Отзывы покупателей о Wi-Fi Роутер Tenda AC10
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: Черный
Дякую. Отримала швидко. Все добре працює
- Горбенко И***Продавец: WOWS. Цвет: Черный
Прийшов зовсім іншим роутер
- Недостатки:
- Прийшов зовсім іншим роутер
- Продавец WOWS
Ігор, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
На жаль, в нашому магазині не зафіксовано вашого замовлення. Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka або до магазину, в якому робили покупку. - Матюнчик
Добрий вечір можете надіслати фото наскільки відрізняються роутери цікаво що вам вислали
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, майже півроку в користуванні все працює, пінг мінімальний, гігабіт витягує
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невиявив
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок.
Пів року безперебійної роботи на максимальній швидкості — гарний показник надійності обладнання. Вдячні за довіру до бренду Tenda!
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав даний роутер на заміну старенькому TP link. За дану ціну думаю краще не знайти. Чотири телефони, планшет і телевізор все чудово працює нічого не відпадає.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відповідає опису працює якісно роздає швидко інтернет
- Достоинства:
- Швидкий інтернет
- Недостатки:
- Надмірно яскраві діодні індикатори
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що техніка працює стабільно та виправдовує очікування.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали для дому, все влаштовує))
- Достоинства:
- для дому підходить =)
- Ігор У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не маю жодних претензій, ні по швидкості, ні по стабільності та далекобійності сигналу.
- Достоинства:
- Бюджетний.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш відгук про Tenda AC10.
Баланс між доступною ціною, радіусом покриття та стабільним сигналом — головні переваги цієї моделі. Раді, що роутер чудово справляється зі своїми завданнями у вашій оселі.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидкий, роздача інтернету на декілька приладів відмінна. Працює з січня, жодних нарікань
- Достоинства:
- Ціна, якість
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш відгук.
Ефективне розподілення трафіку між кількома пристроями без втрати швидкості — одна з сильних сторін Tenda AC10. Раді, що роутер демонструє стабільну роботу вже понад пів року.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший роутер
- Достоинства:
- працює чудово, легко налаштувати
- Недостатки:
- поки не бачу
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Значно більша швидкість інтернету.
- Достоинства:
- Швидший інтернет.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що маршрутизатор Tenda AC10 працює стабільно та виправдовує очікування.
- Зайченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення отримала швидко, підключення було легким все зрозуміло, відправили швидко, користуємося більше ніж пів року все добре працює
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що маршрутизатор Tenda AC10 виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Під час чергового обстрілу був стрибок напруги та згорів мій TPLink, відповідно це швидкий вибір. Критерії не складні: ціна підтримка сучасних протоколів та діапазонів.
Наразі працює вже декілька тижнів, без скарг. Не підвисає, середня швидкість по повітрю 80мбіт, мені цього достатньо. Сила сигналу дещо менша ніж у попереднього роутера, але не критично. Швидка доставка)- Достоинства:
- Ціна якість.
- Недостатки:
- Потужність сигналу, потрібно встановлювати додаток для налаштування(краще б просто з браузера)
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання маршрутизатора Tenda AC10.
Раді, що пристрій виправдав Ваші очікування та стабільно працює навіть у складних умовах. Приємно, що Ви оцінили співвідношення ціни та якості, швидкість доставки й надійність роботи роутера.
Щодо рівня сигналу — на якість та дальність Wi-Fi можуть впливати розташування пристрою, перешкоди, товщина стін та особливості приміщення. Також налаштування роутера можна виконувати через вебінтерфейс у браузері, а додаток є додатковим зручним варіантом для керування.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працюе
Дякуємо за Ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC10.
Раді чути, що пристрій працює стабільно та повністю Вас задовольняє. Бажаємо комфортного користування швидким і надійним інтернет-з'єднанням!
- Ян Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает прекрасно
Дякуємо за Ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC10.
Раді чути, що пристрій працює стабільно та повністю виправдовує Ваші очікування. Бажаємо комфортного користування швидким і надійним інтернет-з'єднанням!
- ДенчікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
придбав трохи більше місяця назад, роутер як роутер, за свої кошти непоганий, більш помітна різниця з моїм старим по відключенню дротом
- Достоинства:
- за свої гроші нормас
- Недостатки:
- звичайна зона покриття сигналом, живився на 4 антени, думав що буде зв'язок з космосом, але нічим не відрізняється від старого))
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання маршрутизатора Tenda AC10.
