Отзывы покупателей о Гель Orozyme (Орозим) для зубов и десен для животных, 70 г

Оценка пользователей 4.76/5
  • Отзывы про товар продавца The plus
  • Жанна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Не могу сказать, что вижу супер результат по удалению камня, но запах неприятный изо рта точно убирает и собачка не против этого геля, он ей нравится на вкус

• Ростислав Б***

Відмінний гель, допомагає)

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Покупала месяц назад, после удаления зубного камня у кошки, эффекта не заметила, может меньше воняет из пасти, но запах всё-равно есть. В комплекте: трубочка для удобства мазать зубы и щётка силиконовая (но ею не пользуемся).

Достоинства:
    Меньше пахнет в пасти
  • Алина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Сподівалася, що буде гарний ефект за такі гроші...але нічого не змінилося...((

• Олена П***

Час покаже результат.

Достоинства:
    Зручно.
  • Світлана

якісний

• Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Кішці подобається смак, з задоволенням ість просто так, але саме чистка зубів їй не подобається)))

Достоинства:
    Смачний
  • Христина М***

Паста супер,песику підійшла

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Все отлично, кот доволен, я спокоен

• Флорина Ф***

Сподобався

• Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Двічі намастила...перший раз пес дався намазати,а вдруге не захотів- гиркав на мене...

Недостатки:
    Великі кошти сплатила і практично лежить повна упаковка....може спробую ще пізніше через 1-3 місяці...
    Шкода що не має менших упаковок,на кшталт пробничків....
    • Продавец  The plus

Добрий день, спробуйте намазати на лапу, щоб він самостійно злизав

• Сергей С***

Яке відношення виховання вашого собаки має до оцінки гелю? Привчайте потихоньку чистити зуби чи використовуйте трубочку, що йде у комплекті

• Лотоцька М***

Теж не розумію навіщо ставити негативний відгук за цей гель якщо пррблема не в ньому, а у вашій собаці?

• Горпинич О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Порадили у ветеринарці, бо кiт має проблеми з яснами. Вже 2 місяці як усе гаразд завдяки цій пасті. Продавцю дякую за швидку доставку.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Після щоденного застосування протягом двох тижнів зник неприємний запах з пащі мого цверга. Чи вплинуло на зменшення зубного каменя - ще не помітив. Собак спокійно приймає процедуру нанесення та після не біжить одразу запивати.

Достоинства:
    собак спокійно приймає, зник запах з пащі
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

У комплекті дуже якісна зубна щіточка.
    Кіт не пручається, смак не різкий, наносити зручно.

Після видалення зубного каменю порадили наносити щоденно (кіт схильний до утворення наліту і каменю навіть у доволі молодому віці).

Достоинства:
    Є ефект
    Недостатки:
    Ціна :(
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Оригинальный гель. Доставка быстрая.Получила на Розетке.Заказала на фирме ещё витамины для кошечки.И мне все доставили в пункт выдачи Розетка.Огромное спасибо.

Достоинства:
    Все быстро и чётко.
  • РОМАН П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

За два тижні щоденного використання в собаки значно зменшився наліт.

• Пластова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

За два тижні щоденного використання в одного кота значно зменшився наліт, у другого не так добре. Але по рекомендаціям треба місяць, тому сподіваюсь що і у другого буде кращий результат.
    Єдине що, мої коти самостійно гель злизувати не хочуть, тому доводиться примусово наносити на зуби, але це не проблема.
    Давала собаці на пробу, собака їсть)

Достоинства:
    Зручний наконечник для видавлювання гелю
    • Гайворонская А***

Так каждый день нельзя.Написано 3-4 раза в неделю,как раз через день получается.У меня тоже самостоятельно не слизывают.О результате еще рано говорить.

• Пластова О***

В інструкції до гелю, вказано, що його потрібно використовувати раз в день і щодня. Тому не знаю звідки продавець взяв таку інформацію і вказав її тут.

• Марина

Ви помиляєтесь , дійсно , на офіційному сайті представника , вказано , що 3-4 рази на тиждень. Можете переглянути , скрін не додається.

