Отзывы покупателей о Очиститель бытовых кондиционеров комплексный усиленный DOMO 320 мл

Оценка пользователей 4.42/5
  • Отзывы про товар продавца TatoExpert
  • Юрій

Взяв 3 штуки зразу. Чистить кондиціонер добре

• Продавец  TatoExpert

Шановний, Юрій! Дякуємо Вам за відгук. Звертайтесь завжди раді нашим клієнта.

• Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoExpert. Объем 1 шт: 320 мл

Працює, і дійсно запаху менше

• Данченко Ю***

Нормальний очисник

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoExpert. Объем 1 шт: 320 мл

Дуже швидко обробили замовлення.

• Скачиляс Ф***

Нормально

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoExpert. Объем 1 шт: 320 мл

Мені сподобався. Навіть у порівнянні зі значно дорожчими брендовими очисниками DOMO виграє, як на мій погляд. Тривалий час після використання відсутність неприємних запахів з кондиціонера. І це при тому, що минуле літо часом було зовсім "самашедяне" відносно середньдобової температури. Я вже не кажу про регулярні відключення електроенергії.

Достоинства:
    Висока якість. Розумна ціна. Тривалий час після використання відсутність неприємних запахів з кондиціонера .
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  TatoExpert

Дякуємо за Ваш відгук!

• Леонид К***

Мені сподобалося, якість ок

Достоинства:
    якість, ціна
  • Леонид К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoExpert. Объем 1 шт: 320 мл

Нормальний , купую вже не вперше. Антибактеріальний. Хороший запах після очистки

Достоинства:
    Чистка, запах
    Недостатки:
    Немаж
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoExpert. Объем 1 шт: 320 мл

Наче непоганий, запах цвілі пропав, але не повністю, можливо тому, що цього балону не вистачає на середні кондиціонери (розраховані на 50м2)

Достоинства:
    Реально допоміг швидко почистити
    Недостатки:
    Об'єму балону не вистачає на середній кондиціонер, підійде лише для малих
  • Анна П***

Неефективний

Достоинства:
    Приємний запах
    Недостатки:
    Неефективний
  • Александр М***

Дякую!!!

• ЮРИЙ Т***

Все ок

• Максим Г***

Прибрав поганий запах

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 320 мл. Количество в упаковке: 1

Чистит, после чистки ощущается свежесть, но само средство ведет себя очень странно - может сначала выходить нормальной пеной, а под конец уже только воздушной смесью, практически без пены.

На нормальную чистку хватит только на один кондиционер (испаритель + барабан), так как одного применения явно мало и лучше повторить, после смытия/высыхания.

Достоинства:
    Чистит
    Недостатки:
    Странно распыляется
  • Богдан

Дивний, ймовірно дієвий. Подивимось. Трусив балончиком декілька хвилин. Потім начав пшикати. Вистачило на два кондиціонера. Використовував окуляри на всяк випадок. Зверху поклав пакет на всю площину.

На першому кондиціонері плювався піною та на стелю якось потрапило і на підлогу теж, але наче як зміг напшикав і через пів години увімкнув.. Яке було моє здивування коли з кондиціонеру на мене плюнула уся ця «водиця», руки з внутрішньої сторони почали одразу пекти/щіпати, промив з милом і наче норм. Але з кондиціонеру калюжа пролилась, прийшлось витирати і під ним і сам кондиціонер з усіх щілин.

На другому кондиціонері балончик працював вже як треба. Справно вишикувалось у випарювач і майже на все вистачило. Піною вже не плювався але швидко закінчився. Наче все окей в цей раз.

Але залишився третій кондиціонер. Замовлю ще балончик щоб усе вже обпшикати і допшикати. Сподіваюсь все дійсно буде працювати як зазначено виробником.

Запаху ніякого не помітив, дієвості поки що теж.

Достоинства:
    Склад супер, Ціна, український виробник
    Недостатки:
    Не якісний спосіб обпшикування
  • Роман Л***

Працює, але не заміняє необхідності очистки кондиціонера спеціалістами по закінченню сезону.

• Скачиляс Ф***

Рекомендую

• Вадим У***

Після використання засобу у кондиціонері з’явився різкий неприємний запах, який тримався 3–4 дні. Це абсолютно неприйнятно, адже замість чистоти та свіжості отримуєш відчуття дискомфорту.

Недостатки:
    неприємний запах, який тримався 3–4 дні.
  • Дмитро

Був затхлий запах з кондиціонера. Після використання засобу запах пройшов. Є одне непорозуміння по часу обробки. У відео і на упаковці час відрізняється.

Достоинства:
    працює
  • Іван П***

Перед тим використав від іншого виробника, але не дала ефекту (може не правильно використав). Купив цей, і тепер від кондиціонера свіжий запах, буду брати ще в майбутньому, дякую )

Достоинства:
    Дійсно дає ефект, не різкого запаху після висихання, доступна ціна
    Недостатки:
    На разі не помітив
  • Вадим Х***

Недорого наче не пахне зайвим запахом

Достоинства:
    Недорого
    Недостатки:
    Поки не побачив
  • Вікторія Х***

Користуємося два рази на рік на початку і в кінці сезону. Після використання запах свіжості.

Достоинства:
    Справляється зі своїми функціями на всі 100%
  • Євгеній Л***

Засіб ефективний. Видаляє неприємний запах. Очищає.

Достоинства:
    Дієвий, не дорогий.
    Недостатки:
    Не має
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук!

• Сергей Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CoolTeh. Объем 1 шт: 320 мл

Вчера заказал очиститель, приятный оператор(ка) приняла заказ. Сегодня забрал с новой почты и больше я не дышу плесенью из кондиционера.

Достоинства:
    Быстро высылают, очиститель работает.
    • Продавец  CoolTeh

Дякуємо за вибір нашого магазину та за Ваш відгук.