Раді, що загалом пристрій Вас влаштовує та відповідає своїй вартості. Приємно, що Ви відзначили стабільну роботу та покращення у порівнянні зі старим роутером.
Щодо зони покриття — кількість антен не завжди є показником більшої дальності сигналу. На якість Wi-Fi можуть впливати площа приміщення, матеріали стін, розташування роутера та перешкоди між пристроєм і підключеними гаджетами.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для батьків на дачу. Працює чудово.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання маршрутизатора Tenda AC10.
Раді, що пристрій добре впорався зі своїм завданням та забезпечує стабільну роботу інтернету на дачі. Приємно, що покупка виправдала Ваші очікування.
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
3 день працює чудово, швидкість по Wi Fi 400мб/с по кабелю 900мб/с
- Достоинства:
- Покриває мережею весь дом без просадок інтернету.
- Недостатки:
- Поки немає
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання маршрутизатора Tenda AC10.
Раді, що пристрій виправдав Ваші очікування та забезпечує стабільну роботу мережі.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово , велика швидкість
- Достоинства:
- Ціна ,якість
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що маршрутизатор працює стабільно та виправдовує очікування.
- Євгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний роутер і працює стабільно
- Достоинства:
- Стабільність роботи
- Недостатки:
- Невиявив
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока работает отлично
- Достоинства:
- Шустро работает, а главное перекрывает нужное мне расстояние
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший роутер, купила для оптического Интернета, чтоб работало когда нет света от павера
- Достоинства:
- Цена, компактный
- Недостатки:
- Не нашла
Дякуємо за Ваш відгук про маршрутизатор Tenda AC10.
Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та відзначили стабільну роботу пристрою. Дійсно, цей роутер добре підходить для використання з оптичним інтернетом, а за наявності резервного живлення (наприклад, від павербанка або ДБЖ) може допомогти залишатися онлайн навіть під час відключень електроенергії.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв он лайн через додаток, прийшов швидко, на наступний день. У користування декілька днів, поки задоволений на всі 100, дуже швидкий і простий у встановленні, 2хв часу і все налаштовано з телефону. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна і якість, простота у встановленні
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про маршрутизатор Tenda AC10.
Раді чути, що Ви залишилися задоволені покупкою! Приємно, що налаштування роутера виявилося швидким і зручним, а його робота повністю виправдала Ваші очікування.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, без дорікань
- Достоинства:
- ціна, швидкість
- Недостатки:
- не виявив
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про маршрутизатор Tenda AC10.
Раді чути, що Ви задоволені його роботою та пристрій працює стабільно і без зауважень.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает отлично
Дуже хороший роутер.
- Достоинства:
- Для бюджетного гібабітного роутеру має непогані характеристики та дизайн
- Недостатки:
- Не помітив
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші добре працює
- Достоинства:
- Швидкий
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про маршрутизатор Tenda AC10.
Раді чути, що Ви задоволені покупкою та відзначили хорошу роботу пристрою. Бажаємо, щоб маршрутизатор і надалі забезпечував стабільне та швидке підключення.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний роутер за адекватні кошти
- Достоинства:
- Гарної якості. На скільки вистачить цього роутера час покаже. Швидко настроївся інтернет, в упаковці остання прошивка
- Недостатки:
- Невелика вага
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїм враженням про маршрутизатор Tenda AC10.
Раді, що Ви задоволені якістю пристрою та відзначили простоту налаштування й актуальну прошивку з коробки. Бажаємо, щоб роутер і надалі стабільно працював та забезпечував комфортне користування інтернетом.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як гарантія минула - зламався.
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже прикро, що виникла проблема. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки за електронною поштою [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine для швидкого вирішення.
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена пристроєм!!
Та й ціна шикарна!
Представник постачальникаДоброго дня.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо за відгук про маршрутизатор Tenda AC10. Нам приємно, що Ви задоволені нашим маршрутизатором та якістю його роботи. Приємного користування!
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий маршрутизатор, поки працює, якість зʼєднання поки влаштовує, за свою ціну ідеальний варіант.
- Достоинства:
- Всі шо є
- Недостатки:
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda AC10. Ми раді чути, що маршрутизатор вам сподобався та задовольняє ваші потреби. Приємного користування!
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що маршрутизатор виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою