Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Матрасик для купания с ремнями безопасности для детской ванной Baby Bath Pillow 2 розовый (GS-63672)

Оценка пользователей 3.7/5
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop

Подушка повністю не висихає як би її не сушили.

Недостатки:
    Покривається грибком через 3 місяці використання. Погано стірається
    • Продавец  BoxShop

Вітаємо!

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою, проте це перший подібний випадок за весь час продажу цієї моделі.
      Матрацик виготовлений з комбінації бавовни з лайкрою та тривимірної сітчастої тканини, а всередині наповнений кульками пінополістиролу.
      Оскільки бавовна є натуральним матеріалом, вона добре вбирає вологу і потребує ретельного просушування.Поява грибка може бути пов'язана з високою вологістю у приміщенні, відсутністю вентиляції або недостатнім віджиманням виробу після використання.
      Нагадуємо, що після кожного купання матрацик необхідно ретельно прополіскувати чистою водою, добре віджимати руками (не викручуючи) та сушити у підвішеному стані в добре провітрюваному місці поза межами ванної кімнати. Прати виріб рекомендується лише вручну.

• Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop
    Недостатки:
    до товару немає ніяких зауважень
    • Продавец  BoxShop

Доброго дня!

Ми детально перевірили інформацію та хочемо ще раз наголосити: наш менеджер особисто зв'язувався з вами, і в телефонному режимі ви підтвердили замовлення саме нашого товару (№899758325) з доставкою в магазин Rozetka.
      Ніяких відправок Новою Поштою нами здійснено не було. Оскільки ви помилково забрали ще й аналогічний товар від іншого продавця, зараз ви повертаєте наш матрацик назад.
      Ми поставилися до ситуації з розумінням і вже надали вам усі необхідні дані для оформлення цього повернення від нашого магазину.
      Наша компанія виконала замовлення вчасно та без жодних помилок. Будемо дуже вдячні, якщо після успішного повернення коштів ви зможете скоригувати оцінку нашого магазину.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop

Хороша річ. Вже пів року на ньому купаємось.

Достоинства:
    Якісний матрас . Зручний для дитини

Вітаємо!

Дуже раді, що матрацик вам підійшов і став зручним помічником під час купання.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Настя Ч***

Спасибо, быстро получили . В идеальном состоянии

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop

Дуже сподобався матрасик , дитинка зафіксована в ньому , зручно мити! Можна регулювати по ванночці фіксаторами, тим глибше занурити дитинку
    Швидко сохне, рекомендую !

Достоинства:
    Швидко сохне
    Недостатки:
    Не має
  • Анжела Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop

Отримали швидко. Дуже задоволені покупкою.

Достоинства:
    Якість супер
    Недостатки:
    Не виявили
  • Антон У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop

Заказали матрасик, отправити быстро.
    Но матрас в некоторых местаг грязный,пятна: желтые,серые,черные
    Короче вроде кто-то уже купили а потом вернули а нам отправили.ужас. Первый раз купил у этого продавца и больше не буду

Достоинства:
    Мягкий
    Недостатки:
    Грязный
    • Продавец  BoxShop

Приносимо наші вибачення, проте, даний товар не підлягає поверненню, тому відправити вам "повернутий товар" не могли. Скоріш за все забруднилось на виробництві.
      Ситуація з замовником вирішена, було проведене часткове повернення коштів.