Отзывы покупателей о Наушники JBL Tune 125BT White (JBLT125BTWHT)

Оценка пользователей 4.38/5
  • Отзывы про товар продавца SIMCO
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Крутий звук, баси шикарні, час роботи Крутий ще не поняв даже

Достоинства:
    За цю ціну тоа

Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Ціна якість. Jbl кайф не підвів!

Достоинства:
    Все подобається

Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Замовляв на заміну своїх соні wi- c200, великих претензій не має! З мінусів Тихіше грають , якість матеріалу такий наче порветься зразу, і короче довжина. З плюсів , взаємодія з декільками пристроями , гарні баси.

Достоинства:
    Швидкість доставки, взаємодія з декількома пристроями.
    Недостатки:
    Не Хотілось би не знайти.
  • Василь М***

Супер!

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Хороше відношення ціна-якість. Швидко доставили. Звук чудовий.

Достоинства:
    Класні навушники за свою ціну. Якість солідна. Подобаються.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  SIMCO

• Гордий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Хороші навушники за ці кошти. Швидко відправили, все справне, працює добре. Навушники та продавця - рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  SIMCO

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Зателефонували і відправили в перший робочий день, все справне, все працює. Замовляла не собі, тому на мій погляд все супер, звук краще за мої Xiaomi.

Достоинства:
    Приїхали заряджені на 50%,звук гарний, до них не чула таку глибину звучання композиції. Магніти. Зарядка type-C.
    Недостатки:
    Гнучка основа, не відчуваєш їх на собі, якщо не користуєшся. Для мене це недолік, для когось може бути перевагою.
    • Продавец  SIMCO

• Мариша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White

Купила собі Соні суцільні і пошкодувала так як знала якість JBL і всеодно взяла JBL i дуже задоволена

Достоинства:
    Поки що все подобається

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White

Гарні навушники. Якісні, довго тримають заряд.

• Максим Т***

Супер рекомендую

Достоинства:
    Час роботи
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  SIMCO

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White

Шукала саме з мікрофоном та надійні. Вже мала до цього цієї фірми,сподобались. Ці гарні теж, гарно чутно. М'якенькі вкладки, ще й додаткові є. Маю надію що прослужать довго...

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Наушники работали исправно, скачал обновление, обновились и превратились в кирпич. Заряд бы больше половины, зарядку перестал видеть индикатор, пробывал секунд 30 держать кнопку включения или другие способы сброса не работают. Кирпич и все, ни на что не реагируют и комбинации клавиш разные не помогают. С момента покупки прошло 30 минут

Достоинства:
    Недостатки:
    Сдохли после обновления, качество амбушур ужасное
  • Анастасія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White

Класні навушники, зручні для бігу чи активного використання в дорозі. Це мої другі майже тієї ж моделі, попередні (JBL110BT) прослужили 7 років активного використання!

Достоинства:
    Якість, звук

• Артем

Теж юзав Т110, поки не порвав. Взяв ці на заміну. Більш плотний і збалансований звук. Кращий аккум. Далі побачимо...

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White

для повсякдення без великих вимог - беріть! ціна/якість - прекрасно)

Достоинства:
    норм спілкуватися через навушники і дуже зручні в використанні. Я розраховувала на просте використання : слухати музику у транспорті і мати можливість спілкуватися по дорозі, коли немає можливості дістати телефон. Це все - прекрасно і комфортно)
    Недостатки:
    для мене - немає
    • Продавец  SIMCO

• Юра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White

Хороше відношення ціни і якості

Достоинства:
    Звук на 4
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  SIMCO

• Владимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White

Навушники сподобались. Звук хороший, амбушури замiнив на самi маленькi i з щiльним приляганням до вух, баси звучать прекрасно.

Достоинства:
    Добрий звук, працюють на однiй зарядцi достатнiй час
    Недостатки:
    Поки не помiтив
    • Продавец  SIMCO

• Ірена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

На свою ціну вони не тянуть

Недостатки:
    Звук ужасний на таку ціну jbl розчарував
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Все працює. Доставили швидко.

Достоинства:
    Легенькі, гарний звук.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
    • Продавец  SIMCO

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Звук в міру добрий, в вухах сидять щільно. Заряду вистачає на 14-15 годин, що досить непогано.
    Маю кілька зауважень до виробника, але враховуючи цінову категорію, оцінку занизити не можу)

