Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Трафареты 3D-рисование для 3D-ручки (Фигурки Героев) Выпуск 2

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Очень довольна покупкой. Кроме заказанных двух трафаретов продавец добавил ещё дополнительные трафареты. Спасибо большое.

Достоинства:
    Хорошее качество, быстрая доставка.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Татьяна! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Лукьянова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Яскраві трафарети, дитина задоволена!

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Ольга! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо! Бажаємо мирного неба!

• Наталія

Цікавий для дитини.

Недостатки:
    Дорого для 4 листочків.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Наталія! Велике спасибі за відгук. Це авторські трафарети) є ще перша серія з іншими персонажами.

• Наташа М***

Отличные трафареты, пробуем

• Продавец  MIR TRENDOFF

Наташа! Відмінний вибір! Дякую за відгук!.Бажаємо мирного неба!

• Юлия П***

Журналы отличные. Ребёнок очень рад. Спасибо за подарочки

• Продавец  MIR TRENDOFF

Юлия ! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Якісне оформлення, є спеціальна підложка щоб не зіпсувати сам трафарет. Дитині дуже сподобалось, тепер цілими вечорами сидить і майструє. Також до мого замовлення додали подарунок - це дуже приємно. Рекомендую товар всім прихильникам Майнкрафт.

Достоинства:
    Оформлення, ціна була зі знижкою
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Катерина! Дякуємо за відгук! Ми раді доставити вам і вашій дитині позитивні емоції! Бажаємо мирного неба!

• Анна Я***

Дитина залишається задоволеною.
    Я вже писала більше змістовний відгук до першого випуску цієї книги. Її можна знайти у асортименті цього продавця.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Бажаємо мирного неба!

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Малому зашло. Неплохие наборы для тех, кто увлекается майнкрафтом.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Андрей! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Дуже задоволена трафаретами,якість відмінна,яскраві,зручні для малювання,фігурки вихадять як в грі,син дуже задоволений,увесь вільний час проводить у творчості а не в інтернеті.Хочу подякувати поацівникам інтернет магазину за кваліфвковану роботу, зателефонували одразу,консультують зі знанням своєї продукціїї,пропонують дійсно якісні речі.Ну і тако ж з доставкою було все добре,відправили в день замовлення.Рекомендую і трафарети і продавця.

Достоинства:
    Яскраві, папір гарної якості,пластик не прилипає.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Наталія! Сердечно дякуємо за теплі слова і високу оцінку якості нашої роботи.Зверніть увагу, що ми маємо ще трафарети з іншими героями Майн Крафта. Чекаємо Вас знову)

• Ілля П***

Дуже дякую за трафарети.
    Дитина одразу зацікавилася і з радістю робить фігури.
    Все чудово

• Продавец  MIR TRENDOFF

Ілля! Дякуємо за зворотний зв'язок! Відмінний вибір! Попереду наших клієнтів чекають нові серії трафаретів Майн Крафт, а також нових героїв) Завжди вам раді! Бажаємо мирного неба!