Отзывы покупателей о Крем-краска безаммиачная для волос Fanola Oro Therapy №3/0 Dark chestnut 100 мл (3070WB)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Отзывы про товар продавца Abigail
  • Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Abigail. Объем: 100 мл

Чудова фарба, вона не змивається так швидко як другі безамміачні. З окислювачем з частинами золота ідеальні волосся! Дякую продавцю за швидкість і подарунок)

Достоинства:
    Дуже гарно фарбуе, насичений колір
  • Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: HollyM Group. Объем: 100 мл

Дякую за товар!
    Замовляю для домашнього фарбування волосся. Виконую все по інструкції, зазначеній всередині упаковки.
    Не хвилюйтеся, якщо фарба буде в дещо іншій коробці- то оновлений дизайн.
    Замовляла цей відтінок, замовлю ще один для міксування кольору.

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Объем: 100 мл. Оттенок: 6.31 Cappuccino

Отримала замовлення. Упаковка вся пожмакана, навіть не заклеєна чимось, просто відкрита. Тюбик також весь пожмаканий, наче ця фарба десь валялася, а потім її відправили мені. Дуже прикро. Хотіла лишити вам позитивний відгук, бо сподобалося спілкування з менеджером Оксаною, та за такий "товарний вид" я можу лишити лише такий, і більше замовляти у вас нічого не буду, бо я не розумію, як можна відправляти замовлення в такому вигляді.

Достоинства:
    Спілкування з менеджером.
    Недостатки:
    Замовлення прислали у жахливому вигляді.
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Объем: 100 мл. Оттенок: 4.0 Коричневый

Щиро дякую. Замовлення прийшло скоро. Фарби високої якості. 100% замальовують сивину.

Достоинства:
    І 100% замальовують сивину.
  • Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MANE. Объем: 100 мл. Оттенок: 7.13 средне-русый пепельно-золотистый

Чудова фарба. Краще використовувати з окислювачем цієї фірми

• Євгенія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MANE. Объем: 100 мл

Гарно зафарбовувати сивину навіть на 3% окиснику . Тримається стійко до 2 місяців .

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MANE. Объем: 100 мл. Оттенок: Dark brown

Дякую за доставку. Посилка була добре запакована, швидко доїхала Укрпоштою. Я задоволена, замовляла в іншого продавця також цю фарбу і вона прийшла подавлена

• Єлизавета З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Объем: 100 мл. Оттенок: 5.1 светлый шатен пепельный

Все добре, відправили вчасно, по товару питань ніяких

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: HollyM Group. Объем: 100 мл

Ця фарба вде декілька років моя любов. Ціна порівняно з іншими магазинами фактично в половину менща.
    Фарбує і тримається ідеально.

Достоинства:
    Гарно зафарбовує, рівномірно, колір бомбзний 04.
    Блискуче волосся ніби від кератину
  • Ксюша В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MANE. Объем: 100 мл