Отзывы покупателей о Столик приставной Терри Ferrum-decor 650x440x330 Белый металл ДСП Белый 16 мм (TERR008)

Оценка пользователей 4.9/5
на основе 21 отзыв
  • Кирилл Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 44. Глубина: 33

Все супер

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 44. Глубина: 33

Дуже корисна річ за відповідні гроші. Рекомендую!

Достоинства:
    Легко збирається і вписується в інтер'єр малого приміщення

• Софія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Бетон. Ширина: 44. Глубина: 33

Супер задоволена, все прийшло неушкоджене. Збирається легко, буквально за 10-15 хв
    Ідеально для роботи вдома

• Марта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Дуб Сан-Марино. Ширина: 44. Глубина: 33

Столик чудовий. Легко збирається. Всі кріплення йдуть одразу зі столиком. Сам стіл використовую чи під ноутбук, щоб попрацювати на дивані, чи коли дуже хочеться поїсти біля телевізора)))

Достоинства:
    Чудовий, багатофункціональний.
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за позитивний відгук!)

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет столешницы: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 44. Глубина: 33

Отримали, дякую, все супер!!!

• Продавец  Майк

Дякуємо Вас за відгук! Користуйтесь із задоволенням.)))

• Алена М***

Це другій столік, який я придбала...і до дивана для чипсів під серіальчик ...і до кроваті для ранкової кави ...і до крісла для ноута...необхідна річ

• Продавец  Майк

Дякуємо Вам за позитивний відгук!

• Олег О***

Столик виконано дуже якісно, збирається за декілька хвилин. Дуже задоволений покупкою

• Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Дарія

Брала столик на заміну дитячого для годування. Підійшов чудово! Легкий, зручно двигати, багато куди підійде, гарно зроблений. Продавець приємно здивував, мають зворотній контакт, швидко реагують. Запаковано гарно! Рекомендую!

Достоинства:
    Гарний, легко збирається, чудовий продавець

• Светлана К***

Дякую столик чудовий, купувала для доньки , яка любить їсти в кімнаті , все сподобалась дитина задоволена

Достоинства:
    Ціна , якість , все було гарно запаковано
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!)

• Юрій

Чудовий. Зібрав за 5 хвилин. Цікаве фарбування, шершаве. Упакований якісно з мінімальним об'ємом.

Достоинства:
    Металевий
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина К***

Столик чудовий. Збирати дуже легко

Достоинства:
    Компактний
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Елена К***

Стіл гарний

• Христина П***

Столик чудовий, легко складається, якісні матеріали, є всі зап частини.
    Дуже задоволена!

Достоинства:
    Вигляд, дизайн, якість
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!)

• Корній

Після 6 місяців використання можу сказати, що якість самого виробу викликає сумніви. Коли отримав на пошті стіл і зібрав його в перший раз - був розчарований тим, що він надзвичайно сильно хитався. Спеціально виставляв його на ідеально рівну поверхню - результат був той самий. Після спілкування із продавцем (із наданим фото, відео), дійшли висновку, що мій екземпляр є бракованим, і мені потрібно замінити 2 опори (ті, що мають форму букви "С") - продавець вислав деталі за свій рахунок, я встановив нові опори замість старих - і... результат той самий. Більше продавця турбувати цим питанням не став, залишив вже як є.

Також варто відмітити, що після попадання на стільницю невеликої кількості води на ній з'явилось здуття, але це особливість матеріалу ДСП.

Загальну оцінку товару ставлю "4" виключно за комунікацію з продавцем - він все ж намагався допомогти мені вирішити проблему, з якою я стикнувся. Щодо якості самого виробу - оцінка "3" з вищенаведених причин, але я також не виключаю, що це мені так "пощастило", та що інші покупці цього товару можуть мати кращий досвід.

Достоинства:
    Ціна, Сервіс зі сторони продавця
    Недостатки:
    Якість виконання виробу
    • Продавец  Майк

Доброго дня! Дякуємо за відгук! У нас дуже гарна цінова політика та висока якість товарів. На жаль, бувають випадки коли при транспортуванні можуть не якісно зробити доставку і товар приходить з пошкодженнями та викривленнями. Також Ви могли зробити повернення товару протягом 14 днів.

• Корній

Важко віриться, що доставка могла двічі пошкодити опори. Щодо ціни - ви праві, конкурентів у вас тут немає, навіть з урахуванням недоліку, про який я писав трохи вище.

• Виктория Б***

Гарної якості присувний столик. Швидко збирається, був якісно запакований. Буде щось і ще замовляти.

Достоинства:
    Якість

• Тетяна Р***

Товар качественный,пришёл вовремя,упакован хорошо

Дякуємо за відгук!

• Ольга

Все чудово!

Дякуємо з авідгук!

• Татьяна А***

Столик на 5 . Стильний, швидко збирається, дуже гарний.Рекомендую

Достоинства:
    Легко збирається
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Майк

Дякуємо за відгук!

• Антоніна С***

Столик чудовий! Збирається швидко і легко. Виглядає стильно

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, ціна, якість
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  Майк

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук та оцінку!

• Леся Г***

Хороший столик, но не было 1го болта, для крепежа (( коротких должно быть 4ре, а в комплекте было только три

Достоинства:
    Цена, качественный, внешний вид
    Недостатки:
    Не все комплектующие в наличии ((
    • Продавец  Майк

Доброго ранку! Напишіть на яке найближче відділення відправити.

• Леся Г***

Вчора замовила ще 1 столик (замовлення 795 137 769 від 17.12). Якщо можливо, то докладіть 1 короткий болтик, так як в першому було тільки 3, замість 4х

• Продавец  Майк

Доброго дня! Добре, в комплект вкладемо

• Ганна Н***

Даже комфортной для використання. До важливо, легко перенести до коридору під час повітряної тревоги.

• Продавец  Майк

Доброго ранку! Дякуємо за відгук!