Отзывы покупателей о Велосипедные перчатки полнопалые West Biking с сенсорными пальцами L

Оценка пользователей 4.79/5
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Досить непоганий літній варіант легких повнопалих велорукавиць. Особисто мені не сподобався верхній матеріал з якоїсь «еко шкіри», яка майже відразу тріскається. На функціонал не впливає, але естетично не дуже. В цілому задоволений. За ці гроші супер варіант.

Достоинства:
    Сенсорний дотик, легкі.
    Недостатки:
    Верхній шар з «екошкіри» тріскається
  • Артем Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Брал для симрейсинга, попользовавшись перчатками около 3 недель могу сказать что перчатки удобные и рука в них сильно не потеет. Возможно стоит взять на размер меньше чем показует размерная таблица

Считаю нужным отметить что при стирке, вода моментально окрашуется в рыжий цвет перчаток, поэтому советую стирать их вручную

Достоинства:
    Удобные, хорошая вентиляция
    Недостатки:
    Окрашуют воду при стирке
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і вибір цих рукавичок. Раді, що вони зручні та добре вентилюються. Водночас беремо до уваги вашу примітку щодо фарбування води під час прання, ця інформація буде передана на перевірку. Бажаємо приємного та комфортного користування товаром.

• Денис С***

Качественные перчатки

Достоинства:
    Удобные, красивые, долговечные
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку рукавиць! Раді, що вони виявилися зручними, красивими та справляють враження довговічних. Ваша довіра дуже цінна. Нехай рукавички надійно служать вам під час тренувань, поїздок і щоденного використання.

• Василь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: M

Рукавиці зручні, зроблені досить добре. Брав теж для сімрейсингу, як і Віталій від якого відгук кілька днів назад, тому важко сказати, як себе покажуть при використанні із велосипедом, там нагрузка значно більша.
    Ще, не думав, що знадобиться, але сенсорні кінчики пальців стали в нагоді - дозволяє користуватись трекпадом без знімання рукавиць

• TCS
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: XL

Чудові рукавиці

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: M

все добре, але я брав їх для сімрейсингу. як вони себе покажуть при активному використанні у велоспорті, сказати не можу. матеріал приємний

• Микита О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Немаю інших слів для цих рукавичок окрім гарних. Беру вже другий раз, дуже якісні, вистояли майже рік інтенсивних поїздок

• Оксана А***

Чудовий товар.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Артур М***

Дякую все прекрасно

Достоинства:
    Зручні

• Сергій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Все супер! Рукавички зручні та якісні.

• Михайло С***

Добрий товар

• Олександр Б***

Прийшло швидко. Все за описом

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

В принципі непогані і мабуть підійдуть для велолюбителів, АЛЕ для інтенсивної регулярної їзди вони мають бути допрацьовані. Фото після 2 місяців використання. Права рука. Незрозуміло нащо на кінчиках пальців було змінювати матеріал, а не робити їх суцільними, який вочевидь не дуже ізносостійкий. Саме це місце рабоча поверхня перемикання швидкостей на задній. 100-200 перемикань на день і ось результат. Почалося з маленьких дірочок але зрозуміло що чим далі тим більше. З іншої сторони пришитий якийсь декоративний матеріал який весь порвався, але це не рабоча поверхня то байдуже, але виглядає так собі.

Достоинства:
    Непогані, зручні, зшиті добре
    Недостатки:
    Матеріал кінчиків пальців не витримує інтенсивної щоденної роботи
    • Продавец  kidsDM

• Анастасія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Розмір підійшов, зручні і не натирають. Телефон реагує на дотики.
    Пережили перший тест драйв у болоті й озері і дозволили мені безпечно доїхати додому. Можу сказати, що в моєму випадку зчеплення дуже хороше, навіть коли всі у багнюці і мокрі, а це великий
    Побачимо, чи переживуть вони прання)

Достоинства:
    Класно виглядають, зручні, хороше зчеплення, в них не спекотно
    Недостатки:
    Не водостійкі
    • Продавец  kidsDM

• Евгения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Печатки прийшли швидко, зручні але під дощем швидко промакають(

• Олена К***

Рукавички якісні, стильні.

• Меліхов О***

Чудові рукавиці

• Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: L

Сенсор реагує навіть там де немає накладок, сидять добре і не парять. претензій немає можу рекомендувати

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  kidsDM

• Інга
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: XL

Чудові рукавиці, якісні, швидко отримали

• Никита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: M

Хорошие перчатки. Нитки не торчат и сшиты аккуратно, выглядят точно как на картинке.
    Легкие, сидят плотно, размер соответствует сетке

Достоинства:
    Легкие, удобные, хорошо сшиты
    • Продавец  kidsDM

• Дмитро С***

Все добре,бистро доставили.

• Григорій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Це перші рукавиці в яких мені дійсно зручно кататись. Добре сидять на руці не натирають, вентиляція працює? руки не потіють. Рекомендую!

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  kidsDM

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Рукавиці реально зручні. Катаюсь на трасах з корінням і камінням і ці рукавички реально допомагають зменшити навантаження на руки.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    не побачила
  • Анжела Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Black. Размер: S

Не натирають, добре вентилюються. Сенсорні вставки працюють чітко, телефон реагує навіть на свайпи.

Достоинства:
    сенсорні вставки