- AI аналіз відгуків34 відгуки: позитивний — 97%, нейтральний — 3%, негативний — 0%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 474 мл
Справді допомагає в побуті!Гарно усуває запахи органіки й залишає приємний легкий аромат.
- Продавец Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Oksana K***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Для себе відношу цей засіб до самих дієвих і приємних у використанні. На практиці цим засобом можна позбутися запаху сечі, блювоти, гнилих продуктів.
- Продавец Smell Removing
Оксана, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Mariana C***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Чудовий засіб від запаху органіки. Маю кота, бувають казуси з рвотою, також запах в сміттєвому відрі - цей нейтралізатор з задачею справляється на всі 100%. Швидка відправка, приємні продавці.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Обробляли матрац від запаху блювоти. Розвели засіб водою - є інструкція, обробили (залили) місце. Саме все висохнуло. Неприємний запах зник. Я більш ніж задоволений. Вдячний за якість.
- Продавец Smell Removing
Андрій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 474 мл
Засіб Odorcide Fresh Scent 474 мл ефективно прибирає запахи їжі в кімнаті. Діє швидко, не маскує, а саме нейтралізує неприємні аромати. Запах свіжий і ненав’язливий, підходить для щоденного використання.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Приємно порадував аромат концентрату. Аромат приємний, не різкий, не перебиває старий запах, а саме усуває, не маскує. Результат обробки перевершив сподівання. Рекомендую і магазин, і засіб.
- Продавец Smell Removing
Олена, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Ilya A***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Обробили матрац Odorcide Fresh Scent після сечі дитини. Засіб із завданням впорався. Можу рекомендувати
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
В мене в квартирі лежача бабуся, то ж запах відповідний. Брала Odorcide Fresh Scent для прибирання. Дуже задоволена, залишається приємний аромат, а зайві неприємні запахи відсутні.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Доволі універсальний засіб, який виводить різні запахи. Для мене в побуті він незамінний. Швидка відправка.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Просте у використанні. Економічне. Дієве, результат одразу, зайві запахи прибираються. Використовуємо для кухні.
- Продавец Smell Removing
Олег, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Маю в домі лежачу людину. Є запах. Завдяки Odorcide Fresh Scent я з цією проблемою борюся і дуже успішно. Протираю поверхні, оброблюю місця сечі
- Продавец Smell Removing
Анна, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Аліса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Рекомендую засіб, нейтралізує запахи різного походження. Використовую для прибирання, мию холодильник ним. Вцілому дуже задоволена.
- Продавец Smell Removing
Аліса, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Очень довольна средством. Вывела запах с матраса. И в холодильнике.
- Продавец Smell Removing
Олександра, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Отлично убирает запах кошачьей мочи. Даже застарелый (но такой может не с первого раза).
Оставляет на какое-то время приятный аромат.- Достоинства:
- Эффективное средство. Приятный свой аромат
- Недостатки:
- Не дешево
- Продавец Smell Removing
Марина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Разлил молоко на сидения авто, не много, но запах жуть. С помощью этого средства я вывел этот запах. Быстрая отправка.
- Продавец Smell Removing
Валерій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Гульмира Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Порекомендовали соседи средство. Тоже осталась довольна. Со своей задачей справляется. Есть инструкция. Приятно пахнет.
- Продавец Smell Removing
Гульмира, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
За довгий час відсутності нас в квартирі завонявся холодильник. Сусіди порадили цей засіб, бо теж таке саме. Все супер, за дві обробки неприємний запах зник.
- Продавец Smell Removing
Сергій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Вже не вперше замовляю. Тільки цей засіб допомогає нам впоратися з мітками кота. Концентрат. На довго вистачає. Одразу діє. Не залишає плям. Цілком задоволені. Дякую.
- Продавец Smell Removing
Ярослав, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Відкрили для себе Odorcide Fresh Scent. Як на мене доволі універсальний засіб. Діє на багато спектрів запахів. Швидка відправка. Магазин постійно на зв'язку!
