- AI аналіз відгуків122 відгуки: позитивний ~ 76%, нейтральний ~ 12%, негативний ~ 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Все добре. Швидко відправили . Не погана якість.
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Чудовий дріт. Вже замовив загалом 6 штук. Купляв собі та колегам на роботі так сподобався що прийшлось замовляти ще. Жаль не було варіанту з 2 метрами довжини на момент замовлення.
- Достоинства:
- Якість, швидка зарядка, наявність передачі данних між смартфоном і пк, сильний магніт.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец kostor
- Мар'яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Чудовий кабель. Зручно в авто
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Продавец kostor
- Арсен К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Порада для тих, у кого такі кабелі взагалі недовго працюють: не скручуйте їх, а візьміть сухий тетрапак від соку одеського заводу харчових продуктів, розміщуйте кабелі в ньому..як в кобурі
- Достоинства:
- 540 градусів вперше пробую...в роботі кабель півроку
- Недостатки:
- Я б розглянув альтернативні комплектування цього набору так званими "довгими" роз'ємами..є гнізда китайфонів, що дуже глибокі
- Продавец kostor
- Антоніна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Поки все добре.
- Достоинства:
- Виглядає надійно
- Продавец kostor
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже все добре підкажіть а є в Вас тайп «С» а не юсб, дякую
- Вероніка О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Класний кабель, працював нормально, поки не перестав заряджати. Пройшло 10 місяців від дня покупки. І року не протримався. Шкода, купа конекторів лишилось. Видно, недовговічна штука, якість магніту може підкачала, чи що. Трохи розчарував.
- Достоинства:
- Зручний, добре заряджав
- Недостатки:
- Пропрацював всього 10 місяців і перестав заряджати. Можна викидати..
- Продавец kostor
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Рекомендую купити.
- Достоинства:
- Магнітний кабель добре примагнічується і заряджає андроїд та айфон. Є швидка зарядка.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Хорошая, быстрая зарядка, впечатляет,
- Достоинства:
- Быстрая зарядка
- Василь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Супер кабель
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Классный
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
купил для ребенка, что бы не выламывала разъемы, установил в повер банк и ее тел, ребенку очень удобно и теперь нет трудности поставить на зарядку и снять без проблем.
- Достоинства:
- удобно для ребенка
- Недостатки:
- выглядит не надежно
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Замовляю вже другий кабель. Перший ще минулого року, до сих пір працює добре. Вирішив замовити ще один на работу. Якість влаштовує, відправка швидка. Рекомендую як товар так і продавця.
- Продавец kostor
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Багато перебрав кабелів, де заявляли швидку зарядку, а по факту її не було. Ось цей кабель саме те що треба, та хоч можна було б супершвидку зарядку, але ж за такі гроші оптимально)
- Достоинства:
- Якісний товар, повністю відповідаючий характеристикам)
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец kostor
- Рус К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Дякую кабель прийшов вчасно і був опробуваний.. зберігання кабелю я здійснюю у жорсткій коробці, щоб не допустити перегинів під час зарядки; фактично він складається із кругових мідних контактів і контактних щупиків на кабелі
20 використань - політ нормальний- Достоинства:
- Акційна ціна і доставили непошкодженим
- Недостатки:
- Сподіваюсь, що не буде
- Продавец kostor
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Наразі все добре
- Вероніка О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
На жаль, кабеля вистачило лише на півроку роботи. Під час відпустки він перестав конектитись, що було неочікувано і дуже незручно. Просто "не бачить" роз'єми і все. Візуально все ціле, а контакту немає. Довелось втридорога купляти аби що, щоб хоч якось заряджати гаджети. Дуже шкода....
- Достоинства:
- Зручний кабель
- Недостатки:
- Через півроку перестав конектитись з конекторами
- Продавец kostor
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Поки що все добре!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабелі виконують поки свою функцію добре.
- Достоинства:
- Опрацьовано замовлення швидко. Товар надійшов належному стані.
- Недостатки:
- Поки не бачу )
- Продавец kostor
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Все добре, кабель працює справно
- Зоряна П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Користуюся кілька місяців. Зручно, зауважень нема
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Отримав кабель. Якісна обмотка та пропускна здатність. Слабкий магніт, захочеш підтягнути гаджет так обривається, проте на драконить роз'єм
- Достоинства:
- Зручність. Кілька адаптерів в комплекті . Міцний, гарна пропускна здатність
- Недостатки:
- Слабкий магніт
- Продавец kostor
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Вещь нужная.нареканий нет
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Придбав кабель все чудово все як я і хотів
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Отримав кабель простий,не для бистро зарядки.Перед цим заказував два таких кабель,нормальні.Ну а цей що впарили.нерекомендую.
- Недостатки:
- Продавцю довіряти неможна. Перевіряйте товар.
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація і Ви залишились незадоволені. Зверніться до нас через особисті по замовленню і ми допоможемо вирішити питання.
- Leki4Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Використовую кабель вже понад неділю. Все працює добре.
- Достоинства:
- Дуже гарний кабель.
- Недостатки:
- нема
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Відмінно.Доставили швидко.Відповідає всім заявленим параметрам.Дякую.
- Достоинства:
- Швидко і не дорого.
- Недостатки:
- Поки що немає.Все гаразд.
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Геннадій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Хороший кабель, зарядка идёт 2 А без проблем
- Достоинства:
- Качественный
- Продавец kostor
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный
Просто незамінна річ
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Доставили вчасно, товар якісний
- Достоинства:
- Якісний кабель
- Недостатки:
- Не завжди є знижка
- Продавец kostor
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Зручно, що гнеться, особливо коли одночасно на зарядці і підставці.
Товар якісний, фото відповідає реальному девайсу. Продавець оперативний й уважний. Рекомендую і товар, і продавця.- Достоинства:
- Зручний у користуванні
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец kostor
- ЛеонідОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Все в порядку, швидка доставка, працює добре
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Очень классный магнитный кабель. Не пожалел, что приобрел. Магнит держит отлично! Быстрая зарядка!! Не высокая цена (цена-качество)
Рекомендую!- Достоинства:
- Дуже суперовий
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Зручний кабель, магніт гарно тримає і швидко заряджає, що дуже важливо
Швидка доставка, в поштоматі був вже в день замовлення, що приємно здивувало!- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Замовив пару, дуже задоволений
- Достоинства:
- Сильний магніт, добрий контакт
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец kostor
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный
Супер! Кабелями задоволений. Тепер діти не переламують штекер та не роздовбують гніздо.
- Достоинства:
- Гнучкий, якісний, штекер на магніті.
- Недостатки:
- Не виявий
- Продавец kostor