- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Вибирала по відгукам, відгуки позитивні. Але мені не сподобалося, по перше запах -дуже смердить як від риби, прийшлося відразу прати, помогло.
Але видно тріщинки між нитками, не щільна тканина з пробілами ниток, тверда- Достоинства:
- Дешева
- Недостатки:
- Смердить товар, тверда на дотик, після прання видно пусті тріщинки тканини
щільна тканина і якісно пошито. дуже задоволена покупкою :)
- Достоинства:
- якісна тканина і відповідає зазначеному розміру
- Недостатки:
- не виявила
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Відмінне простирадло. Сподобалась тканина. Товаром задоволена
- Остап М***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Замовив простиню прислали халат. Треба було провіряти на пошті, відкрив вдома.
Звязалися, сказали що на пошті напевно підмінили. Гроші звичайно ніхто не повертає.- Остап М***
На наступний день магазин проблему вирішив. Відправив їм плаття за їх рахунок а мені прислали моє замовлення. Дякую магазину за чесну роботу.
- Степаненко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Гарна , зручна , м'яка, легка
- Достоинства:
- Гарна
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Хорошая простынь, для своей цены, супер, ещё буду заказывать
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Я вражена якістю. Дуже щільний матеріал, минеться, як не знаю шо, але я за останні років 20 ще такої білизни не бачила, у моєї бабусі було щось таке, от нагадує ту саму хб
По акції взагалі топ. Якщо знайду в інших кольорах, замовлю ще - Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Хороша якість тканини.Швидко доставили. Дякую!
- Достоинства:
- якісна тканина і відповідає зазначеному розміру
- Недостатки:
- не виявила
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Гарне простирадло, дуже приємне на дотик.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Благодарю! Всё понравилось
- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Хоч тканина і тонка але за ці гроші хороша простинь
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Ну прям очень тонкая ткань и пошив не аккуратный
- Недостатки:
- Тонкая ткань, неровные стежки
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple She. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Розмір підійшов, хоча тканина не тягнеться. Гарно виглядає смужечка. Ціна - просто чудова!