Отзывы покупателей о Смарт тв приставка на андроид H96 Max V11 4/64 GB

Оценка пользователей 3.81/5
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Купив влітку 2023. Відпрацювала до грудня 2025 (коментар пишу пізніше, бо було не до того). Враховуючи, що уже бачив подібні відгуки - товар працює 2-2.5 року, після цього - "вмирає", тому ставлю 2 зірки.

Достоинства:
    Працювала
    Недостатки:
    Перестала працювати
    • Продавец  Hamster

Дякуємо, що поділилися досвідом — 2,5 роки стабільної роботи в умовах постійних блекаутів та перепадів напруги це дійсно хороший результат для такої моделі. Нажаль таке буває саме через часті відключення та скачки напруги, які поступово зношують електроніку.
      Ми цінуємо вашу чесність — це допомагає іншим покупцям розуміти реальні умови експлуатації в Україні зараз.
      Якщо знадобиться допомога з ремонтом, заміною комплектуючих чи порада по новішій моделі, звертайтеся.
      Завжди готові допомогти!

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Пропрацював 3 років і "помер"...

Недостатки:
    Недовговічний
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Доброго дня!
      У нас є програма післягарантійного обслуговування, якщо Вам цікавий ремонт, зв'яжіться з нами через кнопку "Задати питання продавцю".

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Придбав літом 23, пропрацювала два роки не в цілодобовому режимі і все, лише логотип вмикається, перезавантажити не можливо. хочь блок живлення на пам'ять

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Час роботи
    • Продавец  Hamster

Дуже шкода, що приставка перестала вмикатися після двох років стабільної роботи. Ми розуміємо ваше розчарування.

Судячи з опису, коли пристрій зависає на логотипі, це, найімовірніше, свідчить про програмний збій (зліт прошивки). Така ситуація часто виникає через перебої в електромережі або неправильне вимкнення пристрою.

Це не є кінцем роботи приставки! В більшості випадків проблему можна повністю розв'язати простою процедурою перепрошивки.

Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки (через приватні повідомлення або за телефоном). Ми безкоштовно надамо вам необхідні файли прошивки для відновлення повної працездатності вашої приставки.

• Олександр С***

така ж хрінь, відпрацювала трохи більше 2-х років і стала "цеглиною"

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

За день користування можу сказати що за свою ціну топ трохи буває підзависає інколи при клацанні у меню чи программах на 1-2 секунди чомусь думав що 4×64 не повинен так робити але все ж процесор не новий а андроїд 11 з китайським лаунчером тому нічого страшного все ж таки при перегляді фільмів відео у браузері та інших додатках якщо нічого не натискати то усе ок а можливо мені не повезло і попався заводський невеликий брак сподіваюся що буде працювати довго плей маркет працює встановив додаток iptv плейлист скачаний із інтернету встановився і працює чітко тому якщо хочете за невелику суму отримати смарт тв то рекомендую продавцю я б порадив закупити при можливості партію із новими процесорами бо з кожним оновленням додатків старенькому процесору важко буде скоро їх без підвисань запускати

Достоинства:
    Недостатки:
    Буває підзависає інколи на 1-2 секунди при клацанні у меню чи программах
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за ваш детальний відгук та рекомендації! Ми дуже цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом. Раді, що, попри невеликі нюанси, ви задоволені якістю товару за його ціну. Ваш відгук допомагає нам покращувати асортимент, і ми обов'язково врахуємо ваші побажання щодо нових моделей.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Не погана приставка повністю влаштовує но е недолік

Достоинства:
    Справляється зі своєю задачею
    Недостатки:
    Після відключення 30 40 хвилин не вмикається треба відключати із блока живлення, також при роботі нагрівається (потребує додаткового охолодження).
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за ваш відгук, Віталію! Раді, що смарт ТВ-приставка H96 Max V11 загалом вас влаштовує та справляється зі своїми задачами. Щодо проблеми з увімкненням після відключення (30–40 хвилин) та нагріванням, рекомендуємо:
      У налаштуваннях змініть дію кнопки вимкнення на пульті, виберіть 'Вимкнення' замість 'Сну' — це часта проблема на Android-пристроях, яка може спричиняти проблему увімкнення з режиму сну.
      Забезпечте вентиляцію, розмістивши приставку у відкритому просторі, або додайте підставку для охолодження.
      Оновіть прошивку через FOTA-додаток у налаштуваннях для стабільності роботи.
      Якщо проблема збережеться, звертайтеся — ми готові допомогти з консультацією

• Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Купляли 2 шт. Першу в 2023 році ,другу в 2024 . Одна вийшла з ладу сьогодні. Друга вже на протязі пів року видає глюки, то відображає що немає wi-fi з'єднання, хоча воно є, то не працює голосовий пошук, пише що немає підключення до гугл , гріється дуже сильно. Використовуємо для перегляду ютуб дітям. Іноді допомогає перезавантаження, винявши з розетки кабель живлення на декілька хвилин.

