- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 70. Глубина: 110
Жахлива якість
Купи не тримаються
Саморізи вилазять,сидіння відпадає, шестигранні болти які тримають конструкцію самі по собі викручуються(
Купувала в березні,сьогодні вже два стільця зломані,просто ніжка розділилась по довжині навпіл.
Дуже розчарована покупкою. Не рекомендую- Достоинства:
- Недостатки:
- Їх багато
- Vita T***Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет столешницы: Венге. Ширина: 110. Глубина: 70
Хороший якісний стіл та стільці ,чудовий колір та стильний дизайн. Покупкою задоволена на всі .
Швидка доставка та чудова комунікація з магазином . Оцінка 10 з 10- Достоинства:
- Якісний,стильний та міцний стіл і стільці
- Недостатки:
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет столешницы: Орех. Ширина: 110. Глубина: 70
Все як було заявлено
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет столешницы: Венге. Ширина: 110. Глубина: 70
Це бюджетний варіант, без наворотів, такий був і потрібен комплект. Але було приємною несподіванкою, що по факту буде така чудова якість деталей і вузлів при такій ціні
- Достоинства:
- Бюджетна ціна, якість добра, стільці і стіл після зборки виглядають дуже міцними
- Недостатки:
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет столешницы: Орех. Ширина: 110. Глубина: 70
Дуже хороший, міцний, стійкий стіл. Бюджетна ціна, але на якість це не вплинуло! Рекомендую!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет столешницы: Орех. Ширина: 110. Глубина: 70
Гарний та якісний стіл. Стільці комфортні. Рекомендую!
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 110. Глубина: 70
Дуже гарний гарнітур. Зручний та затишний. Простий в збірці. Прекрасне співвідношення ціни та якості.
- Достоинства:
- Все на п'ять зірок))
- Вікторія Р***
Скажите, пожалуйста, какая ткань на стульях, моется?