- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Сьогодні прийшла забирати своє замовлення 819 512 048 від 30 липня 2024 до точки видачі Розетки - замість замовленого зонта Doppler мені видали Derby. Довелось відмовитися.
Інші слоти із замовлення були в порядку. Питання до служби логістики компанії та сервісу комплектування замовлень - яким чином при замволенні одного товару, надається інший?Соответствие указанным размерам
Не соответствует
- Представник п***
Добрий день! Виробник парасольки Doppler.
Derby - назва колекції.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зламалась одна зі спиць в момент, коли відкрили парасольку... не користувались ні разу! НЕ рекомендую
- Недостатки:
- зламалась при відкритті
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Будьте уважні при доставці новою поштою, бо мені прийшов зламаний і ніхто нічого не компенсує.
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Приїхав зламаний
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Саша Д***
ви перевіряли при отриманні?
- Виктор Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зонт Дерби, не Доплер. Механизм частично пластиковый. Открыл-закрыл его несколько раз и засомневался в надёжности. Не забрал из пункта выдачи.
- РоманПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чесно кажучи не відчув ніяких переваг від доплеру і 16 спиць бо приїхав якась парасолька ️ дербі !? Вотттт?? Так якщо то може і дербі доплер якая дочірня фірма удешевшена так пишіть так ДЕРБІ . Я купував доплер і хочу щоб було написано доплер .
Якість також якась здешевлена - НЕ ЗАБРАВ ((- Достоинства:
- 16 спиць але по якості підозрілі
- Недостатки:
- Не доплер а дербі