Отзывы покупателей о Кожаная мужская сумка Vintage 22х17,5х7 см (sum0020152)

Оценка пользователей 4.45/5
  • Гурин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

В перші 2 тижні розлізлась з середини. Даді нема про що говорити. Скупий платить 2-чі. По функціоналу саме те.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість матеріалів
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Володимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Внутрішня частина порвалась через два місяця.

• Юрий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Нормальна сумка за такі кошти

Юрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Алексей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Пока не купил, но уже заказал. Этой же фирмы покупал сумку в 2020 году. Только в 2023 году, лопнула центральная змейка, пришлось заменить, сломалась боковая, в 2024 оторвалась крепление ремня. А так отличный вариант, помещается очень много, даже 8 дюймовый планшет

Достоинства:
    Долговечность
    Недостатки:

Олексій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр І***

Без зауважень

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Дякую за якісний товар. Півроку щоденного носіння і немає ні потертості ні подряпин! Надзвичайно практична та стильна річ.

• Инна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Коричневый

Дуже гарна сумка. Якісна натуральна шкіра. Компактна і зручна

• Продавец  Carry Central

Інна, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Олександр Т***

Дуже якісний товар

Достоинства:
    Зручний

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

М'яка шкіра, нічого зайвого, зручна барсетка. Відповідає фото, сподобалася, дякую!

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Відсутні

Ганна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр Т***

Дякую

Достоинства:
    Якісний товар

• Чухрай Р***

Клас, дякую.

Родіон, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.