Достоинства:
    Недостатки:
    Гріється сильно, роботи вистачило для без "глюків" приблизно на рік .
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за відгук, Маріє!

Шкода чути, що приставки H96 Max V11 почали глючити двох років використання — ми розуміємо, як це дратує.

У цій моделі (Allwinner H313, 4 ГБ RAM) нагрівання та глюки з Wi-Fi з'являються при інтенсивному використанні (частота перезавантажень, блэкаути, пил, висока температура в приміщенні). Перезавантаження з відключенням живлення допомагає тимчасово, бо скидає кеш і перегрів.

Це поодинокі випадки, адже більшість клієнтів зазначають стабільну роботу. Якщо хочете продовжити користування, рекомендуємо зробити скидання на заводські налаштування та
      оновити прошивку через OTA (Налаштування > Оновлення системи).

Якщо бажаєте, звертайтеся до нас — підкажемо, як оптимізувати роботу або підберемо альтернативу з кращим охолодженням та стабільністю.

Завжди готові допомогти!

• Дмитрий

Спустя почти три года пользования накрылся блок питания, заменил и работает дальше! Это при том, что она за это время практически не выключалась, отлично, считаю)

• Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Купив приставку в магазині. На вид маленька коробочка, зрозумілий інтерфейс і налаштування. Покупав для телевізора Hisens, так як в ньому встановлена операційна система Vidaa. Маю один мінус у використанні - це кожен раз потрібно вводити пароль, для підключення до мережі wifi. Можливо є десь "галочка" не поставлена, поки не знайшов у налаштуваннях

Достоинства:
    Розмір, інтерфейс
    Недостатки:
    Постійний ввод пароля для підключення до мережі
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Все чудово, рекомендую !

Достоинства:
    Ціна/якість/функціонал.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Хорошая вещь. Свои функции выполняет в полном объёме. Для удобства использования подключил беспроводную мышку.

Достоинства:
    Цена, качество.
  • Біган Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Хороша приставка за свою ціну

Достоинства:
    Хороша приставка працює без нарікань
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Валентин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Отличный вариант для простых задач, удалил всё ненужное и приставка работает отлично, хорошее качество Картинки

Достоинства:
    Для простых задач отличное предложение
  • Кос
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Норм девайс. Працює рівно, за пару тижнів користування жодних нарікань. Проста і зрозуміла.

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Працює без нарікань. Все зрозуміло. Мені подобається!

Достоинства:
    Начиння, розмір
    Недостатки:
    Не виявила
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

С такими характеристиками памяти и процессором должна работать быстро, НО это не так тормозит, у меня старая приставка работает бодрее KII 2/16 и лет уже ей 10, новую использую просто как тв бокс не каких игр, Киевстар тв и браузер онлайн фильмы и все. Работой не доволен, ожидал будет шустрее, так как старая на старом Андроиде версию не помню может 5, даже Ютуб перестал работать. Заменил данной приставкой думал будет но не будет) короче как то так. Wifi не тестировал подключена через LAN напрямую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Описание выше.
  • Євгеній П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Реклами є на ютубі, мегого без підписки

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не відповідає опису
    • Євгеній П***

Доповнення до цього : не була налаштова , сам змінював мову( було на англійській мові )

• Продавец  Crimson

Приставка та меню повністю налаштована та адаптована для роботи в Україні. В описі вказано, що встановлений додаток Smartube - дозволяє переглядати відео з Ютуба без реклами (можна заходити із свого гугл-профіля та підтягнеться історія та вподобання ютуба). В ТВ приставку встановлений Megogo, в якому є безкоштовних понад 50 ТВ-каналів (також є можливість оформити підписку, згідно умов на сайті). В приставці встановлено на вибір понад 20 мов (Українська, англійська, польсбка, російська, та ін). Якщо виникатимуть додаткові питання щодо користуванням медіаплеєра - звертайтесь до нас за консультаціями в будь-який час через розділ ЗАПИТАННЯ ПРОДАВЦЕВІ.

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Приставка работает, но вайфай слабо ловит. Подскажите, как подружить usb адаптер вайфай с этой приставкой?

