклеювання ніжок, резина що стирається до пластмаси і відклеюється. (Але це за 3 роки використання по 8-12 годин щодня)
    • Дмитро Н***

Шкода вашу дівчину

• Андрей Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

есть макросы и все что нужно)

Достоинства:
    Настройки, размер, вес подсветка, кнопки, качество шнур в оплетке.
    Недостатки:
    быстро марается но легко моется)
  • Світлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Гарна Миша, брав для Bed Wars робить не більше і менше 14 КПС в руці лежить зручно

Достоинства:
    Дуже гарна миша і дуже зручно сидить в руці
    Недостатки:
    Робить 14 кпс ( особисто для мене це недолік)
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

По відчуттям нормальна миша. Софт вже давно оновився і актуальний 2025 року на сайті але є одне але.
    Коли забирав товар у відділені коробка вже була відкрита, навіть трохи покоцана. Тобто товар вживаний. Ну думаю повернути всі мають право, це не факт що товар з дефектом, але під час використання зрозумів чому її повернули, це через колесо, воно проскакує іноді, прокручується на один скрол більше. Тобто мені продали товар з дефектом знаючи про це, бо його вже повертали. Розетка, ви скочуєтесь на дно з таким відношенням до клієнтів.

Достоинства:
    Ціна, зручно тримається
    Недостатки:
    Продали з дефектом

Зверніться будь ласка в сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування
      Контакти СЦ: a4tech.ua/service-centers

• Іван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Обирав недорогу і в той же час якісну та красиву миш для особистого користування. Запунився на фірмі Bloody, в мене вже є 1 миш від цього виробника, тому вирішив довіритись вдруге. Поки що немає жодного недоліку, все ок

Достоинства:
    Красива підсвітка
    Недостатки:
    На разі не виявлено

Дякуємо за довіру до бренду Bloody та бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь два місяці і це чудова миша. Покриття клавіш ЛКМ і ПКМ, бокові гумові накладки в моменті вибору товару викликали скепсис, але коли я взяв в руку все стало зрозуміло. Миша дуже приємна на дотик та взагалі форма є енергономічною и приємною, тільки що незвичне відчуттся коли долоня біля великого пальця впирається у задню частину миші (на фото відмітив) але до цього звикаеш. Люфтів по мінімуму, навіть на додаткових клавішах. Э налаштування датчика кому це потрібно.
    До цієї користувався Bloody v5m з 2018 року поки ПКМ не став пропускати кліки, колесо скролу все ще працює ідеально, мабуть мені дуже пощастило з ним)) Користувався на коврику Райзер з поверхнею контрол і металеві ніжки нічтого не зточили за 6 років, просто став коврик більш гладенький в центрі чим по краях) тому знову повернувся до металевих глайдерів.

Достоинства:
    Красивий дизайн, підсвітка. Енергономічна форма та приємні тактильні покриття. Металеві ніжки. Можливість налаштування датчика.
    Недостатки:
    Захист від перегибу кабелю біля миші дубовий, зовсім не працює. Кнопка "3" незрозуміло що взагалі робить, на декілька секунд міняє підсвітку та повертає як було) Не зрозуміло скільки налаштувань DPI ніде не вказано, дослідним шляхом виявленно 5, та потрібні з них лише два найнижчі.

Вітаємо Артеме! Дякуємо за відгук!
      Кнопка "3" використовується для перемикання між різними режимами стрільби в іграх, для її налаштування та інших додаткових можливостей мишки (DPI, підсвітка, програмування та інше), потрібно використовувати фірмове програмне забезпечення, завантажити можна на офіційному сайті.

Добрий день,
    Пишу знову щодо мишки, яку я повернув продавцю через дефект — вона сама вмикалася та вимикалася, навіть якщо її не чіпати. Продавець не виявив проблем і відправив мишку на повторну діагностику в "авторизований" сервіс. Там пристрій пробув більше місяця, але дефект так і не знайшли. Мені не зрозуміло, чим займався сервіс весь цей час, адже у мене дефект проявився вже за пів години користування. Якщо, на вашу думку, мишка справна — користуйтеся нею самі, а мені поверніть гроші.

