- Янина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Класс
- Скалозуб Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Дитині подобаються навушники,вона захотіла такі ж самі,коли загубила бокс від попередніх. Попередні працювали більше року без нарікань.
- Достоинства:
- Фіксуються на вухі,гарний звук.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Дякую за гарний товар на подарунок. Швидка відправка товару.
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
Дякую за швидку доставку!!! Класні і дуже зручні навушники. Мені подобаються. Заряд тримають добре. У вухах тримаються чудово і не тиснуть. За час користування жодних нарікань.
- Достоинства:
- Добре сидять у вухах, довго тримають заряд.
- Ксенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
Гарний сервіс Розетки, швидка доставка .Замовниця задоволена товаром
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Хорошие наушники, уши после них не болят, достойный вариант за свою цену, взял себе и жене, жена тоже довольна.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Зручні для бігу, виглядають охайно,не масивно. Швидка доставка.
Продавця рекомендую. - Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
Загалом непогані навушники для перегляду фільмів, YouTube, tiktok, прослуховування музики, якщо ви не дуже придирливі до якості звуку. Тобто, не для перфекціоністів. Навіть в обох навушниках на середній гучності ви будете чути навколишнє середовище, воно буде фоном. Для мене це не страшно, але кому важливо, майте на увазі.
Брала я їх не тільки заради музики, а й для дзвінків, звичайно. Тут розчарувалась трохи, бо співбесідник мене гарно чує тільки тоді, коли я говорю чітко і досить голосно ( прямо кричати не потрібно, але в людному місці вас добре почують оточуючі, тихенько говорити не вийде), а я співбесідника чую добре.
У вусі не відчуваються, якщо підібрати амбушури потрібного вам розміру. Але спати в них не вийде, завеликі, щоб лягати в них на подушку( я одягаю один на ту сторону, на яку не лягаю, але часто гублю до ранку у постілі). На ходу з вуха не вилітають.
Зарядного боксу вистачає майже на тиждень. З хорошим зарядним пристроєм швидко заряджається.
Магазин працює дуже добре, мені сподобалось обслуговування. Відповіли майже о 12-й ночі, практично відразу після відправки мого повідомлення в чат з продавцем))) Швидко відправили замовлення. Дуже ввічливі менеджери - Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Користуюсь місяць, нарікань нема
- Мішік К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Класнючі
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Все норм))) Для спорту, для роботи.
- Достоинства:
- Довго тримають заряд. Пристойне звучання. Свої функції виконують на 100%.
- Недостатки:
- Не знайшов. Хіба кришка здається, дещо не надійною, але за майже рік впевненого користування ні разу не підвела.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Всім задоволений. Товар якісний. Прослужить більше року при самому інтенсивному використанні.
- Достоинства:
- Якісні навушники.
- Недостатки:
- Немає.
- Станіслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Пользуюсь меньше года, сначала перестал нормально заряжаться левый наушник, теперь не заряжает вообще. Коробка показывает 100%, а толку... Звук стал достаточно невнятным спустя пол года пользования. Особенно если учесть, что покупалось как подарок на День Рожденья. Вы оставили о себе неизгладимое впечатление. Так что в целом не посоветовал бы такую технику всем, кто любит покупать хороший товар на долгое пользование...
- Достоинства:
- Первое время выполняли свою функцию
- Недостатки:
- Всё описано в общем разделе, но их гораздо больше достоинств
- Продавец Globus M
на дані навушники від нашого магазину діє гарантійне обслуговування, але нажаль термін його вичерпано, ящо кейс показує заряд 100% і не працює навушник, вам потрібно в самому наушнику замінити батерейку, ціна питання 100 грн
- Станіслав Л***
Цена за ремонт 100 гривен - это осень интересно, только Вы не учитываете пересылку и возможность того, что это не решит проблему. Кстати кейс решил зарядить один наушник и разрядился за ночь со 100% до 11% при этом второй так же не реагирует на кейс. Зарядил его универсальной зарядкой. Так что проблема в некачественном товаре в целом! Я обжегся, надеюсь мой комментарий увидят и сделают выводы.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Наушники супер. Звук отличный и держатся идеально.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
КРАСИВЫЕ, УДОБНЫЕ, ХОРОШИЙ ЗВУК, СПАСИБО ЗА БЫСТРУЮ ДОСТАВКУ
- Недостатки:
- НЕТ
- Валерія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Pink
Отримала навушники, цілі, гарно запаковані, заряджені. У вузах сидять зручно, завушникине тисне, не заважає, м'якенький, гнучкий.
Звук більш-менш непоганий, сенсори працюють чітко.
Але є 2 але.
1. Недокомплект у моєї пари: немає шнкрочку для кейсу
2. На лівому навушнику нічим не змиваємий відбиток чийогось пальця, що наводить на думку про бувші у використання навушники. А це от дуже прикро- Продавец Globus M
Навушники Q25 це якісні навушники з гарними характеристиками, зовнішнім дизайном та зручною посадкою. Наш магазин продає тільки нові товари, навушник на фото погано профарбували на фабриці, нанесли не совсім рівно фарбу.
