- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 20
Криво прикручивается ручка.Разочарован...
- Продавец WMC
Доброго дня. Очікуйте на дзвінок менеджера
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 22
Чудова сковорода советую
- Достоинства:
- Не пригорае та не липне
- Недостатки:
- Важка но не критично
- Гануляк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Казанофф. Диаметр: 22
дно сковороди потрібно шліфувати, інакше скло поверхні подерете. коли жариш яйця, то якісь чорні частки наливають на продукт, буду шурувати і відмивати
- Достоинства:
- недорого
- Недостатки:
- для поверхні не дуже підходить, дно подере скло поверхні, планую відшліфувати
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Задоволений придбанням.
Все приготувалося чудово і не пристало вже при першому застосуванні, головне не поспішати і правильно підготувати сковороду. Знедавна я використовую смалець замість олії, це вкусніше і корисніше.- Достоинства:
- Не підгорає, добра якість
- Недостатки:
- Є невеличкі шороховатісті всередені за які чипляється серветка при витиранні, залишаючи маленькі клаптики
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ви задоволені якістю нашого посуду та маєте позитивний досвід приготування. Щодо невеликих шорсткостей усередині – це допустима особливість литого чавуну, яка не впливає на функціональність. Рекомендуємо використовувати тканину з щільнішого волокна або кухонний рушник замість паперових серветок для уникнення залишків.
З повагою, TM BRIZOLL.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Чугунною сковорідкою треба вміти користуватись, тоді все буде ок. Прокалити із сіллю при першому використанні, потім прокалити із маслом, виключити і дати охолонути щоб масло трішки увібралось в пори. Нагріти знову до необхідної температури і смажити. Після приготування - помити неабразивним засобом і ВИТЕРТИ ДОСУХА. Це обов'язково. Маю 2 сковорідки цієї марки, дуже задоволена, якщо правильно користуватись то нічого не пригорає і не ржавіє.
- Достоинства:
- Якісна, міцна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та практичні рекомендації! Ви абсолютно праві, що чавунний посуд потребує правильного догляду. Додамо лише, що прокалювання з сіллю не є обов’язковим етапом, оскільки наша продукція вже має заводське покриття натуральною рослинною олією, а не промисловими мастилами чи подібними. Це дозволяє безпечно використовувати сковороду після короткого ополіскування та прогрівання перед першим застосуванням.
Дякуємо, що обираєте TM BRIZOLL!
З повагою, TM BRIZOLL
- Олександр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Купив на заміну "Біол" із з'ємною ручкою і антипригарним покриттям, воно вже почало злазить. Але тут теж з покриттям не зрозуміло, після приготування воно залишається на їжі, підготовку робив як показано на відео. Трохи прихватує їжу, думаю з часом пристосуюся. Сама сковорода не коряво зроблена, мабуть пощастило, і ручка стала нормально, правда двічі вже дотягував болт, ну то дрібниці.
- Достоинства:
- Із переваг мабуть довговічність, час покаже.
- Недостатки:
- Важка, ручка слабувата на таку вагу, в ідеалі якби вона ще й знімалася.
Представник постачальникаВітаю, дякуємо за відгук!
У випадку, коли після приготування з’являється чорний наліт або щось схоже на "покриття, що злазить", найчастіше причина — неправильний догляд або порушення правил експлуатації. Зокрема:
Залишена їжа в посуді (особливо гаряча або на тривалий час) може вступити в реакцію з поверхнею.
Приготування кислих страв (томат, оцет, вино) без належного підготовлення шару олії дійсно може призвести до пошкодження захисної плівки.
Недостатнє прокалювання або неправильне нанесення олії перед першим використанням також впливає на результат.
Наш чавунний посуд покривається натуральною рослинною олією, яка при прокалюванні утворює захисний шар. Це не "антипригарне покриття" в класичному розумінні, і його важливо підтримувати належним доглядом.
Рекомендуємо ознайомитися з нашими порадами по догляду, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Якщо виникнуть питання — звертайтесь за поштвою скринькою [email protected]
З повагою, TM BRIZOLL.
- Саша П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Норм
- Олександир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Не дуже сподобалось
- Достоинства:
- 00000
- Недостатки:
- Пригараєе
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 24
вся їжа пахне горілим...
- Недостатки:
- чавун незадовільний, в перемішку з невідомо чим
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Товар прийшов бракований ручка не кріпиться до сковорідки хитається !
- Шилов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Товар пришел бракованный. В сковороде отсутствует гайка на которую можно накрутить болт с ручкой!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ви отримали товар з дефектом. Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту [email protected], і ми обов'язково допоможемо вам вирішити цю проблему.
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Замечательная!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Радий, що ви задоволені нашою продукцією.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
На жаль, не підходить для індукційної плити.
Зовнішнє дно сковорідки опукле, а не плоске, через це краї сковорідки не мають контакту з варильною поверхнею - як наслідок краї сковороди погано прогріваються і страва готується нерівномірно. Не знаю, чи це мені так не пощастило, чи це з усіма така проблема.
У кого газова плита, то вам це ні до чого, у вас все буде працювати ідеально- Недостатки:
- Погано працює з індукцією
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода чути про вашу проблему з індукційною плитою. Будь ласка, напишіть нам на пошту [email protected], і ми допоможемо вам вирішити це питання.
