- AI аналіз відгуків122 відгуки: 68% позитивно, 18% нейтрально, 14% негативноВиберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює нормально.
- Леонид Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює нормально
- Казимирович Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Купувала сину, він залишився дуже задоволений. Працює добре, заряджає швидко. А головний плюс що він повертається і можна не переживати за те, що кабель перегинається
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Швидко прийшла посилка. Кабель класний, швидка зарядка, все супер.
- Достоинства:
- Швидка зарядка і багато функцій
- Анатолий В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Товар доставлен в срок
- Достоинства:
- Все в норме как заявлено
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Товар норм. Поки все працює
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Товар норм. Поки все працює
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Все чудово як я і хотів.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Очень хороший кабель.
Беру уже не первый раз. Мне и моим родным нравится.- Достоинства:
- Быстрая зарядка.
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Рекомендую.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Швидка доставка, якісний кабель, швидко заряджає
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Гарний кабель, рекомендую. Дуже зручно, якщо дома різні телефони - є різні види перехідників.
- Достоинства:
- Швидка зарядка, зручний
- Продавец kostor
- АртемійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Все добре, лише на роботі налипає металевий пил на магніти й іноді заважає вмикатися швидкій зарядці
- игорь к***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Все чудово. Якість відповідна. Доставка також швидко
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Один єдиний мінус, я брав в машину для Android Auto, але при повороті механізму, на долю секунди рветьсять зв'язок з авто і відновлюється, але зарядка телефона не пропадає. Для мене особисто це мінус. Думаю для інших це не важливо. Плюси я показував вище.
- Достоинства:
- Якісний, довгий, мякій, надійний міцний магніт, підтримує передачу данних
- Недостатки:
- При повороті в машині відпадає андроїд авто, не критично зафіксував поворот стяжкою.
- Продавец kostor
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Поки що все добре!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
гарний та зручний кабель, якщо потрібно швидко зарядити пристрій, рекоендую цей кабель, виконаний якісно.
- Достоинства:
- якість, ціна
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Продавец kostor
- Павлік Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Все добре, зручно, але пропрацював лише 2 місяці
- Продавец kostor
оброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що кабель пропрацював лише 2 місяці. Ми завжди перевіряємо якість товарів перед відправкою, тому хочемо розібратися в ситуації. Будь ласка, зверніться до нас через повідомлення в особистому кабінеті або за контактами, вказаними у вашому замовленні — ми обов’язково допоможемо з вирішенням питання.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Гарний кабель. Швидко прийшов. Якраз для мого телефону, у якого було зламане гніздо для зарядки, саме то
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Щиро дякую за зарядку! Тепер замість 6-8 годин телефон заряджений за 1,5-2 години до 100%! Рекомендую всім, особливо тим, в кого розшатався вхід телефона!
- Достоинства:
- Супер, більше ніж очікували!
- Недостатки:
- За 3 тижні не знайшли!
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
В мене два таких Оби
два працютьбез нарикань.- Достоинства:
- Мьягки
- Недостатки:
- Непобачів
- Продавец kostor
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Все сподобалося, працює добре.
- Достоинства:
- Все відмінно
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Всё отлично
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель супер!Все працює!
- Недостатки:
- Якби сантиметрів на 20 довший!
- Продавец kostor
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Очень довольна кабелем. Он позволяет пожилому человеку,человеку с особенностями мелкой моторики очень легко пользоваться зарядкой . Продлевает жизнь телефона.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Недоліків немає
- Достоинства:
- Зручний кабель, повністю влаштовує
- Продавец kostor
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Гарний кабель, рекомендую. Дуже зручно, що є різні види перехідників.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Добре працює, якщо телефон без чохла. Дуже рада, що є декілька типів штекерів
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Товар дуже сподобався, рекомендую всім.
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Подключил провод к телефону и тот потух, пошло в серв.центр сказали провод бракованный сгорело что-то на плате, ремонт 3.000 грн.
Провод пришло в кулечке как китайский ширпотреб. Обычно такие провода в коробке идут.
Не рекомендую к покупке.- Достоинства:
- Магнитные поворотный
- Недостатки:
- Спалил телефон
- Продавец kostor
Дякуємо за відгук! Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація.
Будь ласка, зверніться до нашої підтримки для вирішення питання - ми завжди намагаємося оперативно допомогти.
Нам важлива думка наших клієнтів, адже саме завдяки вашим відгукам ми можемо ставати кращими.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже зручний у використанні, але перестав працювати вже через три тижні. Взагалі перестав заряджати гаджети. Як скористатися гарантією?
- Достоинства:
- Дуже зручний у використанні
- Недостатки:
- Перестав працювати через 3 тижні
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук і шкода, що кабель вийшов з ладу так швидко. Ми надаємо гарантію на цей товар, тому ви можете без проблем звернутися до нашої підтримки для обміну чи повернення. Будь ласка, напишіть нам у повідомлення або зателефонуйте, вказавши номер замовлення, щоб ми швидко допомогли вирішити питання. Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
- Ольга Г***
Пообіцяли надіслати новий кабель, але так ніхто нічого не вислав. Дуже дивне відношення до клієнтів
- Павел А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Норм
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Добре
- Федор М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Шнур просто огонь, заказал 3 на каждый гаджет, работают отлично.
- Достоинства:
- Качество, скорость доставки, цена
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Хороший кабель! Цена - качество соответствует!
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Дякую за якісний товар, користуюсь більше як пів-року, абсолютно задоволена
- Достоинства:
- Зручна у використанні, легко переключати різні гаджети
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец kostor