- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Хаус
Ігровий майданчик і нам і улюбленцю дуже сподобався. Доставили на наступний день. Так як у нас папуга один - буде чим зайнятися.
- Достоинства:
- Зручний. Швидко складається, нічого не потрібно клеїти.
- Недостатки:
- Відсутній опис деревини, з якої зроблений майданчик. В перші дні папуга сильно активно його досліджує, тому було б добре знати, що обгризання деревини ніяк не нашкодить улюбленцю.
- Меланія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Хаус
Складається легко в два підйоми. Є місце з клеєм яке птахи можуть згризти ненароком, деякі місця погано шліфовані - можуть бути занози.
Немає дзвіночка, хоч на фото товару він є.
В принципі ігровий стенд нормальний.
Для корелл може не підійти, буде замалий (беру висновок з мого папужки чеха)- Достоинства:
- Для сидіння пташок непоганий, дно можна використовувати як копирсалку.
- Недостатки:
- Немає дзвіночка, є неакуратно підклеєна ділянка.
- Продавец Комфорт Хаус
Просимо вибачення. Написали вам у вайбер для вирішення даного питання
- Инна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Хаус
Товар с повреждениями. Отсутствует колокольчик , хотя на фото он есть.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повреждён
- Продавец Комфорт Хаус
Просимо вибачення. Написали вам у вайбер для вирішення даного питання
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Хаус
По перше товар був упакований в коробку яка значно більше самого товару , що значно збільшує вартість доставки, продавець не цікавиться в що і як упаковує нова почта , продавець за це не платить і йому все рівно скільки коштує доставка, тобто ігнор покупця, а ще шо стосується товару , товар не відповідає фото які продавець виставив на сайті, не має дзона на дротику, про це не повідомляється покупцю , тобто обман покупця, я не рекомендую мати справу з таким не доброчинним продавцем
- Дарія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Хаус
Товар хороший але не має такого дзвіночка як на фото папужкам там цікаво!
- Достоинства:
- швидко доставили
- Недостатки:
- Є не відшліфовані краї де папужка може згризати та немає дзвіночка як на фото
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Хаус
Майданчик за свою вартість цілком достойний, для двох нерозлучників розмір має бути оптимальним. Тепер клітка для папуг - справді цікаве помешкання, а не просто сітка із піддоном
- Достоинства:
- Достойна комплектація за таку ціну
- Недостатки:
- В комплекті не було звисаючого дротика із дзвіночком, як на фото. Деякі дерев'яні частини майданчика недостатньо зашліфовані, тому папуги, я думаю, точно будуть їх гризти.