• Андреева М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Все супер!Сервис на высоте как всегда))Большое спасибо продавцу за конфетки,оч-оч приятно.Моя капризная китайская хохлатая собака съедает с пальца без проблем(удивлена тк привереда редкая).После 3 раз использования стало посвежее дыхание.Очень довольна,благодарю❤

Достоинства:
    Цена,качество,сервис
    Недостатки:
    Нету
  • Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Продавец связался практически мгновенно после заказа. Отправили на следующий же день, т.к. я заказ оформляла вечером. Никакой предоплаты, отлично запаковано, отличные сроки. Пришла в пункт выдачи розетки, оплатила, забрала - все, никакой мороки. Про гель ничего не могу сказать пока, нужно время, но собаки нормально его воспринимают и, как мне кажется, запах из пасти стал меньше. Покупала, опираясь на положительные отзывы о результатах на других сайтах. Продавцу респект.

• Хижняк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

поки не зрозуміло, наскільки гель ефективний. це буде зрозуміло з часом

Достоинства:
    Котик дуже нормально його сприймає
    Недостатки:
    поки не бачу
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Почала чистити зубки, собака задоволена, гель діє.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Дякуємо продавцю за швидку відправку !

Достоинства:
    Дуже гарно працюють .
    Недостатки:
    Ні жодного .
  • Олена Г***

Дуже крута річ .
    Нам назначив вет.лікарь,рятуємо зубкі Той тер'єра вже трі рокі.
    Працюючий засіб .
    Рекомендую.

Достоинства:
    Цей гель дійсно вирішує проблему зубного нальоту у тваринок .
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Дуже класна штука не розумію щоб без нього робив бо у старенького чіха слабке сердце наркоз казали більше неможна.місяць застосування- генгевіту немає. наліт знікае дуже добре візьму ще як закінчиться

Достоинства:
    Все ок
  • Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MedicalWorld. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Добре чистить зуби , киця добре реагує.

Достоинства:
    Свої функції виконує

Ще тільки почали)

• ольга б***

Доброго вечора, вам приїхало два тюбіка чи один

70 мл 1 шт

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Чудовий гель. Беру вже другий раз.

Достоинства:
    М'яко очищає,знімає зубний наліт.
  • Алла Б***

Дякую

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Швидка доставка, гарна ціна, гарні строки придатності

Дякуємо за ваш коментар!
      Раді, що все сподобалося

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Пользуемся уже около месяца,честно говоря каких либо улучшений не видно.

• Татьяна Н***

Дуже потужний засіб. Рекомендую

Достоинства:
    Швидко допомагає вирішити проблему нальоту на зубах.
    Недостатки:
    Хотілось, щоб в наборі йшло декілька щіточок різної жорсткості
  • Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Заказали данный товар,продавца рекомендую,сервис на высшем уровне.Что касательно самого геля для зубов и дёсен,то требуется время для отзыва,думаю в будущем напишу,но мы приобрели его по рекомендации знакомых,будем смотреть на результаь в будущем.

• Продавец  MAO & K

Дякуємо за ваш відгук та довіру!
      Ми щиро раді, що вам сподобався наш сервіс та оперативність. Завжди працюємо, щоб ви та ваш улюбленець залишалися задоволені!

• Тарасюк Н***

Все ок

• Анна

Все добре!

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Дякую. Продавець зв'язався одразу. Якісний продукт, всередині є щіточка і насадка

• Продавец  MAO & K

Вдячні за ваші теплі слова та довіру. Будемо раді бачити вас знову!

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Надіслали у день замовлення. Подіє чи ні на зубний камінь моєї собаки, побачу згодом. Якщо не забуду, доповню відгук. Взяла за рекомендацією друзів. Їхнім собакам допомагає.

• Продавец  MAO & K

Щиро дякуємо за відгук і довіру! Бажаємо вашому улюбленцю гарного ефекту та здорових зубок. Якщо матимете результат — будемо раді вашому доповненню