- Продавец Smell Removing
Дмитро, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Настя Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Чудо засіб, задоволена повністю. Прибирає всі запахи органічного походження. Використовувала метод протирання та розпилювання. Приємний аромат
- Продавец Smell Removing
Анастасія, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Прибирали квартиру після старої людини. Завдяки цьому засобу позбулися неприємного затхлого запаху.
- Продавец Smell Removing
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Рідина по дії хороша. Вимила ним холодильник. Тепер зайвих запахів немає, залишився трохи аромат самої рідини.
- Продавец Smell Removing
Анастасія. ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Bogdan G***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Приємно здивований засобом від запаху органіки.
Обробляв килим, диван, холодильник. Після всіх маніпуляцій залишається, як на мене, доволі приємний аромат.- Продавец Smell Removing
Bogdan, ми вдячні вам за відгук!
- СофияОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Дуже допоміг засіб вивести запах з холодильнику. Вимили ще влітку, але запах лишався, зараз холодильник як новий.
- Продавец Smell Removing
Софія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Юлия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Чудовий засіб, прибирає різні запахи, обробляла ним килим. Сторонніх запахів не відчуваю.
- Продавец Smell Removing
Юлия, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Завдяки Odorcide Fresh Scent мій холодильник має приємний аромат, протираю засобом полиці на кухні. Навіть додавала в пральну машину, щоб випрати кухонні полотенця. Засіб дієвий.
- Продавец Smell Removing
Ольга, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Имеет приятный аромат. Со своей задачей справился, в моем случае это запах рвоты на диване.
- Продавец Smell Removing
Денис, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Хочеться сказати, що засіб дієвий, брали для кухні. Ним вимили все , від холодильника до підлоги. Квартира простояла рік пуста. Концентрат, економічний. Має приємний аромат.
- Продавец Smell Removing
Олександр, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Vitaliy G***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Открыл для себя Odorcide Fresh Scent. Нужно было вывести запах испорченных продуктов. Остался доволен, задачу средство выполнило. Рекомендовал уже нескольким людям.
- Продавец Smell Removing
Віталій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Потрібно було вивести запах з холодильнику, та комори. Цей засіб впорався на всі сто. Ще порадував свіжий аромат. Дякую. Гарних продажів!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Після довгого перебування за кордоном в нашій квартирі прорвала батарея і з часом з'явився дуже неприємний запах.
За допомогою спеціального обладнання висушили приміщення і замовили цей засіб. Обробили всі поверхні, особливо плитку на підлозі. Результат приголомшив. Також хочу додати що рідина продається в виді концентрату, розводиться з водою по інструкції (продавець її додає в посилку). Цього об'єму вистачило щоб обробити всю необхідну площу. Після себе залишає дуже приємний аромат. Дякую за такий якісний продукт. Успіхів вам!- Продавец Smell Removing
Для вашого випадку підійшов би Засіб від запаху після пожежі та затоплення Odorcide Fire & Flood (Pro Renewal)
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 474 мл
Да, цена высокая, но надо отдать должное - оно того стоит. Я не впервые беру это средство, т.к. у нас и котики и собачки и случаи бывают разные). Замечательно справляется с запахами как на текстиле (100 мл хватило тщательно обработать небольшой диван) , так и на твердых поверхностях. И достаточно экономно получается, если пользоваться с пульверизатора.
- Достоинства:
- Эффективность, аромат
- Недостатки:
- Продавец Smell Removing
Марина, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Жанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Средство с приятным ароматом. Справился с запахом рвоты на диване.
- Продавец Smell Removing
Жанна, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Мыла холодильник данным средством. Очень довольна. 100 мл концентрата хватило. Лишних запахов теперь нет. Легкий аромат был средства и выветрился.
- Продавец Smell Removing
Анастасія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.