• Продавец  Hamster

Добрий день. якщо приставка не прийняла його одразу, то нажаль ніяк. Радимо погратись з налаштуванням вай-фай, перейти з 2,4 на 5ггц частоту, або навпаки. Також іноді, особливо в багатоквартирних будинках допомогає заміна номера каналу вай-фай. ідеальний вариант підключити кабелем

• Тетяна

Приставка працює доволі непогано, мінімум нагріву
    В цілому задоволена його роботою, бюджетний вибір

Достоинства:
    Перегляд улюблених серіалів через інтернет
    Недостатки:
    Вбудований лаунчер гальмує, тому я би порадила інший, легкий (ATV)
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• Тамара Б***

Користуюсь 3 дні. Все задовільно. Підключення просте. Придбала додатково голосовий пульт.

Достоинства:
    Швидка доставка. Професійні менеджери.
    Недостатки:
    Час покаже.
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• Анна Ш***

Товар подключили, працює відмінно! Дякую!!!

Достоинства:
    Розкішно ,

• Константин С***

Приставка работает отлично не виснит цена норм

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Прислали із поломаним блоком живлення

• Вера К***

Користуюсь з вересня , все добре , інколи буває підторможує у застосунках.

• Виктор

Прекрасная вещь. Работает уже полгода - проблем никаких. Рекомендую приставку и продавца

Достоинства:
    Работает быстро и чётко, цвета насыщенные, не подвисает
    Недостатки:
    Не найдено
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Дивитися онлайн тв наразі не можу,

Достоинства:
    Швидко отримала товар
    Недостатки:
    Через тиждень після підключення, чомусь тормозить. Попрошу зі мною зв'язатися.
  • Іван

Розчарований даною приставкою.
    Плей маркет не працює взагалі!
    При вході на Ютюб постійно просить підтвердити дод адресу і телефон. Щоб не думали, що я доколупуюсь, я користувався 4роки MI Box і є з чим порівняти. Там не має таких параметів як в Н96, і вона "літала" без лагів!
    Не рекомендую!!!

Достоинства:
    Не побачив
    Недостатки:
    Дуже тупить. Там і близько немає 4Гб ОЗУ!! Пульт взагалі - жесть. Коли вночі переключаєш, звук клавіш будить всіх в будинку..
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

З Вами зв'яжеться менеджер для консультації

• Татьяна Н***

Рекомендую

Достоинства:
    Дуже швидко відправили замовлення
    Недостатки:
    Не має
  • Родион В***

Не плохр

• Анна

Пишу відгук після року користування.Приставка працює на відмінно, раджу брати
    Гарна якість
    Адекватна ціна
    За рік користування, немає нарікань, окрім режиму трансляції
    Вже вся родина придбала таку саму

• Сергей М***

Долго выбирал, остановился на этом. Жена довольна.
    Единственное купили клавиатуру и не получается убрать всплывающую экранную. Уже с десяток видео в ютубе пересмотрели, но убрать так и не получилось

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Не получается убрать экранную клавиатуру
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Відповідь на Ваше запитання менеджер дав у чаті.

• Денис П***

Купил приставку, проработала пол года и на этом конец. Греется очень сильно, вне зависимости от нагрузки. Буду отправлять по гарантии, а там видно будет.

Достоинства:
    Не нашел
    Недостатки:
    Греется. Глючит. Плохо ловит вай фай.
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Очікуємо пристрій у СЦ для діагностики

• Дима К***

Плохая приставка очень сильно тормозит

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Пристрій відноситься до бюджетного сегменту, тому надшвидкостей від неї чекати не варто – для Youtube, кіно та ТБ потужностей достатньо.

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Рекомендуємо скинути пристрій до заводських налаштувань.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Приставка працює, купував батькові на подарунок, всё працює, встановив пару додатків батя довольний ))продавець відправив швидко , а от сама доставка розетки більше 5 днів . Знав би замовив новою поштою (переплатив за доставку , але міг відслідкувати доставку !)

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає звукового набору на пульті
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за позитивний відгук.

• Александр Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Товар прийшов швидко. Але подряпана захисна плівка. Таке враження що хтось його використовував

Достоинства:
    Ще не перевіряв
    Недостатки:
    Подряпини
    • Продавец  Hamster

Доброго дня. Така захисна плівка йде на всіх приставках даної моделі. Вона може бути поцарапана, потерта, на те вона і захисна плівка.

• Дмитрий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Отличная приставка к телевизору на андроиде, доставка один день.

Достоинства:
    Оперативная память 4 Гб, удобный пульт.
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за позитивний відгук.

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Нормальная приставка. Уже почти три года работает без проблем.
    Но есть вопрос, можно ли как-то усилить сигнал приема wi-fi?