- Гена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Купил наушники 9.12.22. При покупке оговаривалось , что товар с гарантией 6 месяцев. Получил быстро, но в накладной ни слова о гарантии. Я задал вопрос- мне ответ- не беспокойтесь все будет хорошо- верьте в лучшее. Через 2,5 месяца у меня перестал подключаться и включаться правый наушник и вообще перестал реагировать на сенсорное прикосновение. Звоню продавцу. Он сразу - я гарантией не занимаюсь- вот Вам телефон некого Александра- он разберется. Созвонился и списался с ним в вайбере. Он сразу ну гарантия на них 3 мес, я не отказываюсь , но полностью менять не буду, присылайте я отдам в ремонт и отправлю обратно , но уже за Ваш счет и еще попробуйте протереть контакты спиртом. Может помочь. Я протер 3-ды- толку ноль. Оставил их на ночь заряжаться и о чудо утром произошло самопочинка. Заработало. Отправлять не стал. Через 3 месяца 17.06.23 повторная поломка- снова перестал работать прямо во время тренировки и вообще перестал заряжаться. Пишу ему 18.06.23. Снова мне о гарантии 3 мес. Я ему говорю что 6 мес, а он мне снова- гарантия даже если так закончилась- ничем не помогу. Вы его уронили или еще что то сделали. Присылайте за свой счет, я сдам в ремонт за Ваш счет или ремонтируйте у себя сами и да снова рекомендация протереть спиртом контакты. В общем все - остался я с одним наушником. Итог- продавая продавец хитрит- по телефону одно про гарантию- по факту- максимум 3 мес, НО ДАЖЕ ЭТО ОН НЕ ОТОБРАЖАЕТ В ЧЕКЕ-НАКЛАДНОЙ. Так делают только те кто максимально старается скинуть с себя ответственность по гарантии. Немного позитива от использования товара вначале и полный негатив после начала поломок.
- Достоинства:
- Быстрая доставка, крепко сидят на ушах, приличный заряд в кейсе.
- Недостатки:
- Сломались после 2,5 мес эксплуатации, продавец отфутболил меня к постороннему человеку за гарантией. Тот максимально постарался отделаться от меня. Спрашивал о сроках гарантии и посоветовал просто протереть контакты наушника спиртом. Типа поможет. Через 3 месяца повторение поломки только уже глобальнее. Полную замену сделать (в первый раз отказался)
- Продавец Globus M
Після вашого звернення ми одразу вийшли на контакт з вами, і виникла проблема у вас через те, що за наушниками потрібний догляд, як за будь якої технікою, а саме дивитись до стану контактвів, і воно вам допомогло. На даний товар в нас діє гаратійний термін 3 місяця, але в індивідуальному порядку по вашому проханню ми вам надали 6 місяців. Вибачте, але після закінчення гарантійного терміну ремонт здійснюється за ваш рахунок. Тільки після диагностики майстра можна оцінити чи це брак, чи вони у вас падали, заряджались через швидку зарядку і.дт. Навушники є дуже якісні, тому потрібно розбиратись.
- Виктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Супер!
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Доволі зручні навушники, тримаються дуже добре в вусі, кейс має доволі велику ємність. Кришка трохи люфтить і здається не дуже надійною, але проблем з нею поки немає. Звук в принципі не поганий, як на такі гроші
- Достоинства:
- Добре тримається в вусі, кейс не треба заряджати часто, швидке підключення
- Недостатки:
- Кришка кейсу трохи люфтить
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Получила наушники ОЧЕНЬ быстро (перед новым годом, даже не ожидала), за что отдельная благодарность магазину.
Наушники и кейс отлично держат заряд, за месяц кейс зарядила один раз, как пауэрбанк не использовала, но такая функция есть. Они очень удобные и хорошо сидят в ушах; можно использовать по одному (вместо гарнитуры, если за рулём), слышно хорошо; также комфортно смотреть фильмы/видео.
А теперь о грустном: никакие настройки еквалайзера не помогают, половина плейлиста слушать невозможно из-за рыпения (в старых проводных наушниках эти треки звучали отлично), из-за этого снимаю 2 звезды.
Вывод: если прослушивание музыки для вас не принципиально важно, то это отличный вариант.- Достоинства:
- Удобно сидят в ушах; хорошо держат заряд
- Недостатки:
- Для музыки не подходят
- Продавец Globus M
дана модель навушників є дуже якісно, з стильним дизайном гарним мікрофоном та з якісним чіпом передачі даних, ви можете звернутись до представників магазину і проконсультуватись
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Отримала навушники із зарядом процентів ,звук супер , навушники виглядають супер ,зручні ,нічого не мішає , комфортно в них на відсотків .Використовувала більше 6 годин в активному режимі ,заряд до сих пір 100 відсотків,дуже задоволена покупкою.Розмову чутно добре ,спокійно робиш свої справи і розмовляєш ) Окремо вдячна продавцям добре проінформували ,дуже швидко отримала товар. Дякую!
- Достоинства:
- Поки не виявлено
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Продавець відправив товар швидко, все прийшло ціле, кейс був заряджений на 90%. Самі навушники добре сидять у вухах і при цьому не тиснуть, за три дні доволі активного користування кейс розрядився на 15% тільки, пластик виглядає надійним. В комплекті дві додаткові пари амбюшур різного розміру, дріт для зарядки, інструкція і шнурок для кейсу. "Як є" дають звук не дуже гарної деталізації, ніби з труби. Але трохи скоригувати це можна налаштуваннями еквалайзеру.
- Достоинства:
- Надійно сидять у вухах, довго тримають заряд, ніби як непоганий мікрофон
- Недостатки:
- Погана деталізація звуку
- Продавец Globus M
Юлія, щиро вдячні Вам за позитивний відгук про наш інтернет магазин) Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою) Ваш відгук допомагає стати нам кращими!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Звук чудовий батарея довго тримає продавець швидко все робить зручно у повсякденному житті
- Продавец Globus M
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку роботи та товару нашого інтернет магазину!