• Александр П***
    Продавец: SIMCO. Цвет: Black

Наушники отличные

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Товаром задоволена. Підходять як для Android, так і iOS (iPhone). На смартфоні ще й видно заряд навушників, що дуже зручно. Заряд тримають добре.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороші універсальні компактні вуха за свою ціну, якщо розуміти що купуєш. Чи є за ці гроші кращі навушники в плані якості збірки, матеріалів, басу, правильності звуку? Звісно є, але ці виграють за рахунок малого розміру, тривалості роботи, чіткого яскравого деталізованого звуку і формфактора - все те що мені було потрібно для перегляду фільмів, іноді послухати музику і поговорити по телефону. Музику я до речі люблю, просто не люблю її слухати в навушниках, мені подобається щоб звук відчувався в грудях і всім тілом.
    Розмір - в моїх вухах вони практично ховаються і можна лежачи на боці дивитись фільм, навушник при цьому не намагається проштрикнути мозок.
    Звук - бас тут слабкий, принаймні для моїх розбалуваних вух, його можна дотягнути еквалайзером і/або басбустом до приємного рівня і навалити якісь продіджі чи типу того, але це якщо в плеєрі є такі налаштування, бо ці вуха до фірмового додатка не підключаються. Щодо чіткості і деталізації, то звук шикарний, відмінно чути діалоги в фільмах, в звичних піснях чуються нові деталі і звуки, чудово чути співрозмовника. Через це чисто для музики я б обирав інші навушники, але як універсальний варік для всього - ці вуха те, що мені треба.
    Мікрофон - не знаю, принаймні співрозмовники не гакають і не шокають, тому мабуть чують мене непогано.
    Матеріали - дешевий пластик, неякісний дубовий провід, який пам'ятає положення з коробки і не вирівнюється, через що у вухах виглядає не гарно, як вермішель з мівіни.

Достоинства:
    Яскравий деталізований звук, хоча басу трохи бракує. Малий розмір. Комфорт. Автономність. Висять на проводі і не губляться. Мультипоінт
    Недостатки:
    Слабкий бас. Нема підтримки фірмового додатка. Дешеві матеріали
  • Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

З хорошего - велика як для мене тривалість роботи, загальне враження про зборку, звук (з врахуванням, що мені ведмідь всі вуха відтоптав), можливість підключатися до 2 девайсів одночасно. Але є два моменти, за що зірку знімаю: мікрофон на тій стороні, що постійно притуляється до тіла, та слабкі магніти, зчеплення відбувається тільки, якщо притулити навушники дуже конкретними сторонами. Я навіть думала повернути, але останнім аргументом "за" була наявність швидкої можливості зміни гучності через фізичні кнопки. Я так розчарована тим, що сучасні блютуз гарнітури перестали випускати з нормальною качелькою гучності, що вирішила примиритися з невеличкими мінусами.

Достоинства:
    ємність акумулятора, можливість підключатися до 2 девайсів одночасно, регулювання гучності прямо з навушників
    Недостатки:
    розташування мікрофона, магніти, які треба "ловити"
  • Срж
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: White

Вже не перші за декілька років, дуже зручні

Достоинства:
    Довго тримає заряд, не губляться, якість звуку на рівні
    Недостатки:
    Приїхали посаджені в ноль
  • Ярослав Б***

На роботі топ.

Достоинства:
    Зручні на роботі
  • Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники дуже зручні у використанні . Зручно те що не потрібно ховати їх в коробочку . У мене вони на шиї увесь день. Без проблем підключаються до телефону. Гарний звук. Зручно регулювати гучність . Заряду вистачає на два три дні. Відмінно!

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Беру вже вдруге. Оригінал, рекомендації!

Достоинства:
    Оригінал, звук, ціна
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Павло С***

Працюють чудово, без нарікань

Достоинства:
    Якість, батарея
    Недостатки:
    Не іиявив
  • Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

незрозуміло який навушник до якого уха. Дуже часто випадають. Вже ї амбашюри придбав "піна" - не допомогає. Ношу пульт керуання справа. Може хтось підскаже?

Достоинства:
    акумулятор
    Недостатки:
    форма самого навушника
    • Лілія

Подивіться на місце кріплення дротів зі сторони амбушур. Або просто запам'ятайте, що кнопки мають бути з правої сторони шиї

• Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Нормальные наушники, акамулятор держит долго.

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь більше півроку жодних нарікань все чудово і вистачає зарядки на довго

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black

Сьогодні 11 квітня і навушники уже здохли((. Мега негативні відчуття і емоції

Достоинства:
    Недостатки:
    Скоріше всього підробка
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Очень нравится быстро заражаются и хватает почти на сутки если слушать музыку не очень долго

Достоинства:
    Быстрая зарядка 2 часа
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Цвет: Black

Гарної якості навушники

Достоинства:
    Зручно розміщуються у вусі, звук передається якісно
    Недостатки:
    Не недолік більше як особливість даної моделі - часто треба поправляти мікрофон коли розмовляєш і щось робиш паралельно, він постійно мігрує
  • Віталій А***

нормальні навушники, заряд тримають

Достоинства:
    сину подобаються
    Недостатки:
    через пів року пропав лівий навушник, розібрав, перепаяв, пропрацював ще пів року
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Товар рекомендую. Дуже чистий звук, немає спотворення звуку, зроблено якісно. Рекомендую

Достоинства:
    Якисний звук, прості в вживанні.