Отзывы покупателей о Пижама Кигуруми Скелет RXstyle L на рост 170 - 180 см (MT_Skelet_L)
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Размер: S. Цвет: Черный
Добрий день. Сьогодні отримала замовлення. Дуже Дякую, син дуже задоволений, не вилазить з піжами. Те , що треба, коли немає опалення!
- Достоинства:
- М'якенький
- Продавец MIR TRENDOFF
Валентина, вітаємо,Щиро дякуємо за ваші теплі слова! Раді, що вам все сподобалося. Чекаємо вас знову!
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Размер: M. Цвет: Черный
Замовляла піжаму для доньки, підійшла ідеально. Для зросту 152 взяла розмір М і не помилилася. Зручна, а головне дуже тепла
- Продавец MIR TRENDOFF
Лілія! Дякуємо за відгук! Ми раді доставити вам і вашій дитині позитивні емоції! Бажаємо мирного неба!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Размер: XL. Цвет: Черный
Дуже файне вбрання особливо коли працюешь відалено
- Достоинства:
- Тепло, приемне на дотик, затішне, місцеві бабусі осуджуют
- Продавец MIR TRENDOFF
Олексій! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин)))
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Размер: L. Цвет: Черный
Кращий варіант костюму на Геловін, бо можна потім зносити вдома. Власноруч додола зіниці з білого фетру, щоб виглядав добрішим.
- Достоинства:
- М'який, теплий.
- Недостатки:
- Трішечки набирає статичну електрику.
- Продавец MIR TRENDOFF
Євгенія! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!
- Сергій
Скажіть будь ласка який у вас зріст?
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Размер: M. Цвет: Черный
Замовлення отримала дуже швидко) Кігурумі супер Донька дуже дуже задоволена Велике Вам дякую
- Достоинства:
- приємна, м'якенька і зручна
- Продавец MIR TRENDOFF
Наталія! Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Для нас це велика нагорода!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Размер: M. Цвет: Черный
М'якенька піжама, тепла, гарна, але прийшло прям в притик
- Продавец MIR TRENDOFF
Анастасія! Здорово, що сподобалося! Дякуємо за інформацію, знатимемо що піжамка злегка маломірить
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Размер: M. Цвет: Черный
Швидко прийшло, встигли на Миколая))) Рекомендую!
- Достоинства:
- Хороша якість
- Продавец MIR TRENDOFF
Юлія! Ваш відгук найкраща нагорода для нас! Бажаємо мирного неба!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Размер: M. Цвет: Черный
дуже швидко опрацювали та доставили. кігурумі неймовірно тепла та м'яка, те що треба для холодної зими в наших реаліях
- Достоинства:
- гарна якість, тепла, м'яка
- Продавец MIR TRENDOFF
Валерія! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!Слава Україні!