• Продавец  WOWS

Юрій, вітаємо! Дякуємо за звернення.
      Нам шкода, що у вас виникли подібні складнощі під час роботи з авторизованим сервісним центром. Менеджери нашого магазину вже зв'язались з вами для можливої допомоги та вирішення цього запиту. У разі ж додаткових питань ви можете звернутись напряму до нас, де фахівці із задоволенням вам допоможуть!

Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS

Доброго дня. Перед тим, як відправити мишку до сервісного центру, в телефонній розмові, я повідомвляв, що дефект проявлявся на двох пристроях. І де в Харкові знаходиться магазин компанії?

• Продавец  WOWS

Юрій, вітаємо! Ми вже зв'язались з вами для надання детальної консультації й можливої допомоги у вирішенні вашого питання. Дякуємо за розуміння!

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка красивая, очень нравится кастомизируемая подсветка. Детальные игровые настройки мне не пригодились, разве что чувствительность подстроил по уровням. Мышка проработала довольно недолго и появились дабл клики. Увы. Родные микрики и сенсоры - плохие, и это сейчас уже прямо как норма

Достоинства:
    Дизайн; RGB-подсветка; настройки
    Недостатки:
    Надежность
    • Дмитро Г***

У мене за 2 роки подвійні кліки так і не з'явились, зате колесо почало лагати і дабл-скоролити вгору і вниз меньше ніж за рік. Носив в сервіс, на пару місяців наче цей баг пропав, потім знову виник. Досі мучаюсь.

• Карасенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS

Мишка має суттєвий недолік. Вона сама періодично відключається на 1 секунду (вимикається підсвічування і мишка не реагує на рух та натискання кнопок на мишці )

Достоинства:
    Мишка чудова
    Недостатки:
    Мишка сама періодично відключається
    • Продавец  WOWS

Юрій, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Наші менеджери вже зв'язались з вами для уточнення детальної інформації щодо несправності та можливої допомоги у вирішенні цього питання. Ми вдячні вам за розуміння!

• Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS

Мишка досить гарна та приємна на дотик у користуванні.
    Єдиний мінус який виник- це періодично зʼявляється подвійні кліки, тому потрібно перепідключати миш

Достоинства:
    Файна
    Недостатки:
    Подвійні кліки
    • Продавец  WOWS

Іван, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникають подібні складнощі під час користування мишкою.
      Наші менеджери вже зв'язались з вами для вирішення цього питання й будемо дуже раді вам допомогти за необхідності.

• Володимир П***

• Продавец  WOWS

Володимир, вітаємо! Ми вдячні за ваш відгук.
      Бажаємо приємного користування!

• Безель М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Мишка супер. Єдиний недолік в комплекті не було наліпок, можливо в комплектації їх на цей момент уже не ставлять (все таки відео яке я дивися було трохи давнє), но окрім цього покупкою задоволений.

• Алексей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ХЄХ. Цвет: Черный

Решил написать отзыв так как покупаю вторую подобную мышку, первая прослужила мне года 2 пока я не сломал ей колёсико при этом удар был не сильный просто палец был на колёсике(учитывайте если надумаете бить мышку))) из за чего было решено купить вторую так как запчастей на вторичке или ещё где нет, так вот вторая мышка прослужила мне пол года и качество стало намного хуже, а именно: резинки постирались, отклеились частично и порвались с обоих сторон на клавишах ЛКМ и ПКМ прорезиненая часть хороша, но уход за ним не возможен так как он очень слабенький и малейшое трение влажной тряпкой его срывает, именно по этому я её и не мыл толком ( если кто-то думает что я специально пальцем её ковырял вы заблуждаетесь, качество такое) в целом первая мышка у меня до сих пор в почти отличном состоянии всё хорошо с резинками и тд, но с годами качество стало хуже...
    В заключении могу сказать что если ты не часто играешь и тебе нужна норм мышка это твой выбор, но если ты часто за Пк я бы посмотрел что-то другое...( кста колёсико мыши можно починить проволкой и паяльником)

Достоинства:
    Удобная, лёгкая (хотя это для кого-то может быть минусом), хороший софт
    Недостатки:
    качество
  • Нікіта П***

Не погано

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пройшло вже більш півтора року, і миша працює без нарікань, тільки трохи колесо любить в іншу сторону проскролити, а так за 2 роки активного щоденного використання дуже гарно!