TM BRIZOLL- Віталій Б***
Проблему вирішили - замінили сковорідку за свій рахунок, ще й в подарунок додали кришку! Щиро дякую, тепер сковорідка щільно лежить на варильній поверхні, нагрівається рівномірно та не хитається від ваги ручки, ще раз дякую
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Не вдалося нам зафіксувати ручку, щоб вона не крутилася. Необхідно щось підкладачи чи купляти нову ручку. Ручку необхідно робити важчу та надійнішу, тому що пателтня ваєка, а ручка слабка та не фіксується.
- Достоинства:
- Розмір, якість.
- Недостатки:
- Ручка і її кріплення
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Это просто ужас!
Пожалуйста, не надо писать что Я не умею готовить на ней. Все эти люди что умеют могут дальше ездить на лошадях и отправлять телефонограммы бабушке.- Достоинства:
- Недостатки:
- Один сплошной недостаток
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження про наш посуд. На жаль, з вашого коментаря не зовсім зрозуміло, які саме проблеми виникли. Ми хочемо допомогти вам і розібратися в ситуації. Будь ласка, напишіть нам на [email protected], і ми обов'язково знайдемо рішення.
TM BRIZOLL- Виталий
Може ви поганий "танцор"?
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Придбали сковорідку. В результаті ручка не докрутилась до кінця і в результаті ні туди, ні сюди.
- Достоинства:
- До якості чавуну претензій нема
- Недостатки:
- Ручка не прикручується нормально, брак, прошу оформити повернення товару.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Можливо мені попався брак, але ручку прикрутити неможливо, вона не стає на місце. Гвинт в центрі ручки в мене розташований ліворуч, а не в центрі
Представник постачальникаДоброго дня! Ви можете звернутись до продавця і обміняти товар.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Забрал не посмотрел
открыл и уже брак
товар новый а ручка уже поржавела- Недостатки:
- брак
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Спасибо большое вам за сковороду единственная сковорода из моих 5штук которая подошла к печке индукционной спасибо большое вам
- Геннадій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Сковорода гарна смажити на ній добре.
- Достоинства:
- Не підгоряє
- Недостатки:
- Кріплення ручки треба простіше.
- Певченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Чудова чавунна сковорідка, як була колись у батьків.
На ній немає тефлонових та інших хімічних покриттів, які можуть потрапляти у їжу.
Дуже добре тримає рівномірну температуру та можна зробити гарну скоринку.
Хто не знає, як користуватися та ржавіє - все, що треба, це після миття поставити на плиту та прогріти до висихання води на ній. Додатково можна крапнути олії.
При готуванні масла треба трохи більше, ніж для тефлонових сковорідок.
На фото сковорідка після більше ніж 2-х місяців активного використання.
Ця сковорідка майже вічна. Вона ще вашим онукам залишиться!- Достоинства:
- Це справжня чавунна сковорідка без всяких хімічних покриттів.
- Недостатки:
- важкувата
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Забрав сьогодні в точці видачі, приніс додому і роздивившись, побачив характерні сліди схожі на вени. Придбав на подарунок, не знаю, як ці "недоліки" поведуть себе в майбутньому. Думаю повертати, як бракований товар... Об'єктивну оцінку поки поставити не можу(
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Супер . Обов'язково потрібно її прожарити сіллю(фото після прожарки)
- Дмитро
Не обов'язково сіллю прожарювати. Вам тут навіть відео поставили, як приготувати сковорідку до використання. Але ви продовжуєте смажити сіль.
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Супер сковорідка, універсальна, гарно працює
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Посылка пришла вовремя,большое спасибо,заказала вторую на подарок
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Гарна сковорода, маленький діаметр, ще достатньо легка для жінок, більшого діаметру будуть вже важкі!
- Достоинства:
- Не пристає їжа
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- овсянников п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
- Тетяна В*** ІсковськихОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Сковорода чудова, їжа не липне, не горить. Після першого разу використання задоволена.
- Римма П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Сковородою не задоволена,бо при приготуванні їжі все пристає,хоч і була оброблена як рекомендували.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Їжа пристає до сковороди
- Johnny F***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Киев, заказал сковородку, на следующий день получил сообщения, что можно забрать в пунтке выдачи. Сходил, на выдаче проверил комплектацию. Есть наклеечка 31.07.23 ОТК №3
Дома собрал сковородку, подготовил ее по инструкции, которая имеется тут же на сайте. После чего использовал сковороду по назначению - готовил и разогревал на ней пищу. На газовой плете сковородка быстро разогревается и разогревается равномерно. После использования просто протираю ее бумажной салфеткой. Ничего не пригорает.
Из особенностей использования - сковородка тяжелая, так как чугунная.- Достоинства:
- Глубокая, чугунная, не прегорает, есть ручка.
- Недостатки:
- За время использования пока не обнаружил.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Товаром задоволена. Чугуна,важка,міцна ручка!
Головне правильно підготувати її до використання і після приготування їжі.
Чудова якість!- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Не має
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Велике дякую!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Велике дякую!
- Розетки П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
хороша сковорідка
- Достоинства:
- швидко жарить
- Недостатки:
- вага , підійде для PUBG)
Представник постачальникаВітаємо, Розетки Покупець
Для PUBG ідеально підійдуть такі артикули, як M2460P або M2660P, які ви також можете замовити на сайті "Розетка."
Дякуємо за ваш відгук та рекомендації!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Хорошая сковородка
Представник постачальникаДоброго дня, Марина Гринько
Дякуємо за відгук та за те, що обрали нас!)
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Stuff2You. Диаметр: 24
Бережное хранение/использование и сушка не уберегли сковородку от ржавчины. Категорически не рекомендую
- Достоинства:
- Толстые станки
- Недостатки:
- Очень «нежный» чугун