Отзывы покупателей о ТВ тумба Id27-177 Ш 1696 / В 386 / Г 398 Бетон

• Едуард Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Белый + Бетон

Швидка відправка, легко збирається, сколів, подряпин немає. За свою ціну - ідеально + виглядає дорожче ніж вона є.

Достоинства:
    Все супер
  • Євген Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Черный с белым

Тумба під ТВ непогано зроблена, в комплекті присутні всі деталі для збирання тумби та детальна інструкція, збере тумбу навіть дитина.

Достоинства:
    Ціна, якість.
  • Маргарита К***

Гарна тубма, повністю відповідає фото. Продавець зв'язався зразу. Єдине, що трішки довго чекали, але про це ми були попереджені. Відправлення було в заявлені терміни

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Бетон

Дуже гарна тумба. Колір має легкий зелений відтінок, але мені він сподобався. Якість хороша. Дуже просто збирається.
    Була надійно запакована.

Достоинства:
    Якість, простота збірки, зовнішній вигляд.
  • Задорожный А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Дуб Сонома

Гарна тумба.

Достоинства:
    Адекватна ціна
  • Юрий О***

Все довольны

Достоинства:
    Кот поместился