Достоинства:
    Гарна сносність
    Недостатки:
    Колесо почало скролити як захочу іноді
    • Дмитро Г***

У мене точно та ж сама проблема з колесом після десь року користування. Крутиш вгору, а воно вниз скролить, і навпаки. Я навіть здавав її по гарантії, навіть прийняли і наче виправили проблему, але через пару місяців знову почалось =\

• Микита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова мишка, користуюся вже приблизно півтора року і міняти не хочеться

Недостатки:
    Почала кришитися ліва гумова вкладка
  • Матвей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Отличный игровой грызун! После перехода с полуметровой DeathAdder Essential чувства те же,если после жигулей сесть за руль Tesla,приятные клики,хороший сенсор,ваушная подсветка,большая и крутая коробка,просто рай!

Достоинства:
    Указал выше
  • Віталій Г***

Хорошая мишка

Достоинства:
    Якість, активована версія продукту, сенсор, провід
    Недостатки:
    Відсутні
  • Артём Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная мышь за эти деньги

• Богдан Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Брал на подарок жене. Мышкой полностью довольны, устраивает по всем параметрам, сенсор не рвет, в руке сидит идеально.

Достоинства:
    Одни плюсы
  • Ярослав П***

Имба

Достоинства:
    Дуже приятна
    Недостатки:
    Софт з виду 2001 году
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив 1.5 року назад. Працює без нарікань.
    Програмне забезпечення надає багато можливостей, але потребує часу щоб розібратись.

Достоинства:
    Ціна/Якість
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Програма для мышки написана каким-то старым оленем с 80х годов который не дружит ни с програмированием ни с дизайном

Достоинства:
    Месяц пользуюсь полет нормальный
    Недостатки:
    пока нету .
  • Вячеслав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив чорного кольору, прослужила якийсь час і колесо померло, почало жити своїм життям. Замінив по гарантії, була лише біла, поміняв на білу. Через 5-6мсц таж сама проблема, колесо померло, живе своїм життя.
    Експлуатувалася лише для роботи (прокрутка документів колесом чи сторінки в інтернеті).

Можливо в новій партії проблему з колесом вирішили, але більше її купляти не буду.

Достоинства:
    Добре сидить, якщо рука не велика. Якість не погана, окрім системи прокрутки колеса .
    Недостатки:
    5-6 мсц і колесо каже бай бай
  • Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Поки що мишкою користуюсь приблизно дві неділі, всім задоволений, форма ідеально підійшла під руку, текстуровані кнопки ЛКМ/ПКМ дуже приємно натискаються, кабель міцний, резинові бокові підкладки теж роблять свою справу

Достоинства:
    Якість, текстуровані ЛКМ/ПКМ, суб'єктивно - форма
    Недостатки:
    Поки що ніяких
  • Алексей Ч***

На 5й місяць відійшла бічна гума

Достоинства:
    Приємна на дотик
    Недостатки:
    На 5й місяць відійшла бічна гума
  • Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив 01.08.22 працює до сьогоднішнього часу. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, функції
    Недостатки:
    Трохи сировате ПЗ, але загалом ок.
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюся вже більше року, поки що задоволений, жодних проблем не було.

Достоинства:
    Зручна форма, добре працює, досі непогано виглядає
    Недостатки:
    Важко чистити бруд з бокових гумових вставок
  • Алексей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Мишка має приємний дизайн, приємна в користуванні, але якість розачарувала

Достоинства:
    Зручна, приємна на дотик
    Недостатки:
    Через 4 місяці відійшла бічна гума
  • Артем О***

Гуд

• Востряков В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

До этого 4 года пользовался Q80 - влюбился в металлические ножки, после них я не признаю других. Купил эту т.к. колёсико стало "прыгать" при прокрутке что раздражало.
    Теперь про W90
    Отличная мышь за свои деньги!
    Возможности настройки разных сценариев, кастомизация подсветки, возможности её анимировать как тебе угодно!
    У меня только вопрос к дизайнерам ПО - вы под чем цвета подбирали?

Достоинства:
    форма, вес, размер, ПО
    Недостатки:
    отсутствие у дизайнера базовых знаний по цветовому оформлению ПО Bloody 7